Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@joha79 ahojky, nakonec mám zprávu s výsedky až dnes, byla jsem si pro to u sestry. Jenže z těch papírů moc moudrá nejsem, radši bych to slyšela než jen koukala na ty hodnoty…
Tmavých čísel je tam docela dost - IgG, IgM já nevim, co z toho vyčíst
Vím, že jste tu řešily TNF ALFA a tu mám 69,6%
Jsem z toho všechno nějak smutná…
Léčba zatím žádná, před případným IVF doporučuje 3× navýšit Prednison a vysadit Plaqenil.
Všichni se bojí toho, že půjdu na IVF, protože stimulace hormony mi může rozjet SLE ![]()
@bunnysek píše:
@joha79 ahojky, nakonec mám zprávu s výsedky až dnes, byla jsem si pro to u sestry. Jenže z těch papírů moc moudrá nejsem, radši bych to slyšela než jen koukala na ty hodnoty…Tmavých čísel je tam docela dost - IgG, IgM já nevim, co z toho vyčíst
Vím, že jste tu řešily TNF ALFA a tu mám 69,6%
Jsem z toho všechno nějak smutná…
Léčba zatím žádná, před případným IVF doporučuje 3× navýšit Prednison a vysadit Plaqenil.
Všichni se bojí toho, že půjdu na IVF, protože stimulace hormony mi může rozjet SLE
Co je SLE, u mě hrozí po ivf ohss
Předposlední věta ve zprávě: v záloze IVIG (vygooglila jsem, že je to intravenózní imunoglobulin), to asi znáte, že? Z jakého důvodu jste dostaly, nezabírala léčba? děkuji.
@bunnysek píše:
Předposlední věta ve zprávě: v záloze IVIG (vygooglila jsem, že je to intravenózní imunoglobulin), to asi znáte, že? Z jakého důvodu jste dostaly, nezabírala léčba? děkuji.
ivig je čistý imunoglobulin, píchá se, počkala bych na vyjádření malíčkový s postupem. s tnf alfou 70% tě chtějí pustit do ivf? nebo tam už je její vyjádření?
To je zvláštní s tou alfou, já měla 46,6 % po potratu a psala mi, že se jí to vůbec nelíbí. To ti s touhle hodnotou povolila IVF jenom s prednisonem a bez další kontroly? Divný… Ale zase jsem si jistá, že ona ví, co dělá, já jí věřím na 100%
@bunnysek TNF Alfa 69,9 %? Já mám 72,2 %. Píchala jsem Dexamed a příští týden jdu na kontrolu…
@Fíífía haloooooo tak co testíky?
už máš domluvenou kontrolu krve u malíčkový a v caru? ![]()
@Simi11 píše:
@Fíífía haloooooo tak co testíky?už máš domluvenou kontrolu krve u malíčkový a v caru?
Ahoj
jj v pondělí jedu na krev.
Večera jsem testla, dnes ne, jela jsem do lékárny a měly inventuru, tak nemám teď doma ty samý, až v pondělí.
@Fíífía píše:
@Simi11Jo a do Pronatalu mám jet 11.2.
kolik tt přesně budeš 11.2. od transferu.
skvělé že jdeš v pondělí na krev
![]()
@Simi1jj,jsem ráda že je to takhle docela brzo.
Měla bych být asi 6tt podle kalkulačky na netu. Jinak ket byl 20. ![]()
@Fíífía píše: @Simi1jj,jsem ráda že je to takhle docela brzo.
Měla bych být asi 6tt podle kalkulačky na netu. Jinak ket byl 20.
je jedno kdy byl ket, napiš mi, kdy jsi měla 1DC:-)