Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
Tak holky, něco je ve vysledkách špatněsama Malíčková mně volala,,,zabíječi "prý vyší hodnota, prý to dělaly 3×
Si myslím že NK buňky? Ona to blíže nenazvala
Tak mám vysadit dexamed, a na rychlo jsem si musela sehnat clexane, hned píchnout, od zítra jednu ráno, v pondělí na kontrolu.
Tak jsem teda zjedavá jestli to nakonec dobře dopadne
doprčic doprčic doprčic
tak tedka se modlit. proč máš vysadit dexamed? to je diný
![]()
@Simi11
To nevím, ale ptala jsem se kolikrát, jestli neslyším špatně.
Teď jen ten clexan, godasal půlku tj.na ředění stále, a utroš. To je vše. Pak po KO uvidíme co se bude dít.
@Fíífía píše:
@Simi11
To nevím, ale ptala jsem se kolikrát, jestli neslyším špatně.
Teď jen ten clexan, godasal půlku tj.na ředění stále, a utroš. To je vše. Pak po KO uvidíme co se bude dít.
takže se modlit, modlit, modlit.
al jestli někdo mimi zachrání, tak ona
musíme ji věřit
@Fíífía řekla bych, že to nebudou NK buňky, na ten clexan většinou nedává, ten dává spíše na annexin či jak se to píše, držím palce!
@estrela píše:
@Fíífía řekla bych, že to nebudou NK buňky, na ten clexan většinou nedává, ten dává spíše na annexin či jak se to píše, držím palce!
taky si myslim, nk bunky jdou dolů jen dexamedem. proto mi ho píchala kolem transferu denně.
Jj holky, nevím co to je. Uvidím až mi pošle zprávu.
Jinak jí věřím, a modlím se ať se to srovná.
Jó a nemám nikam chodit, abych něco nechytla.
@Fíífía píše:
Jj holky, nevím co to je. Uvidím až mi pošle zprávu.
Jinak jí věřím, a modlím se ať se to srovná.
Jó a nemám nikam chodit, abych něco nechytla.
jasně, nesmíš imunitu ještě víc zatěžovat, dávej na sebe hodně pozor.
![]()
@Fíífía Sakra, doprčic… ale zas, jestli ti může někdo pomoct, tak ona a ona pomůže, věřím tomu. Líbí se mi na ní, jak když jde do tuhýho, jak se do toho položí, je to srdcař.
Clexan je na ředění krve, viď? Neboj se neboj, opravdu věřím, že to dopadne dobře, ale je mi tě líto, tyhle nervy jsou zas mnohem horší než čekání na test. Drž se ![]()
@Bea1979
jj, na ředění, co jsem koukala teď na net tak to vypadá na ten anti-anexin ![]()
@Gilmorka píše:
Holky ještě dotaz máte chráněný styk? zapomněla jsem se na to zeptat a brala jsem to tak, že když mi to sama neřekla tak nemusíme
Já se na to taky tehdy ptala a paní Mudr mi napsala že je proti chráněnému styku, že buňky si mají zvykat na případno otcovské buňky
@Fíífía píše:
Tak holky, něco je ve vysledkách špatněsama Malíčková mně volala,,,zabíječi "prý vyší hodnota, prý to dělaly 3×
Si myslím že NK buňky? Ona to blíže nenazvala
Tak mám vysadit dexamed, a na rychlo jsem si musela sehnat clexane, hned píchnout, od zítra jednu ráno, v pondělí na kontrolu.
Tak jsem teda zjedavá jestli to nakonec dobře dopadne
To snad neee!!! doufám že léčba hnrd zabere