Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
11.2.15 15:08
@Izzz píše:
Tak to jsem taky mezi těmi 17 ženami. Já myslela, že ty imunoglobuliny dává běžně.edit: tak nejsem, protože hmotnost jsme neřešili. ale vždycky mluvila o imunoglobulinech :think:

ahoj no já v tom mám taky chaoz ta váha a to málo žen je asi na tu kapačku? no na imunoglobuliny jsem taky váhu neřešily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.2.15 15:11

HOLKY koumám že už sem nikdo chodíte od roku 2013… teda k dr my začaly 2014 září… a je začátek ledna a už jsem na poslední šanci a to je kapačka… my máme letos zlomovej a rozhodující rok jestli budem rodina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.2.15 15:19

@Gilmorka ahoj já když brala kortikoidy tak jsem byla jak na chřipku každej den pořád sem nosila sebou termosku a zázvorovej čaj ten mi pomáhal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.2.15 15:30
@Izzz píše:
Tak to jsem taky mezi těmi 17 ženami. Já myslela, že ty imunoglobuliny dává běžně.edit: tak nejsem, protože hmotnost jsme neřešili. ale vždycky mluvila o imunoglobulinech :think:

tak ještě jednou jsou tam psané imunoglobuliny a infuze… ale ta infuze se jmenuje Intralipid… mám v tom borele a na tu se jde týden před ET a týden po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.2.15 15:33
@milas píše:
@verca37 no jo u 3 ivf se mi po metypredu taky imunita dala do háje, tak bylo ZT, no a pak jsem nějak čekala a na injekcích dexamedu tak jsem zvědavá co a jak

tak třeba už budeš mít imuno a vše v pořádku a šupky dupky pro mimčo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
11.2.15 15:52
@estrela píše:
@Bea1979 dexamed byl pro mě jako prášek na spaní, když mi ho píchla, tak jsem musela rychle nabrat směr domů, protože jsem většinou tak do třech hodin usínala i při chůzi :). Čůrání - po celé těhu jsem v noci lítala skoro každou hodinu. Držím palečky. :mavam:

Mně to naštěstí doma míchá můj muž, takže příhodně můžu rovnou padnout do postele, kdyby bylo třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.2.15 15:54
@Papia píše:
http://www.novinky.cz/…m-zenam.html:mavam:

moc děkuji za článek oni tam píšou, že s léčbou začínají i v nemocnici v ústí kam jdu na tu imunologii jupííí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.2.15 15:56

Holky kolik stojí v Praze tahle léčba, když vám jí tedy doporučí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
11.2.15 16:03

@verca37 no paráda, to je dobře, že se to rozšíří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.2.15 16:08

To jsem taky ráda bůh ví kolik je ještě takových případů a třeba díky téhle léčbě bude mít většina žen po problému, moc to všem přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
11.2.15 17:21
@joha79 píše:
tak ještě jednou jsou tam psané imunoglobuliny a infuze… ale ta infuze se jmenuje Intralipid… mám v tom borele a na tu se jde týden před ET a týden po…

Intralipidy majú podobný učinok ako imunoglobuliny sú to tiež infuzie, ale trošku iná učinná látka.

Imunoglobuliny sa môžu podavať ako infuzia večšinou je to už počas tehotenstva.
Viem, ale že niektoré holky mali imunoglobuliny aj injekcie, ale to bolo večšinou pred tehu.

U mňa bol takýto postup 1dc injekcia imunoglobulinov týždeň pred ET infuzia 5mg týždeň po infuzia 10mg a až do 35tt každý mesiac 10mg infuzia imunoglobulinu. Mala som vysoko pozitívne antifosfolipidove protilátky niekoľko druhov mierne zvýšené IL2 a Tnf. Myslím, že Malíčková vymyslí každému koktail na mieru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
11.2.15 17:23
@verca37 píše:

Mala som to na pojišťovnu platila som si iba IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
11.2.15 17:42
@verca37 píše:

nestoji to nic- co jsem pochopila tak bud dostanes male davky, které jsou na pojišťovnu a nebo vetsi a to zaridi malickova z nejakeho nemocnicniho fondu-jen netusim kolik toho v tom fondu ještě ma k dispozici :think: a vim ze to není jen tak to prosadit…za me se minuly rok dost rvala s vedenim, aby dostala finance na tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.2.15 17:57
@Hanka548 píše:
@milas já jsem u Malíčkové o měsíc měně :) od 4.12.2013

No taky doba… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771