Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía Tak to je naprosto jasný! Žádnej pregnyl, chytlo se to
, ten rozdíl oproti včerejšku nejde nevidět!!!
Já v době MS taky trochu špinila, je to normální, i ségra to tak měla u obou dětí. Dej si utrogestan 2-2-2, ascorutin, magnezium a jestli máš doma citrony, tak si 2 x denně dej šťávu z půlky. Jsou to takový babský rady, ale pomoct to může a uškodit ne.
Mám takovou radost!
@Fíífía píše:
@Simi11![]()
děkuju za info.
To by bylo super kdyby to už konečně vyšlo!!!
Teď musím pisnout KM a frčet na k. odběry.
jasně hned ji užen, taky jsem to tak měla a nechala mi dexamed do 14 tt.
ten rozdíl od včerejška je tam markantní, že bych se taky přikláněla k tomu, že se chytly obě
![]()
@Bea1979 píše:
@Fíífía Tak to je naprosto jasný! Žádnej pregnyl, chytlo se to, ten rozdíl oproti včerejšku nejde nevidět!!!
Já v době MS taky trochu špinila, je to normální, i ségra to tak měla u obou dětí. Dej si utrogestan 2-2-2, ascorutin, magnezium a jestli máš doma citrony, tak si 2 x denně dej šťávu z půlky. Jsou to takový babský rady, ale pomoct to může a uškodit ne.
Mám takovou radost!
jj pravda, kupy citronu, to vše zabranuje krvácení.
![]()
@Bea1979 píše:
@Fíífía Tak to je naprosto jasný! Žádnej pregnyl, chytlo se to, ten rozdíl oproti včerejšku nejde nevidět!!!
Mám takovou radost!
@Simi11 píše:
jasně hned ji užen, taky jsem to tak měla a nechala mi dexamed do 14 tt.
ten rozdíl od včerejška je tam markantní, že bych se taky přikláněla k tomu, že se chytly obě![]()
![]()
myslíš
i to bych brala ![]()
@Fíífía píše:
myslíš
i to bych brala
chápu, mrkni mně na ty testy, opravdu to stoupalo malilinko.
já chodila i obden na hcg ![]()
Holky prosím vás to magnesium máte nějaký tip, já vůbec nevím co, který a k čemu to je? ![]()
@Fíífía píše:
Holky prosím vás to magnesium máte nějaký tip, já vůbec nevím co, který a k čemu to je?
magnezium je horčík, mám ho od 19 tt předepsaný když zjistili placentu hodně dole, magnezium lactici bereš až 6 tablet denně, ale zatím mi to přijde zbytečný. je to proti křečím, kontrakcím a tak.
Za mě spíš ber utroš, jo a až budeš u malíčkový nech si napsat vápník a hlavně kyselinu listovou. Napsala mi ji na celý těhotensví Stačí to místo všech vitamínů.
@Fíífía To je normální hořčík, prodávají ho v každé lékárně i v DMku. Mně tu kombinaci ascorutin+magnesium doporučila přímo KM, takže to určitě něco do sebe má ![]()
@Bea1979 píše:
@Fíífía To je normální hořčík, prodávají ho v každé lékárně i v DMku. Mně tu kombinaci ascorutin+magnesium doporučila přímo KM, takže to určitě něco do sebe má
jojo, mně dala přímo rozpustný vápník, protože jsem ji řekla, že nepiju mlíko, říkala že to chce denně pul litru, tak mi dala rozpustný vápník - maxicalz 1000.
@Simi11 píše:
jojo, mně dala přímo rozpustný vápník, protože jsem ji řekla, že nepiju mlíko, říkala že to chce denně pul litru, tak mi dala rozpustný vápník - maxicalz 1000.