Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
20.1.15 09:53

@adny jasně je to informace pro nové pacienty, kteří se chtějí objednat ale vám to platí, my tam jdeme 28.1 na druhou schůzku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.1.15 10:13

@Gilmorka No, povedlo se mi prvně v životě otěhotnět, ale v 7 tt jsem potratila. Na to ale imunita vliv neměla, tam jsem měla výsledky krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.1.15 10:20

@Gilmorka ok.díky za info. a nepotřebuji tam kromě žádanky nic jiného jo? a jak dlouho trvají výsledky? děkuji…a tobě zjistili co? co to znamená ta tvoje diagnóza? mě jen pořád zaráží že pokud si tohle vyšetření nevydupeš tak tě na něj v CARu nechtějí poslat…mě doktorka tvrdila že je tam tak malá pravděpodobnost že bude nějaký nález že to nemá cenu…tak nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.1.15 13:14

@adny jen žádanku, případně partnera ale některé holky ho sebou nemají (dělala mu taky nějaký test). Můj car (nový) má na tuhle doktorku dobrý názor.. jinak je to jasné proč nechtějí posílat.. už jsem to nějak rozdýchala, protože mě taky nechtěli poslat. Mně zase moje gynekoložka říkala už před rokem, že by to mohlo být něco v imunitě a já tehdy ještě netušila že je nějaká podrobnější než kterou mi dělali ve Zlíně v caru. Pravděpodobnost, že mi něco najdou byla taky malá ale už když jsem říkala paní doktorce že mám endometriózu I. stupně a astma tak mi říkala, že to neslyší ráda, že u endometriózy I. stupně je to horší než u III. stupně.. myslím, že u mě všechno naznačovalo, že v tom může být problém ale nikdo to neřešil..

co se týče diagnózy tak to ti moc nevysvětlím jen že moje imunita působí toxicky na embryo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.1.15 13:16

@Bea1979 aha :? to je mi líto, tak držím pěsti ať se podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.1.15 17:13

@Simi11 tak jsme doma.Od 13:30h 3v1 :dance:
Embryjka se rozmrazovaly již od včera a došly do nejvyššího stadia, jsou i nejlepší kvality prý :dance:
Teď jen aby se jim u mně líbilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.1.15 17:15
@Fíífía píše:
Embryjka se rozmrazovaly již od včera a došly do nejvyššího stadia, jsou i nejlepší kvality prý :dance:
Teď jen aby se jim u mně líbilo :roll:

paráda máš to stejné jako já :hug: :hug: :hug:
ujalo se jedno a byla jsem za něj a jsem stále neskutečně vděčná :hug: :hug: :hug:
hlavně odpočívej, budeš doma? nebo budeš chodit do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.1.15 17:24

:kytka: si můj vzor :hug:
Budu doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.1.15 17:25

@Simi11
A co ty dneska na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.1.15 17:35
@Fíífía píše:
Teď jen aby se jim u mně líbilo :roll:

Tak, teď už jenom čekat. Každopádně gratuluju už k pěkným embryím, to je základ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.1.15 17:39

Jj, děkuju. Teď je to to nejhorší,, čekání"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.1.15 17:53

Ja kontrola dobry, ale nemeril, jen rychle zkouknul. Poradne mereni i s mojitorem za 14 dni. Potom uz kontroly po tydnu.
Spravne, odpocivej, nic netahej, neuklizej, nevytirej a neohybej se :lol:
Ja byla na ketu ve stredu ve 13 hodin a v nedeli mela ducha. V pondeli krev hcg 7 :D
Vzhledem k tomu ze jsem nemela pregnyl bylo jasny co to je. Tak ti preju z celeho srdce stejny scenar :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.1.15 17:54

A pichas porad dexamed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.1.15 19:04

Tak to je moc dobře že dobrý :palec:
Jj picham stále, teď už zase od novýho roku po týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.1.15 19:13

@Simi11 jó a ještě jsem ti zapomněla říct, že už mají na sále obrazovku, na ní vidíš embryjka i to jak je nasávají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí