Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
Jo jo už aby byl zítřek za mnou, to byl hroznej týden, jsem nervní jak to dopadne
Zítra jedu k Mal. i do CARU na ultazvuk. Jinak jsem v poho. nešpiním, jen cítím trochu prsa.
Chtěla jsem v týdnu na hcg, ale nesmím mezi lidi, tak jsem se nato radši vyprdla.Snad zítra.
Zkoušela jsem aspoň testik a sílí, to vloni mně pak začal slábnout.
Hrozne moc na tebe budu myslet. Dej prosim vedet. Vysledky krve budou asi v utery? Treba ti vezme i hcg. Chjo.drz se joc moc moc ![]()
Ahoj holky..chci se zeptat jak rychle reaguje paní doktorka malíčková na maily..čekám na výsledky a jsem z toho dost nervní..nebude lepší tam raději zavolat??díky moc za info.. ![]()
@adny píše:
Ahoj holky..chci se zeptat jak rychle reaguje paní doktorka malíčková na maily..čekám na výsledky a jsem z toho dost nervní..nebude lepší tam raději zavolat??díky moc za info..
Pošli ji ještě jeden meil odpoví ti určitě
Danny to máš nějakou rychlou připravku mi podali žádost v roce 2013 a do dnešního dne nejsme pořád zařazení jako vhodní. Už je to více jak rok a pořád se nic neděje. Z jakého jsi kraje. Nám přípravka ted trvala tři měsíce a to se jim ještě nelíbylo, že se jedna služba nepodařila přehodit nebylo za koho byli dovolené a to nemá kdo vzít a podobně. Hold dle jejich představy jsem měla dát asi okamžitě výpověd abych mohla pravidelně chodit na přípravku či co. Dovolenou už jsem na konci roku neměla na to abych si ji mohla vzít atd. No jejich chování je zvláštní.
Holky tak já jsem objednaná na 31.3 v 11 hod k paní Malíčkové
@milas píše:
Holky tak já jsem objednaná na 31.3 v 11 hod k paní Malíčkové
no úžasný
![]()
Fífoooo furt myslím
![]()
@Mandlička tý jo, tak to je mazec.. já jsem teda jiná Danny, ale my žádali na začátku roku 2014, v červnu končili přípravku a v září přišel dopis o zařazení.. takže 3/4 roku a to jsme na to vůbec netlačili, oni věděli, že s dopisem nemusí pospíchat.. ![]()
@Danny77 píše:
@Mandlička tý jo, tak to je mazec.. já jsem teda jiná Danny, ale my žádali na začátku roku 2014, v červnu končili přípravku a v září přišel dopis o zařazení.. takže 3/4 roku a to jsme na to vůbec netlačili, oni věděli, že s dopisem nemusí pospíchat..
no a co ty??? co v Brně? jaký tedka bude postup? ![]()
@milas Pěkný, kéž bys dobře dopadla a mohla na KET hned, jak budeš chtít. ![]()
Mimochodem, za Fífu jsem nervozní jako před státnicema, ale věřím, že to dopadne dobře, musí!!!
@Bea1979 píše:
@milas Pěkný, kéž bys dobře dopadla a mohla na KET hned, jak budeš chtít.Mimochodem, za Fífu jsem nervozní jako před státnicema, ale věřím, že to dopadne dobře, musí!!!
Noo jsem taky zvědavá jak to dopadne a co podniknem, zkušebka mi bude pak končit 1.6.