Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Papia tak já mám asi velké štěstí, že jsem se k ní dostala když za sebou nemám nevydařená těhu ani 3× ivf
Příspěvek upraven 10.02.15 v 15:29
@Simi11 @Fíífía
jojo- jsem ta poslední…jen jsem bohužel nerodila mrtve deti, ale zive
![]()
a Nikolce jsou teprve 3 mesice ![]()
@Simi11 píše:
Dekuju za odkaz, neuveritelne s cim se setkava. Jsem nevedela, ze spolupracuje s apolinarem. Hele Papia nejsi ty ta posledni?
ona je to jedna nemocnice-VFN- vseobecna fakultni nemocnice…takze mají i propojene pocitace a Malickova a Koucky jsou tak trochu jeden tym ![]()
@Papia píše:
@Simi11 @Fíífía
jojo- jsem ta poslední…jen jsem bohužel nerodila mrtve deti, ale zive![]()
a Nikolce jsou teprve 3 mesice
Bud rada, umis si predstavit pravy opak?
ani nemyslet radsi ![]()
@Simi11
jak to myslis? rodila jsem predcasne zive deti které pak umrely ![]()
@Papia Uff, to si popravdě ani neumím představit! Jsi statečná, hlavně, že Nikolka je v pořádku!
To je báječné, ale věřím, že ke každému děťátku jsi měla vztah!
@Danny001 Držím pěsti, aby poslední sněhuláček byl naprosto bez vad! ![]()
@Papia píše:áááá už to chápu, já myslela, že napsala, že i poslední umřelo a to je zdravá Nikolka, ale už vím co napsala špatně.
@Simi11
jak to myslis? rodila jsem predcasne zive deti které pak umrely
@Papia ty jo, jste s Nikolkou slavné
…to si na ten článek natrefila náhodou a nebo ti KM dala vědět ![]()
@Hanka548
poslala mi to kamoska-ani jsem netusila ze o me budou psat…kdyby ano, tak by měli aspoň spravne informace ![]()
@Papia je celebrita
. Hlavně že to obrovský trápení mělo tenhle šťastnej konec ![]()
Mám v sobě první Dexamed, zatím nic nepocituju
. Chodím k týmu Malíčková-Koucký, dostala jsem se k nim úplně náhodou, až teď vidím, jaký jsem měla štěstí
ja se k nim taky dostala nahodou…napsala jsem dotaz Kouckymu na www.porodnice.cz a uz to bylo-ma tam poradnu-tak kdyby někdo potreboval muze tam pisnout ![]()
@Papia to jo, ale malé odchylky jsou v toleranci
…hlavně, že už máš Nikču, ale docela mě překvapilo to množství IVIG o kterém tam psala ![]()