Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
26.1.15 11:42
@Simi11 píše:
jo může, ani by tě nenabírala!

no tak toho jsem se bála, do háje
snad začnu chodit s rouškou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.1.15 11:44

@Gilmorka no jako je to síla, slyším to všude kolem, kolik toho je…
Já jsem na na patře pouze s jednou kolegyní, a ta je aktuáln od víkendu na nemocenské. SLíbila, že se tu do mé návštěvy paní doktorky neukáže, tak jestli to nepřitáhne manžel nebo na mě někdo něco nenachrchle v autobuse, tak to snad přežiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.1.15 11:45
@monika m píše:
no tak toho jsem se bála, do háje
snad začnu chodit s rouškou :lol:

možnáby tě nabrala, ale potom, když ti něco vyjde blbě, tak se odhaduje, zda je to způsobené nemocí nebo imunitou. je to zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
26.1.15 11:48

@monika m odkud jsi? no já dnes už taky byla s jedním nemocným ve styku ale jen chvilku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.1.15 12:36
@Gilmorka píše:
@monika m nestraš s nemocemi, já mám taky obavu bývám často nemocná ale snažím se to nepřipouštět protože ve středu to klapne a basta :mrgreen:

Tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.1.15 13:49
@Simi11 píše:
možnáby tě nabrala, ale potom, když ti něco vyjde blbě, tak se odhaduje, zda je to způsobené nemocí nebo imunitou. je to zbytečný.

jojo, to je na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.1.15 13:50
@Gilmorka píše:
@monika m odkud jsi? no já dnes už taky byla s jedním nemocným ve styku ale jen chvilku..

no hele já jsem Pražanda, takže ohledně cestování ok. Já bych to spíš musela řešit v práci. Teď jsem si brala dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.1.15 18:50

Ahoj holky, zkusila jsem testnout :? včera a dnes, nevím ale jestli to není přece jen pregnyl, včera to bylo 12dni po pregnylu-5po ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.1.15 18:59

@Fíífía Mně přijde, že to vypadá dobře. Ta poslední čárka mi přijde o fousek výraznější, než ta první, no, minimálně je stejná. U pregnylu by naopak mizela. Když budu opatrná, tak úplně průkazný to není, ale naděje to vzbuzuje určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.1.15 19:07

@Fíífía Ještě jsem koukala v telefonu, tam mi teda ta dnešní odpolední čárka přijde lehce výraznější, než ty první dvě :D. Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.1.15 19:07

Panebože jojojojojojojojojojojojo já to vidím. zítra ráno testni. já bláznila denně a nejlépe rozdál byl vidět ob den, ale kdo to měl vydržet.
zatim to nebudeme zakřikávat, ale vypadá to báječně :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.1.15 19:11
@Bea1979 píše:
@Fíífía Ještě jsem koukala v telefonu, tam mi teda ta dnešní odpolední čárka přijde lehce výraznější, než ty první dvě :D. Držím palce!!!

je na 100% výraznější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.1.15 19:14

@Bea1979 @Simi11 holky myslíte? :hug: :hug: :hug:

Já si spíš začínám myslet že to nedopadne :(
Zítra ráno testnu, to je jasný. Jen mně nepřišlo že by sílil, ten poslední je dnes kolem druhé hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.1.15 20:39

@Fíífía Já rozhodně myslim i to vidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.1.15 20:45
@Fíífía píše:
@Bea1979 @Simi11 holky myslíte? :hug: :hug: :hug:Já si spíš začínám myslet že to nedopadne :(
Zítra ráno testnu, to je jasný. Jen mně nepřišlo že by sílil, ten poslední je dnes kolem druhé hod.

sleduj moje testy, výraznější rozdíl kolem 10 dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital