Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
11.2.15 18:02
@Gilmorka píše:
@milas kdy máš tu kontrolu?

až 31.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.2.15 18:06
@verca37 píše:
tak třeba už budeš mít imuno a vše v pořádku a šupky dupky pro mimčo :potlesk:

No uvidíme co a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
11.2.15 20:45
@Gilmorka píše:
Holkyyyy mně je poslední dny nějak divně jakobych chytla chřipku ale defakto jakobych ji pořád neměla, metypredu už beru jen 1/4 myslíte že to může nějak souviset s těmi kortikoidy nebo vysazováním? jsem celá nějaká vedle..jinak jste holky úžasné co tak dlouho bojujete a podporujete malíčkovou taky bych jí tam nejradši napsala ale ještě nemám co ale snad jí budu moci jednou poděkovat. psala jsem jí hodnocení na známýlékař ale to asi nikdo moc nečte.

me při vysazovani metypredu nebylo nic, tak nevim, no…podle me by to nic takového delat nemelo…mozna vazne nejaka chripka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.2.15 21:30
@Papia píše:
me při vysazovani metypredu nebylo nic, tak nevim, no…podle me by to nic takového delat nemelo…mozna vazne nejaka chripka :think:

se mnou vysazování na 6 měsíců pěkně zamávalo. mně hrozně bolely kolena, nemohla jsem skoro chodit. :( kamarádku taky bolely všechny klouby :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
11.2.15 21:49

@Simi11
aha :think: -no, ja když jsem ho brala tak jsem lezela u apolinare, takze jsem si mozna při tom polehavani niceho nevsimla…je te chuti-hnus fialovej :mrgreen:
je teda fakt, ze ted mam s kolenama peklo :think:…ze by to byl ucinek toho leku…ona mala je tedy dost tezka -ma skoro 7 kilo, tak me ani nenapadlo, ze by to mohlo byt z toho…i kycle me dost bolej :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.2.15 22:19

Holky jak píšete o těch kolenou tak mě taky bolí. Jen mě nenapadlo, že by to mohlo být z Metypredu. Brala jsem ho asi 8 měsíců a teď už ho 3 měsíce neberu. Je možné že je to z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
11.2.15 22:33

@Danny001 No jo, tak to jsme byly na tom stejně. ALe mě řekli, že nevědí, no tak asi fakt nevěděli. :think: Genetiku máme v pořádku, tak nevím, no, co byla poslední kapka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
11.2.15 22:36
@Danny001 píše:
Holky jak píšete o těch kolenou tak mě taky bolí. Jen mě nenapadlo, že by to mohlo být z Metypredu. Brala jsem ho asi 8 měsíců a teď už ho 3 měsíce neberu. Je možné že je to z toho?

Já mám spíš takové jako těžké nohy, jako nateklé, bolí mě. Jo, ale to vypadání vlasů, mám regulérní pleš na hlavě. Už mi to řekl i syn, že si mám koupit paruku… :( ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.2.15 22:46
@Tinakaterina píše:
Já mám spíš takové jako těžké nohy, jako nateklé, bolí mě. Jo, ale to vypadání vlasů, mám regulérní pleš na hlavě. Už mi to řekl i syn, že si mám koupit paruku… :( ach jo…

To přejde po 3 měsících po ZT!!! bohužel přesně na den 3 měsících poslední fáze je nejhorší teď už mám zase husté vlasy ale jen nahoře asi tak 8 cm dlouhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.2.15 22:52
@Danny001 píše:

Myslim ze by to byla blba nahoda, abychom tu mely stejny priznaky. Pri brani mi po 10 mesicich natekl oblicej a pribrala jsem pres 10 kg a zcernaly mi chlupy na rukou. bylo to neprijemny. Po vysazeni jsem do 2 mesicu splaskla, hubla 6 mesicu, ale do tramvaje jsem vylezt nemohla. Fakt otresny bolesti obou kolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
11.2.15 23:00

Pridávam sa tiež som po vysadení ledva liezla boleli ma všetky kosti v tele, vypadali mi vlasy a skončila som na kožnom s periorálnou dermatitidou hnus…

Pri užívaní som pribrala, zagulatil a zachlpatil sa mi obličej. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.2.15 23:17

Mě se vždy po vysazení kortikoidu udělá vyrážka v obličeji. Takový hnusný mokvavý pupínky. Vlasy mi taky hodně padají, ale mám jich naštěstí dost a pak ty kolena. Není to velká bolest, spíš je to jen nepříjemné. A pak mě bolí ještě často žaludek, tak musím dávat bacha co jím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.2.15 23:24

@Tinakaterina s manželem máme také genetiku v pořádku. Přesto míváme špatná embrya. Špatně se jim pospojuji chromozomy. Takže ten potrat u mě nebyl zpusoben imunologií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
12.2.15 07:24

@milas právě že se mi zdálo to datum stejné to tam budu taky na kolik jsi? já 11:15 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.2.15 08:40
@Gilmorka píše:
@milas právě že se mi zdálo to datum stejné to tam budu taky na kolik jsi? já 11:15 :)

Já 11.00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital