Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
6.2.15 13:19
@Gilmorka píše:
@milas :) tak jen samá pozitiva

No tento týden vážně samé přijemné překvápka a kpnečně i já můžu odmítat nabídky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
6.2.15 15:25

@milas gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
6.2.15 15:28
@Gilmorka píše:
@joha79 :? mám velkou obavu že to budu mít jako ty - infuze něčeho jiného?

ahoj tak ještě nevíš jak jsi dopadla po imunoglobuliny tak co jsem se dočetla je to zázračný :-) jen já jsem asi taky zázračná…tak mě prostě hrabe… bych se potřebovala odstěhovat někam kde nikdo nemá děti vím fantas ale aspon by se to lépe snášelo… kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.2.15 16:01
@joha79 píše:
@milas gratuluji :-)

Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.2.15 16:03
@joha79 píše:
ahoj tak ještě nevíš jak jsi dopadla po imunoglobuliny tak co jsem se dočetla je to zázračný :-) jen já jsem asi taky zázračná…tak mě prostě hrabe… bych se potřebovala odstěhovat někam kde nikdo nemá děti vím fantas ale aspon by se to lépe snášelo… kdy jdeš na krev?

No no dnes jsem se dozvěděla o další že se hodně dlpiho snažili před 3 týdny ji umřela tchýně a ona je ve 3 měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
6.2.15 16:22

@milas Taky moc gratuluju k práci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.2.15 16:26
@Bea1979 píše:
@milas Taky moc gratuluju k práci :)

Díky je to problém dnes sehnat práci a bez známostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
6.2.15 16:53

@milas jj neštěstí ve štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.2.15 17:08

@milas gratuluji k práci. To je paráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.2.15 17:18
@joha79 píše:

Tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.2.15 17:18
@Danny001 píše:
@milas gratuluji k práci. To je paráda :pankac:

Díky díjy moc a bez známostí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.2.15 17:20
@joha79 píše:

jj hodně často se toto potvrzuje. říká se, že rodina je plná a muselo se uvolnit místo pro novou dušičku.
když jsem měla před 3 rokama IUI, tak v ten den mi umřel milovaný dědeček. Bohužel to skončilo vývojovou vadou a potratem.
nyní jsem otěhotněla poté, co zemřel dědeček z druhé strany asi týden před ketem.
Když to vypadalo, že potratím, tak odešel náš milovaný 13 letý do té doby naprsoto zdravý bígl. na CT zjistili, že měl nejagresivněješí formu nádoru v mozku a do 48 hodin umřel od propuknutí.
Hrozný.
věřím na věci mezi nebem a zemí, nikdo mi to nevymluví :hug: :hug: :hug:

milas moc gratuluju k práci :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
6.2.15 17:58
@Simi11 píše:
jj hodně často se toto potvrzuje. říká se, že rodina je plná a muselo se uvolnit místo pro novou dušičku.
když jsem měla před 3 rokama IUI, tak v ten den mi umřel milovaný dědeček. Bohužel to skončilo vývojovou vadou a potratem.
nyní jsem otěhotněla poté, co zemřel dědeček z druhé strany asi týden před ketem.
Když to vypadalo, že potratím, tak odešel náš milovaný 13 letý do té doby naprsoto zdravý bígl. na CT zjistili, že měl nejagresivněješí formu nádoru v mozku a do 48 hodin umřel od propuknutí.
Hrozný.
věřím na věci mezi nebem a zemí, nikdo mi to nevymluví :hug: :hug: :hug:milas moc gratuluju k práci :hug: :hug: :hug:

no mě napadlo když jsem šla domu z mého posledního KETu tak jsem kousek od našeho domu musela stát a odášeli rakev z paneláku uplně mě zamrazilo a na druhou stranu sem si řekla jeden odešel a já si vedle nesu domu zase cvvčka… no ale nepovedlo se a pak se teprve přišlo na tu velkou ALFU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
6.2.15 18:03

Holky nestrašte, teď se budu bát jít na KET!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.2.15 18:07
@Bea1979 píše:
Holky nestrašte, teď se budu bát jít na KET!!! :)

To neeee to neboj, kazda rodina ma ruznou kapacitu. Nechtela jsem te nijak vystrasit :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí