Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:
jo může, ani by tě nenabírala!
no tak toho jsem se bála, do háje
snad začnu chodit s rouškou ![]()
@Gilmorka no jako je to síla, slyším to všude kolem, kolik toho je…
Já jsem na na patře pouze s jednou kolegyní, a ta je aktuáln od víkendu na nemocenské. SLíbila, že se tu do mé návštěvy paní doktorky neukáže, tak jestli to nepřitáhne manžel nebo na mě někdo něco nenachrchle v autobuse, tak to snad přežiju
@monika m píše:
no tak toho jsem se bála, do háje
snad začnu chodit s rouškou
možnáby tě nabrala, ale potom, když ti něco vyjde blbě, tak se odhaduje, zda je to způsobené nemocí nebo imunitou. je to zbytečný.
@monika m odkud jsi? no já dnes už taky byla s jedním nemocným ve styku ale jen chvilku..
@Gilmorka píše:
@monika m nestraš s nemocemi, já mám taky obavu bývám často nemocná ale snažím se to nepřipouštět protože ve středu to klapne a basta
Tak tak…
@Simi11 píše:
možnáby tě nabrala, ale potom, když ti něco vyjde blbě, tak se odhaduje, zda je to způsobené nemocí nebo imunitou. je to zbytečný.
jojo, to je na prd
@Gilmorka píše:
@monika m odkud jsi? no já dnes už taky byla s jedním nemocným ve styku ale jen chvilku..
no hele já jsem Pražanda, takže ohledně cestování ok. Já bych to spíš musela řešit v práci. Teď jsem si brala dovolenou
Ahoj holky, zkusila jsem testnout
včera a dnes, nevím ale jestli to není přece jen pregnyl, včera to bylo 12dni po pregnylu-5po ket
@Fíífía Mně přijde, že to vypadá dobře. Ta poslední čárka mi přijde o fousek výraznější, než ta první, no, minimálně je stejná. U pregnylu by naopak mizela. Když budu opatrná, tak úplně průkazný to není, ale naděje to vzbuzuje určitě ![]()
@Fíífía Ještě jsem koukala v telefonu, tam mi teda ta dnešní odpolední čárka přijde lehce výraznější, než ty první dvě
. Držím palce!!!
Panebože jojojojojojojojojojojojo já to vidím. zítra ráno testni. já bláznila denně a nejlépe rozdál byl vidět ob den, ale kdo to měl vydržet.
zatim to nebudeme zakřikávat, ale vypadá to báječně
![]()
@Bea1979 píše:
@Fíífía Ještě jsem koukala v telefonu, tam mi teda ta dnešní odpolední čárka přijde lehce výraznější, než ty první dvě. Držím palce!!!
je na 100% výraznější
@Bea1979 @Simi11 holky myslíte?
![]()
Já si spíš začínám myslet že to nedopadne ![]()
Zítra ráno testnu, to je jasný. Jen mně nepřišlo že by sílil, ten poslední je dnes kolem druhé hod.
@Fíífía píše:
@Bea1979 @Simi11 holky myslíte?![]()
![]()
Já si spíš začínám myslet že to nedopadne
Zítra ráno testnu, to je jasný. Jen mně nepřišlo že by sílil, ten poslední je dnes kolem druhé hod.
sleduj moje testy, výraznější rozdíl kolem 10 dne