Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas holka ty mě moc neuklidňuješ já už se hroutím teď po 5 letech a představa dalších let mě ničí. pořád si zvykám že mi něco našli.. přeci jen celé roky nebyla příčina a teď najednou buma ještě nefungují kortikoidy.. mám zasebou teprve jedno ivf a tak mám asi výhodu ale proč mě to neuklidňuje.. holky chodíte některá k psychologovi?
@Gilmorka píše:
@milas holka ty mě moc neuklidňuješ já už se hroutím teď po 5 letech a představa dalších let mě ničí. pořád si zvykám že mi něco našli.. přeci jen celé roky nebyla příčina a teď najednou buma ještě nefungují kortikoidy.. mám zasebou teprve jedno ivf a tak mám asi výhodu ale proč mě to neuklidňuje.. holky chodíte některá k psychologovi?
Já k psychologovi nechodím, neděsím neboj…
@Gilmorka píše:
ahoj no nechodím ale začínám si s tou myšlenkou už delší dobu pohrávat… jednou už jsem chodila po prvním nepovedeném IVF do caru jsem chodila asi rok a pul a skončilo to rozvodem… pak sem k psychologovi zašla a bylo to fajn… ![]()
@Gilmorka za psycholožkou jsem zašla loni po neúspěšném 4 IVF a po tom co jsem se dozvěděla výsledky imunologie a hrozící autoimunitní nemoci. Dost mě to všechno sebralo. Myslím, že mě hodně pomohla ale musí ti psycholog sedět. Teď se setkávám s psycholožkou na adopční přípravce a to mi zase pomohlo srovnat se s tím posledním potratem. Takže za mě určitě ano.
Nevyřeší tvoje problémy, ale pomůže ti je překonat.
@Danny001 píše:
@Gilmorka za psycholožkou jsem zašla loni po neúspěšném 4 IVF a po tom co jsem se dozvěděla výsledky imunologie a hrozící autoimunitní nemoci. Dost mě to všechno sebralo. Myslím, že mě hodně pomohla ale musí ti psycholog sedět. Teď se setkávám s psycholožkou na adopční přípravce a to mi zase pomohlo srovnat se s tím posledním potratem. Takže za mě určitě ano.Nevyřeší tvoje problémy, ale pomůže ti je překonat.
Jee vy chcete i adoptovat že?
Takže bych se měla holky po někom poohlídnout, stačí když to řeknu obvodní?
@Gilmorka ahoj no u nás to je tak že když řekneš obvodnímu tak ti to i napíše a budeš to mít zdarma a doporučí ti nákého dr… ale mužeš jít i bez doporučení ale to si zaplatíš podle toho kolik si za to řekne no začala bych u obvodáka…
Fifo pokud si dobre pamatuju, zitra kontrolni krev? Jak to zatim vypada? Miki drzi?
![]()
Jo jo už aby byl zítřek za mnou, to byl hroznej týden, jsem nervní jak to dopadne ![]()
Zítra jedu k Mal. i do CARU na ultazvuk. Jinak jsem v poho. nešpiním, jen cítím trochu prsa.
Chtěla jsem v týdnu na hcg, ale nesmím mezi lidi, tak jsem se nato radši vyprdla.Snad zítra.
Zkoušela jsem aspoň testik a sílí, to vloni mně pak začal slábnout.
@Fíífía Tak to je dobrý znamení. Zítřek hodně ukáže, jak UTZ, tak výsledky u KM. Moc ti budu držet palce ![]()
@Fíífía píše:
Jo jo už aby byl zítřek za mnou, to byl hroznej týden, jsem nervní jak to dopadne
Zítra jedu k Mal. i do CARU na ultazvuk. Jinak jsem v poho. nešpiním, jen cítím trochu prsa.
Chtěla jsem v týdnu na hcg, ale nesmím mezi lidi, tak jsem se nato radši vyprdla.Snad zítra.
Zkoušela jsem aspoň testik a sílí, to vloni mně pak začal slábnout.
Držím pěsti bude to ok když sílí
@milas přesně tak. Už nás čeká jen jedno adopční setkání a pak do půlky března by nám mělo přijít rozhodnutí jestli nás schválili. ![]()
@Gilmorka zjisti si jestli je u vás někdo dobrý ke komu můžeš jít na pojišťovnu. To pak asi potřebuješ papír od obvoďáka, ale pokud půjdeš k soukromé psycholožce tak ty většinou nemají smlouvu s pojišťovnou. Mě stála hodina 500,– Což je teda pálka a není to na tom tam chodit pravidelně. Ale pár setkání jako první pomoc mi stačilo.
@Gilmorka
me napsala doporuceni k psychousovi rehab. lekarka-mela jsem ze stresu hrozne stazene celisti a zatuhla ramena, takze me tam poslala, aby me pomohl se uvolnit…chodila jsem k nemu po tom co jsme prisli o druhé mimi a ted jsem tam byla asi napasledy ukazat prcka
-nasla jsem si ho sama-jen jsem si to vyjednala dopředu po telefonu-rekla jsem ze mam zadanku a bylo to ok
ja mela chlapika-vazne super-kecali jsme o vsem moznem ![]()