Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
29.1.15 10:09
@Fíífía píše:
Prosím Vás ještě o radu, když už nešpiním můžu ten ascorutin zase vysadit? Nebo ho mám radši brát?

vysad,
posílám své další testy, stoupá to prostě na testech pomalu. a neblázni, i když já bych mohla povídat. moc dobře si to pamatuju, ale ty nemáš důvod.
ta čárka nebude silnější a silnější, je tam určité množství barvy.
jediný kde bude rozdíl bude v rychlosti zabarvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
29.1.15 10:31

@Simi11 Určitě to sílí, to je bez diskuze! Takže se raduj a nežvejkej ty testy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.1.15 10:36
@Simi11 píše:
vysad,
posílám své další testy, stoupá to prostě na testech pomalu. a neblázni, i když já bych mohla povídat. moc dobře si to pamatuju, ale ty nemáš důvod.
ta čárka nebude silnější a silnější, je tam určité množství barvy.
jediný kde bude rozdíl bude v rychlosti zabarvení.

Ok děkuju :)
Krásný testíky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.1.15 10:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
29.1.15 11:44

@Fíífía Jejda, to jsou krásné testy! Moc blahopřeju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
29.1.15 11:55

@monika m tak jak byla jsi tam? a v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
29.1.15 12:45

@bunnysek ahoj tak jak dovola ses? od rána na tebe myslím že napíšeš dobré psaní :-) ještě se zeptám kdy ti sestra řekla že máš volat jako hodinu? já jdu v pondělí na krev tak at vím kdy pak volat co nejlépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
29.1.15 18:52

Holky, vím, že se můžu zeptat paní primářky. Ale přesto. Nebrala jste některá Wobenzym na její doporučení? Jako myslím, co imunita na to, co Dexamed, jestli jde s Wobenzymem k sobě. Dnes mi ho zas doporučoval gynekolog. Po prvním potratu a po operaci mi dost pomohl. Teď po posledním ZT se necítím pořád dobře. Tak mám chuť si ho zase zkusit brát. Ale nevím, jestli mi to neposílí imunitu. Jestli jste to už některá třeba s primářkou neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
29.1.15 19:34

@Tinakaterina
já jsem to řešila, ale brala jsem jen prednison/metypred. Říkala, že to nevadí. Posílí imunitu, ale ne tu reprodukční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
29.1.15 19:35

@Fíífía tohle byl můj testík tehdy 8 den po et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.1.15 20:00
@milas píše:
@Fíífía tohle byl můj testík tehdy 8 den po et

8o krásnej :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
29.1.15 20:25

@Fíífía joo tehdy jsem se taky radovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.1.15 21:16

@Tinakaterina
s malíčkovou jsem wobenzym probirala, není proti, ale ze by v tom videla nejaky zazrak to tedy ne…ale probirala jsem to s ni kvůli udrzeni tehotenstvi…
ja si ho tedy koupila ted po porodu aby se telo dalo doporadku, ale vlastne zadny ucinek necitim, jen verim, ze to telu pomaha ;)po tretim potratu jsem ho mela také a myslim, ze me hodne pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
29.1.15 21:49

@Papia Já mám právě pocit, že po potratu a krevní ztrátě 3 litry mi hodně pomohl. Možná to je jen placebo. Nebo není. To je otázka u všech podobných věcí. Díky za odpověď. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.1.15 16:16

@Tinakaterina
na krevni ztratu urcite nepomuze- s tim nemá nic spolecneho…ja sice mela jen 5 transfuzi po porodu, ale spis je na ok zelezo…
ale na regeneraci mu také verim :palec: -ikdyz segra se na nej ted ptala v trombocentru-chtela si ho také koupit po porodu a dr. ji řekl, ze jsou to vyhozene peníze…takze co clovek to názor, jako u vseho…jinak ja ho koupila na aukru-da se tam sehnat tak o 4-5 stovek levneji nez v lekarne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí