Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
Ahojdorazila jsem ve čtyři od KM měla toho hodně, z 11,15 jsem šla na řadu 12,30.
Zítra odpol.budu volat už na nějaké výsledky, zbytek za týden.
Napsala mi listovku, vápník s vít. D na půl roku
Také nechala udělat HCG a než jsem dojela domů poslala sms a výsledek tj.1302![]()
jupíííí to je super psaní to se krásně čte
gratuluji a moc držím palečky… ![]()
@milas také bych chtěla na jaře na KET, třeba nám to vyjde stejně
Mám ještě toho jednoho sněhuláka. Musím ale nejdříve na kontrolu jak to vypadá po revizi. A podle toho se uvidí jaká bude léčba. Už teď se děsím kortikoidů ![]()
@Danny001 píše:
@milas také bych chtěla na jaře na KET, třeba nám to vyjde stejněMám ještě toho jednoho sněhuláka. Musím ale nejdříve na kontrolu jak to vypadá po revizi. A podle toho se uvidí jaká bude léčba. Už teď se děsím kortikoidů
Kortikoidu se neboj!!! držím pěstičky
Děvčata, prosím, máte někdo zkušenosti s infuzí Intralipidů? Mám protilátky proti Annexinu vyšší než 100. Přemýšlíme o dalším dítěti. První se povedlo, ale od té doby mám protilátky proti Annexinu nezměřitelně vysoké (vyšší než 100). Prim. Malíčková navrhla infuze intralipidů, ale než jsme to stačili zrealizovat, musela jsem přerušit IVF, měli jsme trable se synem.
Teď o tom znovu začínáme přemýšlet, ale mám obavy z potratu nebo dalšího předčasného porodu ![]()
Holky, prosím, jaký má dr. Malíčková ten email, na který si máme psát o výsledky? Přišla jsem o všechny emaily vč. toho jejího… Předem díky za zaslání.
Ahoj holky tak jsem to včera nevydržela a napsala další email a budu čekat, stejně kdybych tam zavolala tak co? stejně mi musí doktorka napsat výsledky a komentář… ach jo kde brát pořád trpělivost ![]()
@Gilmorka To mi povídej…čekání, kdy se nic neděje, to je na palici. Pořád myslim na to, že mám na KET nechystaných 5 mrňousů a nemůžu se jich dočkat ![]()
@Monulek píše:
Holky, prosím, jaký má dr. Malíčková ten email, na který si máme psát o výsledky? Přišla jsem o všechny emaily vč. toho jejího… Předem díky za zaslání.
já používám tyto
karin. malickova@lf1.cuni.cz, karin. malickova@vfn.cz,
Ahoj holky, rychlý upgrade.
minulý čtvrtek jsem byla u Malíčkové. Super ženská. Už to má fakt naučené jako básničku, to co povídá ![]()
za 14 dní výsledky, tedy příští středu/čtvrtek. Hned na pátek jdu do CARU na kontrolu s cystou, takže se s nimi hned dohodnu na dalším IVF. Tedy, jestli to Malíčková schválí. Další menzes mi začne týden po kontrole v Pronatalu, takže to celkem krásně vychází, abych začala ďobat. Tedy, jestli to stihne schválit pojišťvna, ale už minule říkali, že snad nebude problém, když to přijde později…
@monika m budeš mít výsledky za 14dní od první návštěvy? tak to budeš mít brzo já to měla za 3 týdny a ještě pár dní k tomu než odpověděla
@Gilmorka říkala, že mám napsat za 10-14 dní
tak doufám, že se neopozdí, abych mohla už plánovat s CAREm, když už tam jdu
@monika m třeba ne ona teď asi nestíhá že tam delší dobu nebyla..