Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
4.2.15 11:43

Já jsem dostávala imunoglobuliny asi půl roku. Po roce, kdy už jsem je neměla, na kontrole byly výsledky pořád v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.2.15 13:34

@Papia jé ty jsi hodná ale poradím se s kamarádem lékárníkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
4.2.15 13:43

@Hanka548 jj taky TNF alfa, šla mi postupně dolů s těmi imunoglobuliny - injekce 1× za týden potom 1× za 14dní to do cca 25tt a pak už nebyly potřeba. Ve vyšším stupni těhotenství je prý vyšší alfa žádoucí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
4.2.15 13:51

@Palyyy děkuju, moc mě to povzbudilo, já jsem teď čerstvě o mimčo pravděpodobně díky alfe přišla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
4.2.15 14:02

@Hanka548 Hlavně že víš, čím to bylo. Mě trvalo asi 1 a půl roku, než jsme na to přišli. A stálo mě to 4 nevydařená těhotenství. Ale hned jak to půjde jdu do toho znovu:-) Musím to dohnat:-)))Holky všem vám moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
4.2.15 14:15
@Gilmorka píše:
@monika m to nám taky říkala ale přišlo mi to spíš jako motivační..tak mám výsledky a není to dobré, mám asi špatnou reakci na kortikoidy - takže postupné vysazení a pak imunoglobuliny - a já blbá doufala že by to mohlo být ok :?

je tak to mě mrzí, na jak dlouho to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.2.15 14:45

Holky já nevím…já už 2× přišla o mimčo a to při léčbě u KM, všechny hodnoty dobré a stejně…Takže si nemyslím, že za to může jen ta imunita. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.2.15 14:52

@monika m asi tak 2 měsíce, @maraida :? to je smutné je to mezi nebem a zemí, to já ani jednou neotěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
4.2.15 14:55

@maraida to máš jistě pravdu, není snadné říct, co za to s určitostí mohlo :(, taky už jsem byla léčena u KM 2× a šťastný konec se nekonal, ale každopádně ona byla už jediná, která mi nabízela ještě nějakou variantu…stále je toho ještě hodně o čem ani lékaři nevědí.. :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
4.2.15 15:33

@Gilmorka tak ale snad po těch dvou měsících to zase bude ok no a povolí ti jít na IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.2.15 18:00

Ahoj holky tak v pondělí jsem byla na odběrech ddnes jsem volala sestřičce výsledky tam jsou napíše to doktorce at mi to vypracuje a zítra mám zase zavolat o výsledky tak tfuj tfuj tfuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.2.15 18:08
@Gilmorka píše:
@milas díky za radu, tobě zabral který lék?

holky ty imunoglobuliny doufám někomu zabraly?

paní doktorka mě chtěla asi povzbudit ale spíš mě rozplakala - no to tak většinou je když mě někdo uklidňuje vidím v tom spíš jakože má důvod uklidňovat, čeká mě asi ještě dlouhá cesta ale kde brát pořád sílu :roll:

Já jsem zatím teď už na Dexamedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.2.15 18:10
@Hanka548 píše:
@Palyyy děkuju, moc mě to povzbudilo, já jsem teď čerstvě o mimčo pravděpodobně díky alfe přišla :(

Jakto? už je to zjištěné? jí měla ZT dvojek asi proto že Metypred mi tehdy taky až tak alfu a spol neudržel na uzdě bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
4.2.15 20:37

Holky, někdo tu psal, že Dexamed má být v lednici? :nevim: V lékárně říkali, že ne. KM už recepty poštou neposílá. Bohužel.
Jinak já teda taky ZT po Metypredu, hodnoty byly ok a stejně ZT. Je to prostě spíš o štěstí. Teď po ZT se mi zhoršily hodnoty zas zpátky na původní a k tomu se objevil alergický zánět.

Příspěvek upraven 04.02.15 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.2.15 20:45
@Tinakaterina píše:
Holky, někdo tu psal, že Dexamed mb být v lednici? :nevim: V lékárně říkali, že ne. KM už recepty poštou neposílá. Bohužel.
Jinak já teda taky ZT po Metypredu, hodnoty byly ok a stejně ZT. Je vo prostě spíš o štěstí. Teď po ZT se mi zhoršily hodnoty zas zpátky na původní a k tomu se objevil alergický zánět.

Neee nemusí být vůbec v ledničce!!! já ho mm normálně u doktora…
Joo mě se taky po ZT ještě shoršily výsledky než původní a dále taky se objevila nějaká špatná reakce něco proti placentě či co jak jsem ji pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí