Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak mé výsledky od ZT opět horší. Primářka doporučuje Dexamed. Prosím od jakého dne cyklu jste ho píchaly? A jak jste ho snášely?
Metypred a Pentomer mi dobře nedělal. Hodnoty sice byly ok, ale přesto přestalo miminku bít srdíčko. Takže nevím nevím… ![]()
@Tinakaterina píše:
Holky, tak mé výsledky od ZT opět horší. Primářka doporučuje Dexamed. Prosím od jakého dne cyklu jste ho píchaly? A jak jste ho snášely?
Metypred a Pentomer mi dobře nedělal. Hodnoty sice byly ok, ale přesto přestalo miminku bít srdíčko. Takže nevím nevím…
Jee ty jsi na tom stejným úplně jak já, dexamed je úplně jedno kdy začneš píchat v kterémkoliv dc, opravdu…
Neboj Dexamed zabere
@Tinakaterina píše:
Metypred a Pentomer mi dobře nedělal. Hodnoty sice byly ok, ale přesto přestalo miminku bít srdíčko. Takže nevím nevím…
Dexamed nejlepsi co muze byt. Nejrychlejsi, bez vedl priznaku. Bud za nej rada, neoteces a bude ti po nem dobre. Nekdo je ten den po pichnuti spavej, na to ona upozornuje, ja celou noc po nem nespala. Neboj se ho. ![]()
@Fíífía paráda i já potichu gratuluju a držím mooooc palečky ![]()
@Tinakaterina ahoj i já brala Dexamed a byla jsem po něk v pohodě jen jsem první noc také nespala tak jsem chodila v pátek at to o víkend doženu
jen na mé tělo nezafungoval já jsem náká zvláštní
tak držím palečky a neboj ![]()
@Tinakaterina
Tak já v den aplikace taky nespím, jinak se cítím ok, jen mi dost padaly vlasy a rostly chlupy ![]()
To mně potvrdila KM že je to po daxamedu.
Ahojky, tak já už se zítra dozvím verdikt - tedy výsledky. Paní primářka na mail neodpovídá, nedivím se…, tak jsem dnes volala sestře, že se domluví s primářkou a zítra si mám opět zavolat. Jsem zvědavá ![]()
@Fíífía krásné testíky, držím pěstičky! ![]()
@bunnysek Tak držím moc palce, ať něco najde, ale ať je to lehce léčitelná prkotina ![]()