Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
9.2.15 19:22
@Simi11 píše:
jj ted jsem koukala do diáře. poslední ms 22.5. a ket 11.6. :lol:
chápu tě moc, hlavně, abys nezačala špinit…
taky se bojíš chodit na záchod? já trpěla při každým utření a bála se podívat na papír :zed: :zed: :zed: :zed:

Jj, přesně taky tak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.2.15 19:27
@Fíífía píše:
Jj, přesně taky tak :oops:

ještě zaváděla utroš a furt si kontrolovala co to teče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no vůbec ti to nezávidim :( já v tohle období zestárna o 5 let :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
9.2.15 19:28

@Fíífía Určitě to bude dobrý! Drzim palce. Sleduju to tu, protože plánuju ještě ket a chci číst samé dobré zprávy. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.2.15 19:29

@Simi11 jj,to já taky, možná i o 10 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.2.15 19:30
@Tinakaterina píše:
@Fíífía Určitě to bude dobrý! Drzim palce. Sleduju to tu, protože plánuju ještě ket a chci číst samé dobré zprávy. ;-)
:) budu se snažit ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.2.15 19:49

Holky, já se asi zbláznim! Už v půl 5 mi přišly výsledky od KM a já si toho NEVŠIMLA!

Píše:
Dobrý den, ty nehezké prosincové nálezy byly vskutku způsobeny kyretáží a hojením. Aktuální nálezy jsou už téměř normální. Za mne začněte plánovat KET. 6 týdnů před KET navrhuji začít podávat imunomodulační léčbu injekcemi dexamethasonu (lék Dexamed, podává se nitrosvalově 1× týdně, důvod injekční aplikace = rychlejší a trošku jiný efekt než u tabletového methylprednislonu). Ráda bych viděla parametry bun imunity ještě před ET.
Autoprotilátky z únorového odběru ještě nemám, doufám však, že budou negativní jako v prosinci

Já mám takovou radost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.2.15 20:31

@Bea1979 super, garuluju. Tak šup na KET :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.2.15 20:32

@Fíífía to je super, držím palce i dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.2.15 20:32
@Bea1979 píše:
Holky, já se asi zbláznim! Už v půl 5 mi přišly výsledky od KM a já si toho NEVŠIMLA!

Píše:
Dobrý den, ty nehezké prosincové nálezy byly vskutku způsobeny kyretáží a hojením. Aktuální nálezy jsou už téměř normální. Za mne začněte plánovat KET. 6 týdnů před KET navrhuji začít podávat imunomodulační léčbu injekcemi dexamethasonu (lék Dexamed, podává se nitrosvalově 1× týdně, důvod injekční aplikace = rychlejší a trošku jiný efekt než u tabletového methylprednislonu). Ráda bych viděla parametry bun imunity ještě před ET.
Autoprotilátky z únorového odběru ještě nemám, doufám však, že budou negativní jako v prosinci

Já mám takovou radost!!!

No uzasnyyyyyyy, takze kdy ti vychazi ivf? Mas mrazacky Nebo kompletni hormonalni pripravu?
Hlavne si k dojdi na kontrolu pred et vcas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.2.15 20:36

@Mandlička v červnu 2014 jsme podali vyplněné formuláře s žádostí o adopci na Magistrát. Za 3 týdny k nám přišla domů soc. pracovnice. V září nás pozvali na psychotesty a tam nám řekli, že nás od října zařazují do adopční přípravky a za týden jdeme na poslední setkání. Pak by do nám asi do měsíce měo přijít vyjádření jestli nás schválili. U nás je komunikace na Magistrátu, Kraji a s těmi psycholožkami naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.2.15 20:39

@Danny001 jsme stejný kraj a je fajn, že to tu běží rychle. A u nás i to přidělování dítěte stihli rychlostí blesku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.2.15 20:40

@Izzz souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.2.15 20:55

@Simi11 mám naštěstí 5 blastocyst u ledu :). Doufám, že mi dexamed sedne. Má někdo zkušenost s vedlejšíma účinkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.2.15 21:01

@Bea1979
Super :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.2.15 21:39

Holky vy jste měly ket 21 dc? já měla teď ovu teprve 22 dc, ale tehdy v jiném caru mi dělali ket 10 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí