Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky já jsem na nervy říkala mi že výsledky budou v pátek ale v pátek mi je nenapsala tak si musím počkat.. vůbec nevím co bude jestli další léčba nebo ivf.. ![]()
Jj nervy to jsou, ja jsem dokonce do ketu pripustena byla, tesne pred transferem jsme udelali kontrolu a imunita vylitla, takze okamzity stop stav. Je to boj, vsechny bojujeme o to stejne, moc drzim palce. Urcite se s vysledkama ozve, pripadne v pondeli cinkni Prochazkovy, jestli jsou vubec hotovy.
@Simi11 píše:
ivig je čistý imunoglobulin, píchá se, počkala bych na vyjádření malíčkový s postupem. s tnf alfou 70% tě chtějí pustit do ivf? nebo tam už je její vyjádření?
ve zprávě je doporučení: před případným IVF navýšit Prednison na 15mg/d (nyní beru 5 kvůli mé nemoci, mám kortikoidy již několik let), Freaxiparine se začátkem IVF cyklu…to je vše.
@Bea1979 píše:
To je zvláštní s tou alfou, já měla 46,6 % po potratu a psala mi, že se jí to vůbec nelíbí. To ti s touhle hodnotou povolila IVF jenom s prednisonem a bez další kontroly? Divný… Ale zase jsem si jistá, že ona ví, co dělá, já jí věřím na 100%
Jo, povolila jen s Prednisonem a bez další kontroly. Kontrola ihned v případě těhu testu. O jiné kontrole jsem se nedočetla ![]()
No ze jsi vubec na zastaralym prednidonu me zarazi, ale snad vi co dela. Drzimnpalce
@Gilmorka ahoj no ono asi bude trvat než napíše bud počkat a nebo zavolej sestře… na mě jednou zapoměla uplně přehlídla mejl sem jí volala… dnes jsem byla na krvy a když jsem se na kontrole dr ptala jestli mám psát mejl či volat tak řekla že toho mude mít moc at volám raději sestře…
@Fíífía píše:
@Simi11
Teď mně to vycházelo tak blbě že jsem na něho nenarazila.
Jj byla jsem u Skopovýho.
Postupný cíle jó určitě![]()
ahoj, tak coooo? vše v pořádku? testíky krásný?
algelsound už pomalu začínám balit…
![]()
@Simi11 doktoři mi to střídají s Medrolem…vždycky po několika letech. Nevím, jak dlouho to na doporučení paní primářky mám s tím prednisonem zkoušet..? ![]()
@bunnysek píše:
@Simi11 doktoři mi to střídají s Medrolem…vždycky po několika letech. Nevím, jak dlouho to na doporučení paní primářky mám s tím prednisonem zkoušet..?
podle mě ti vysadí oboje a dá dexamed
Holky, já měla jet na odběry v pátek, ale manžel boural (auto na tom není dobře, on naštěstí bez škrábnutí), tak jedu až teď ve čtvrtek. Takový nicotný posunutí termínu, ale mě to v ten pátek úplně rozhodilo, ta psychika je strašná…
@Bea1979 píše:
Holky, já měla jet na odběry v pátek, ale manžel boural (auto na tom není dobře, on naštěstí bez škrábnutí), tak jedu až teď ve čtvrtek. Takový nicotný posunutí termínu, ale mě to v ten pátek úplně rozhodilo, ta psychika je strašná…
jo to věřim, tak hlavně že ti dala tak rychle náhradní termín ![]()
@Simi11 píše:
ahoj, tak coooo? vše v pořádku? testíky krásný?
algelsound už pomalu začínám balit…![]()
Ahoj
dorazila jsem ve čtyři od KM měla toho hodně, z 11,15 jsem šla na řadu 12,30.
Zítra odpol.budu volat už na nějaké výsledky, zbytek za týden.
Napsala mi listovku, vápník s vít. D na půl roku ![]()
Také nechala udělat HCG a než jsem dojela domů poslala sms a výsledek tj.1302
![]()
Poslední je dnešní.
Jó a plést můžu, prý ne třeba 10 hodin v kuse ![]()