Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo a s tim mimonem jsi mě fakt pobavila
jsem si vzpomněla na dorty jaký jsem dělala minulý rok. mimojiné bylo období mimonů:-)
Jj, já vím no. Nikam nechodím, tak snad nic nechytnu.
Ale když si představím ten celý kolotoč znovu, tak to je na mrtvici.
A kdyby to nedopadlo teď, tak co zase? Jít na revizi, nebo to zkusit ať to odejde samo ![]()
@Fíífía píše:
Jj, já vím no. Nikam nechodím, tak snad nic nechytnu.
Ale když si představím ten celý kolotoč znovu, tak to je na mrtvici.
A kdyby to nedopadlo teď, tak co zase? Jít na revizi, nebo to zkusit ať to odejde samo
no na to ani nemysli…o nějaký revizi…ale co si budeme říkat, je to nejrychlejší způsob, jak to ukončit i pro psychiku, než čekat.
ale musíme věřit
![]()
@Simi11 píše:
Jo a s tim mimonem jsi mě fakt pobavila![]()
jsem si vzpomněla na dorty jaký jsem dělala minulý rok. mimojiné bylo období mimonů:-)
@Simi11 píše:
no to víš, to se nedá říct.
nicméně bych to vzala z té lepší stránky.
je strašně důležitý, že víš, že otěhotnět lze.
Malíčková má něco v zásobě, věřím, ji, podle mně by ti dala kapačky, ty jsou nejúčinnější.
ale ještě neházejme flintu do žita, třeba je mimi bojovník. hlavně nenastydni, at se nk bunky ještě víc neaktivují![]()
![]()
![]()
Přesně, rozhodně není nic ztracenýho, to určitě ne (viz krásný HCG) a navíc víš, že do budoucna jsou ještě další pojišťovací metody
Ahoj holky, tak mám konečně od listopadové revize to genetické vyšetření. Tak embryjko mělo vadu chromozomu přesně jak jsem předpokládala. A byl to chlapeček ![]()
@Danny001 píše:
Ahoj holky, tak mám konečně od listopadové revize to genetické vyšetření. Tak embryjko mělo vadu chromozomu přesně jak jsem předpokládala. A byl to chlapeček
@Simi11 právě že nemám.
Byla jsme nad věcí, ale vědět, že to byl kluk mě zase dostalo. Já vím výsledky až po 3 měsících. Už jsem na to poamlu zapomněla.
@Papia píše:
http://www.novinky.cz/…m-zenam.html
Dekuju za odkaz, neuveritelne s cim se setkava. Jsem nevedela, ze spolupracuje s apolinarem. Hele Papia nejsi ty ta posledni?