Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka píše:
@milastak jen samá pozitiva
No tento týden vážně samé přijemné překvápka a kpnečně i já můžu odmítat nabídky
@Gilmorka píše:
@joha79mám velkou obavu že to budu mít jako ty - infuze něčeho jiného?
ahoj tak ještě nevíš jak jsi dopadla po imunoglobuliny tak co jsem se dočetla je to zázračný
jen já jsem asi taky zázračná…tak mě prostě hrabe… bych se potřebovala odstěhovat někam kde nikdo nemá děti vím fantas ale aspon by se to lépe snášelo… kdy jdeš na krev?
@joha79 píše:
ahoj tak ještě nevíš jak jsi dopadla po imunoglobuliny tak co jsem se dočetla je to zázračnýjen já jsem asi taky zázračná…tak mě prostě hrabe… bych se potřebovala odstěhovat někam kde nikdo nemá děti vím fantas ale aspon by se to lépe snášelo… kdy jdeš na krev?
No no dnes jsem se dozvěděla o další že se hodně dlpiho snažili před 3 týdny ji umřela tchýně a ona je ve 3 měsíci
@Bea1979 píše:
@milas Taky moc gratuluju k práci
Díky je to problém dnes sehnat práci a bez známostí
@joha79 píše:
@milas jj neštěstí ve štěstí…
jj hodně často se toto potvrzuje. říká se, že rodina je plná a muselo se uvolnit místo pro novou dušičku.
když jsem měla před 3 rokama IUI, tak v ten den mi umřel milovaný dědeček. Bohužel to skončilo vývojovou vadou a potratem.
nyní jsem otěhotněla poté, co zemřel dědeček z druhé strany asi týden před ketem.
Když to vypadalo, že potratím, tak odešel náš milovaný 13 letý do té doby naprsoto zdravý bígl. na CT zjistili, že měl nejagresivněješí formu nádoru v mozku a do 48 hodin umřel od propuknutí.
Hrozný.
věřím na věci mezi nebem a zemí, nikdo mi to nevymluví
![]()
milas moc gratuluju k práci
![]()
@Simi11 píše:
jj hodně často se toto potvrzuje. říká se, že rodina je plná a muselo se uvolnit místo pro novou dušičku.
když jsem měla před 3 rokama IUI, tak v ten den mi umřel milovaný dědeček. Bohužel to skončilo vývojovou vadou a potratem.
nyní jsem otěhotněla poté, co zemřel dědeček z druhé strany asi týden před ketem.
Když to vypadalo, že potratím, tak odešel náš milovaný 13 letý do té doby naprsoto zdravý bígl. na CT zjistili, že měl nejagresivněješí formu nádoru v mozku a do 48 hodin umřel od propuknutí.
Hrozný.
věřím na věci mezi nebem a zemí, nikdo mi to nevymluví![]()
![]()
milas moc gratuluju k práci
![]()
![]()
no mě napadlo když jsem šla domu z mého posledního KETu tak jsem kousek od našeho domu musela stát a odášeli rakev z paneláku uplně mě zamrazilo a na druhou stranu sem si řekla jeden odešel a já si vedle nesu domu zase cvvčka… no ale nepovedlo se a pak se teprve přišlo na tu velkou ALFU…
@Bea1979 píše:
Holky nestrašte, teď se budu bát jít na KET!!!
To neeee to neboj, kazda rodina ma ruznou kapacitu. Nechtela jsem te nijak vystrasit
![]()