Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 to je dobrý nápad. Já se nepřipojím, ale jen z toho důvodu, že zatím nemám ten výsledek a jsem ve fázi boje.
@Gilmorka Ahoj, když jsem vysazovala metypred, žádný takový příznaky jsem neměla, spíš bych řekla, že se o tebe pokouší opravdová chřipka.
Jinak holky, po první injekci dexamedu jsem spala jak mimino, ale byla jsem za noc 4× čůrat!!! A to jsem nepila nijak víc, než obvykle, normálně chodím max jednou za noc. Měla jste to taky některá tak? Nastydlá nejsem
Já pod ten článek napíšu, musím si teda zřídit email na seznamu, jinak jsem pochopila, to nejde. Sice taky výsledek nemám, ale myslím, že už za ten přístup, obětavost, za to, jak se snaží vyjít vstříc a jak poctivě odpovídá prakticky kdykoli si zaslouží pochvalu alespoň tímhle způsobem.
Vlastně už výsledek taky mám, prvně v životě jsem při její léčbě otěhotněla. Kdyby embryo s největší pravděpodobností nebylo špatné, mohla jsem mít možná výsledek na cestě ![]()
@Bea1979 dexamed byl pro mě jako prášek na spaní, když mi ho píchla, tak jsem musela rychle nabrat směr domů, protože jsem většinou tak do třech hodin usínala i při chůzi
. Čůrání - po celé těhu jsem v noci lítala skoro každou hodinu. Držím palečky. ![]()
@Simi11 napsat pod článek mi přijde, jako vynikající nápad. takže až to moje šídlo bude spát něco stvořím (asi večer). Já tenkrát psala i vedenímu, měli by vědět, jakého anděla mají v teamu ![]()
Tak to jsem taky mezi těmi 17 ženami. Já myslela, že ty imunoglobuliny dává běžně.
edit: tak nejsem, protože hmotnost jsme neřešili. ale vždycky mluvila o imunoglobulinech ![]()
Super taky napíšu,
já doporučuju napsat, i když jste teprve v léčbě, jak vidět dostat se k "Andělovi
" je už poloviční výhra
![]()
měly by i ostatní holčiny vědět co umí dokázat
![]()
@Papia moc díky za ten odkaz na článek a taky díky, že jsi mi poradila zajít za paní doktorkou. Vlilo mi to novou krev do žil a věřím, že s její pomocí to dotáhneme do zdárného konce, tak jako ty!
Ahojky, také děkuji za článek, a Vám, které jste zdárně prošly léčbou, nejen touto, gratuluji!!! ![]()
I mně paní primářka napsala, v záloze IVIG, ale jak sem tak četla…asi nemám moc šancí tuto léčbu dostat.
Ježíši to je opruz
abyste tam mohli napsat názor musíte se reistrovat a domů přijde kod a pak to můžete napsat
chcete-li publikovat vlastní názory k článkům na Novinkách, vyplňte prosím následující formulář. Poté vám do 7 dnů na vaši poštovní adresu pošleme autentizační kód. Tento kód pak zadejte na stránce http://www.novinky.cz/…overeni-kodu. Tím bude ukončena vaše registrace a budete moci zveřejňovat své názory na Novinkách. U každého názoru pak bude uvedeno vaše jméno, příjmení a město. Více informací najdete v tomto článku.
No nic jdu do toho