Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Monulek byla jsem 28.1. ve středu a brala jsem metypred a pentometr
@Gilmorka takhlavně, aby to pomohlo
držím palce,
dr. nám říkala, že něco najde jen u 10% a u 90% nenajde nic
@monika m to nám taky říkala ale přišlo mi to spíš jako motivační..
tak mám výsledky a není to dobré, mám asi špatnou reakci na kortikoidy - takže postupné vysazení a pak imunoglobuliny - a já blbá doufala že by to mohlo být ok ![]()
Holky ještě dotaz máte chráněný styk? zapomněla jsem se na to zeptat a brala jsem to tak, že když mi to sama neřekla tak nemusíme
@Gilmorka tak to je mi líto, že ti to nezabralo, ale na druhou stranu imunoglobuliny jsou velkou nadějí a nejsi blbá, všechny tady doufají, že to brzy zabere
. A kolik máš tu TNF alfu a IFNg?
Nejsem si jistá, ale docela bych řekla, že Malíčková předpokládá, že se chráníte dokud Vám neřekne, že se můžete snažit
No, uvidíš co ti na to řeknou ostatní holky.
@Gilmorka píše:
@monika m to nám taky říkala ale přišlo mi to spíš jako motivační..tak mám výsledky a není to dobré, mám asi špatnou reakci na kortikoidy - takže postupné vysazení a pak imunoglobuliny - a já blbá doufala že by to mohlo být ok
je to normální, imunolobuliny jsou lepší. pak je ještě dexamed. takže bud v klidu.
@Gilmorka Nene, chránit se nemusíš, jestli ti to vysloveně neřekla
Tak holky, něco je ve vysledkách špatně
sama Malíčková mně volala,,,zabíječi "prý vyší hodnota, prý to dělaly 3×
Si myslím že NK buňky? Ona to blíže nenazvala ![]()
Tak mám vysadit dexamed, a na rychlo jsem si musela sehnat clexane, hned píchnout, od zítra jednu ráno, v pondělí na kontrolu.
Tak jsem teda zjedavá jestli to nakonec dobře dopadne ![]()