Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
27.1.15 08:31

@Fíífía Tak to je naprosto jasný! Žádnej pregnyl, chytlo se to :), ten rozdíl oproti včerejšku nejde nevidět!!!
Já v době MS taky trochu špinila, je to normální, i ségra to tak měla u obou dětí. Dej si utrogestan 2-2-2, ascorutin, magnezium a jestli máš doma citrony, tak si 2 x denně dej šťávu z půlky. Jsou to takový babský rady, ale pomoct to může a uškodit ne.
Mám takovou radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.1.15 08:42
@Fíífía píše:
@Simi11 :D :D děkuju za info.
To by bylo super kdyby to už konečně vyšlo!!!
Teď musím pisnout KM a frčet na k. odběry.

jasně hned ji užen, taky jsem to tak měla a nechala mi dexamed do 14 tt.
ten rozdíl od včerejška je tam markantní, že bych se taky přikláněla k tomu, že se chytly obě :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.1.15 08:42
@Bea1979 píše:
@Fíífía Tak to je naprosto jasný! Žádnej pregnyl, chytlo se to :), ten rozdíl oproti včerejšku nejde nevidět!!!
Já v době MS taky trochu špinila, je to normální, i ségra to tak měla u obou dětí. Dej si utrogestan 2-2-2, ascorutin, magnezium a jestli máš doma citrony, tak si 2 x denně dej šťávu z půlky. Jsou to takový babský rady, ale pomoct to může a uškodit ne.
Mám takovou radost!

jj pravda, kupy citronu, to vše zabranuje krvácení. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.1.15 08:48
@Bea1979 píše:
Mám takovou radost!
:hug: :hug: :hug: děkuju, všechno nasadím :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.1.15 08:50
@Simi11 píše:
jasně hned ji užen, taky jsem to tak měla a nechala mi dexamed do 14 tt.
ten rozdíl od včerejška je tam markantní, že bych se taky přikláněla k tomu, že se chytly obě :dance: :dance: :dance:

8o myslíš :think: i to bych brala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.1.15 08:55
@Fíífía píše:
8o myslíš :think: i to bych brala :)

chápu, mrkni mně na ty testy, opravdu to stoupalo malilinko.
já chodila i obden na hcg :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.1.15 09:05

@Simi11
Koukám koukám, no uvidíme co se z toho vyvrbí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.1.15 09:08

Holky prosím vás to magnesium máte nějaký tip, já vůbec nevím co, který a k čemu to je? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.1.15 09:11
@Fíífía píše:
Holky prosím vás to magnesium máte nějaký tip, já vůbec nevím co, který a k čemu to je? :oops:

magnezium je horčík, mám ho od 19 tt předepsaný když zjistili placentu hodně dole, magnezium lactici bereš až 6 tablet denně, ale zatím mi to přijde zbytečný. je to proti křečím, kontrakcím a tak.
Za mě spíš ber utroš, jo a až budeš u malíčkový nech si napsat vápník a hlavně kyselinu listovou. Napsala mi ji na celý těhotensví Stačí to místo všech vitamínů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
27.1.15 09:12

@Fíífía To je normální hořčík, prodávají ho v každé lékárně i v DMku. Mně tu kombinaci ascorutin+magnesium doporučila přímo KM, takže to určitě něco do sebe má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.1.15 09:19

@Simi11 @Bea1979
Ok děkuju vám moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.1.15 09:27
@Bea1979 píše:
@Fíífía To je normální hořčík, prodávají ho v každé lékárně i v DMku. Mně tu kombinaci ascorutin+magnesium doporučila přímo KM, takže to určitě něco do sebe má ;)

jojo, mně dala přímo rozpustný vápník, protože jsem ji řekla, že nepiju mlíko, říkala že to chce denně pul litru, tak mi dala rozpustný vápník - maxicalz 1000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.1.15 09:51
@Simi11 píše:
jojo, mně dala přímo rozpustný vápník, protože jsem ji řekla, že nepiju mlíko, říkala že to chce denně pul litru, tak mi dala rozpustný vápník - maxicalz 1000.
:kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.1.15 11:55

@Fíífía jééé to je krása. Potichu gratuluji a držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.1.15 21:21