Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
Prosím Vás ještě o radu, když už nešpiním můžu ten ascorutin zase vysadit? Nebo ho mám radši brát?
vysad,
posílám své další testy, stoupá to prostě na testech pomalu. a neblázni, i když já bych mohla povídat. moc dobře si to pamatuju, ale ty nemáš důvod.
ta čárka nebude silnější a silnější, je tam určité množství barvy.
jediný kde bude rozdíl bude v rychlosti zabarvení.
@Simi11 Určitě to sílí, to je bez diskuze! Takže se raduj a nežvejkej ty testy ![]()
@Simi11 píše:
vysad,
posílám své další testy, stoupá to prostě na testech pomalu. a neblázni, i když já bych mohla povídat. moc dobře si to pamatuju, ale ty nemáš důvod.
ta čárka nebude silnější a silnější, je tam určité množství barvy.
jediný kde bude rozdíl bude v rychlosti zabarvení.
Ok děkuju ![]()
Krásný testíky ![]()
@bunnysek ahoj tak jak dovola ses? od rána na tebe myslím že napíšeš dobré psaní
ještě se zeptám kdy ti sestra řekla že máš volat jako hodinu? já jdu v pondělí na krev tak at vím kdy pak volat co nejlépe ![]()
Holky, vím, že se můžu zeptat paní primářky. Ale přesto. Nebrala jste některá Wobenzym na její doporučení? Jako myslím, co imunita na to, co Dexamed, jestli jde s Wobenzymem k sobě. Dnes mi ho zas doporučoval gynekolog. Po prvním potratu a po operaci mi dost pomohl. Teď po posledním ZT se necítím pořád dobře. Tak mám chuť si ho zase zkusit brát. Ale nevím, jestli mi to neposílí imunitu. Jestli jste to už některá třeba s primářkou neřešila…
@Tinakaterina
já jsem to řešila, ale brala jsem jen prednison/metypred. Říkala, že to nevadí. Posílí imunitu, ale ne tu reprodukční
@Tinakaterina
s malíčkovou jsem wobenzym probirala, není proti, ale ze by v tom videla nejaky zazrak to tedy ne…ale probirala jsem to s ni kvůli udrzeni tehotenstvi…
ja si ho tedy koupila ted po porodu aby se telo dalo doporadku, ale vlastne zadny ucinek necitim, jen verim, ze to telu pomaha
po tretim potratu jsem ho mela také a myslim, ze me hodne pomohl
@Papia Já mám právě pocit, že po potratu a krevní ztrátě 3 litry mi hodně pomohl. Možná to je jen placebo. Nebo není. To je otázka u všech podobných věcí. Díky za odpověď. ![]()
@Tinakaterina
na krevni ztratu urcite nepomuze- s tim nemá nic spolecneho…ja sice mela jen 5 transfuzi po porodu, ale spis je na ok zelezo…
ale na regeneraci mu také verim
-ikdyz segra se na nej ted ptala v trombocentru-chtela si ho také koupit po porodu a dr. ji řekl, ze jsou to vyhozene peníze…takze co clovek to názor, jako u vseho…jinak ja ho koupila na aukru-da se tam sehnat tak o 4-5 stovek levneji nez v lekarne ![]()