Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
8.2.15 21:24
@Fíífía píše:
Jo jo už aby byl zítřek za mnou, to byl hroznej týden, jsem nervní jak to dopadne :think:
Zítra jedu k Mal. i do CARU na ultazvuk. Jinak jsem v poho. nešpiním, jen cítím trochu prsa.
Chtěla jsem v týdnu na hcg, ale nesmím mezi lidi, tak jsem se nato radši vyprdla.Snad zítra.
Zkoušela jsem aspoň testik a sílí, to vloni mně pak začal slábnout.

Hrozne moc na tebe budu myslet. Dej prosim vedet. Vysledky krve budou asi v utery? Treba ti vezme i hcg. Chjo.drz se joc moc moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
8.2.15 21:30

@Bea1979 @milas @Simi11
Děkuju moc holky :hug: :hug: :hug:
Zítra Vám dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
8.2.15 21:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.2.15 09:04

@Fíífía držím vše co mám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.2.15 09:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
9.2.15 09:36

@Fíífía držím vše co mám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.2.15 09:44

Ahoj holky..chci se zeptat jak rychle reaguje paní doktorka malíčková na maily..čekám na výsledky a jsem z toho dost nervní..nebude lepší tam raději zavolat??díky moc za info.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.2.15 10:07
@adny píše:
Ahoj holky..chci se zeptat jak rychle reaguje paní doktorka malíčková na maily..čekám na výsledky a jsem z toho dost nervní..nebude lepší tam raději zavolat??díky moc za info.. ;)

Pošli ji ještě jeden meil odpoví ti určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
9.2.15 10:32

Danny to máš nějakou rychlou připravku mi podali žádost v roce 2013 a do dnešního dne nejsme pořád zařazení jako vhodní. Už je to více jak rok a pořád se nic neděje. Z jakého jsi kraje. Nám přípravka ted trvala tři měsíce a to se jim ještě nelíbylo, že se jedna služba nepodařila přehodit nebylo za koho byli dovolené a to nemá kdo vzít a podobně. Hold dle jejich představy jsem měla dát asi okamžitě výpověd abych mohla pravidelně chodit na přípravku či co. Dovolenou už jsem na konci roku neměla na to abych si ji mohla vzít atd. No jejich chování je zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.2.15 10:43

Holky tak já jsem objednaná na 31.3 v 11 hod k paní Malíčkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.2.15 10:49
@milas píše:
Holky tak já jsem objednaná na 31.3 v 11 hod k paní Malíčkové

no úžasný :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Fífoooo furt myslím :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
9.2.15 11:17

@Mandlička tý jo, tak to je mazec.. já jsem teda jiná Danny, ale my žádali na začátku roku 2014, v červnu končili přípravku a v září přišel dopis o zařazení.. takže 3/4 roku a to jsme na to vůbec netlačili, oni věděli, že s dopisem nemusí pospíchat.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.2.15 11:18
@Danny77 píše:
@Mandlička tý jo, tak to je mazec.. já jsem teda jiná Danny, ale my žádali na začátku roku 2014, v červnu končili přípravku a v září přišel dopis o zařazení.. takže 3/4 roku a to jsme na to vůbec netlačili, oni věděli, že s dopisem nemusí pospíchat.. :-)

no a co ty??? co v Brně? jaký tedka bude postup? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.2.15 11:20

@milas Pěkný, kéž bys dobře dopadla a mohla na KET hned, jak budeš chtít. :D

Mimochodem, za Fífu jsem nervozní jako před státnicema, ale věřím, že to dopadne dobře, musí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.2.15 11:24
@Bea1979 píše:
@milas Pěkný, kéž bys dobře dopadla a mohla na KET hned, jak budeš chtít. :DMimochodem, za Fífu jsem nervozní jako před státnicema, ale věřím, že to dopadne dobře, musí!!!

Noo jsem taky zvědavá jak to dopadne a co podniknem, zkušebka mi bude pak končit 1.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí