Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
Aha,tak to bylo na silvestra,31.12.
jasně, takže dneska jsi 4+3, 11.2.budeš 6+0, tzn. budeš mít ukončených 6 těhotenských týdnů a budeš začínat 7tt. já měla srdíčko 6+6, 6+0 jsem byla v thomayerce se špiněním a srdce ještě nebylo. píšu to proto, abys pak nebyla nervní, že srdce není
![]()
je to nádhera, moc ti to přeju, určitě jsi pro ostatní velká motivace
![]()
Děkuju moc
Už by to po těch 8letech mohlo konečně dopadnout!!!
Jj počítám že na srdíčko bude brzo. Půjdu další týden znova na kontrolu, to už znám…
@Fíífía píše:
Holky myslíte že můžu plést?
co myslíš plést? jako domácí práci plést svetr? určitě v tom nevidim problem, ty jo?, dávej bacha na koupání, to uplně vypust, horký vany a celkově přehřívání, nepokládej ntb na břicho, neposiluj břicho ![]()
Jj ruční pletení, píše se že by se nemělo snad až koncem těhu ![]()
Miluju horkou vodu, ale teď si dávám pozor, je mi spíš ve sprše kosa ![]()
@Fíífía píše:
Jj ruční pletení, píše se že by se nemělo snad až koncem těhu
Miluju horkou vodu, ale teď si dávám pozor, je mi spíš ve sprše kosa
můžeš se sprchovat horkou vodou, ale zbytečně nenapařuj podbřišek, nesedej si do horký vody
to mi teda řekni co je na pletení vadnýho?
![]()
@Simi11 Ok moc děkuju za rady
![]()
Jestli to dotáhnu do konce, tak máš odemne puget ![]()
O tom pleteni píšou že se prý namaha břicho i když se to nezdá ![]()
@Fíífía to je prosímtě samozřejmě úplný nesmysl. Chlámu se tu ještě teď
Chce to myslet selským rozumem.
Jak píše Simi, dávat pozor na horkou vodu, nesportovat, nevěšet třeba záclony. Jinak se chovej a dělej vše co vždycky. ![]()
@Fíífía píše:
Děkuju moc![]()
![]()
Už by to po těch 8letech mohlo konečně dopadnout!!!
Jj počítám že na srdíčko bude brzo. Půjdu další týden znova na kontrolu, to už znám…
Jee ty se taky snažíš 8 let, no my v červenci už budeme mít 9 let od snažení doufám že to už bude s bříškem.
Je to krásne že ti to vyšlo!!!
@maraida
já vím
No ale při loňským Ketu jsem si vesele pletla a nic se nechytlo, pak jsem narazila na to na netu, tak mně to pak vrtalo v hlavě ![]()
@maraida píše:
@Fíífía to je prosímtě samozřejmě úplný nesmysl. Chlámu se tu ještě teďChce to myslet selským rozumem.
Jak píše Simi, dávat pozor na horkou vodu, nesportovat, nevěšet třeba záclony. Jinak se chovej a dělej vše co vždycky.
jojojo ty záclony, mytí oken, je na prd. já začala špinit, poté co jsem drhla vanu. takovy ty činnosti při kterých se ohneš a ještě namáháš břicho…
pugét? neblázni za co? vždyt se tu podporujeme všechny
![]()
koukám ti do popisku, žes měla 2 zt, v jakém týdnu? mělas cždy srdce nebo ještě dřív? ![]()
@Fíífía píše:
@maraidajá vím
No ale při loňským Ketu jsem si vesele pletla a nic se nechytlo, pak jsem narazila na to na netu, tak mně to pak vrtalo v hlavě
at přemýšlímjak přemýšlím, nedovedu si představit, že u toho namáháš břiško.
ale vyprdni se na to, protože psychika je mocná čarodějka
![]()
@Simi11
Díky Tobě jsem šla ke KM atd…atd ![]()
Oba zt byly před srdíčkem, věřím že to bylo kvůli imunu.