Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pepia parádní článek, podle něj jsem zjistila, že jsem jedna ze dvou co ani přes léčbu neotěhotněla
zrovna včera jsem byla u Malíčkové a omdlévala z mojí imunity a opět nasadila globuliny.
@Papia @Simi11 ahoj holky děkuji za krásnej článek já už ted jsem před poslední šanci a to mě čekaji ty infuze… o ceně to dr řikala no na začátku to vypadalo že je nedá co řikala ale pak mi sama řekla že jdem do nich…a jinak já právě do CARu u apolináře chodím ona tam je vždy ve středu po 12hodině tak jsem byla prvně a pak už chodím rovnou k ní na kralák ale mužu si vlastně vybrat
ted mě čeká 18.2 pokec v Caru
@Papia píše:
@Simi11 @Fíífía
jojo- jsem ta poslední…jen jsem bohužel nerodila mrtve deti, ale zive![]()
a Nikolce jsou teprve 3 mesice
@Hanka548 píše:
@Papia to jo, ale malé odchylky jsou v toleranci…hlavně, že už máš Nikču, ale docela mě překvapilo to množství IVIG o kterém tam psala
jako že to je hodně?
Holky, napadlo mě. co napsat Malíčkové do diskuze pod článek, věřím, že by ji to udělalo hodně radost a hlavně, podle mě na to kouká i konkurence a kolegové a šéfové atd.
tohle by bylo za všechny dárečky a poděkování.
já se zítra do toho pustím.
![]()
@Simi11 píše:
Holky, napadlo mě. co napsat Malíčkové do diskuze pod článek, věřím, že by ji to udělalo hodně radost a hlavně, podle mě na to kouká i konkurence a kolegové a šéfové atd.
tohle by bylo za všechny dárečky a poděkování.
já se zítra do toho pustím.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
super i já se přidám
![]()
@Hanka548
jojo, to mi prislo taky dost…9gramu jsem nemela ani jednou
…nejvic 7,5g a to jen jednou při poslední infuzi
@joha79 píše:
jako že to je hodně?
co jsem pochopila, tak jsem asi mela nejvyšší davky ivig…mela jsem většinou 5 gramu a posleni infuzi 7,5 gramu…nikdy vic ![]()
tak prave nerozumim proc v clanku zminuji tak velke množství… nebo holky jste někdo dostavaly vetsi davky?
Holky taky jsem ho četla a myslím že i Jana měla ty kapačky a má krásnou 6 týdenní holčičku.
Paní mudr Malíčková je skvělá
Příspěvek upraven 10.02.15 v 22:31
@Simi11
holky, Malíčková je určitě v obraze, že je naše spásná duše. Co by ale více pomohlo, jednou jsem to u ní naťukla, napsat jejím nadřízeným, šéfům nemocnice. Její léčba není levná, a ona si jí dost musí obhajovat.
@Danny001 Prosím Tě a v kolikátým jsi byla tt? Já v 8 a řekli mi, že se nedá nic zjistit… ![]()
@sofie1974 píše:
@Simi11
holky, Malíčková je určitě v obraze, že je naše spásná duše. Co by ale více pomohlo, jednou jsem to u ní naťukla, napsat jejím nadřízeným, šéfům nemocnice. Její léčba není levná, a ona si jí dost musí obhajovat.
ano to jo, ale myslím, že tohle budou taky číst a hlavně tam bude víc ohlasů, když holky uvidí, jak se postupně zvětšuje počet příspěvků.
Zítra se na to vrhnu, přidejte se holky, ona si to fakt zaslouží
![]()
Já jsem ji chtěla navrhnout na takovýho toho anděla, ale ti musí někoho vyloženě zachránit ![]()