Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:
jj ted jsem koukala do diáře. poslední ms 22.5. a ket 11.6.
chápu tě moc, hlavně, abys nezačala špinit…
taky se bojíš chodit na záchod? já trpěla při každým utření a bála se podívat na papír![]()
![]()
![]()
Jj, přesně taky tak ![]()
@Fíífía píše:
Jj, přesně taky tak
ještě zaváděla utroš a furt si kontrolovala co to teče
![]()
no vůbec ti to nezávidim
já v tohle období zestárna o 5 let
![]()
@Fíífía Určitě to bude dobrý! Drzim palce. Sleduju to tu, protože plánuju ještě ket a chci číst samé dobré zprávy. ![]()
@Tinakaterina píše:
@Fíífía Určitě to bude dobrý! Drzim palce. Sleduju to tu, protože plánuju ještě ket a chci číst samé dobré zprávy.
Holky, já se asi zbláznim! Už v půl 5 mi přišly výsledky od KM a já si toho NEVŠIMLA!
Píše:
Dobrý den, ty nehezké prosincové nálezy byly vskutku způsobeny kyretáží a hojením. Aktuální nálezy jsou už téměř normální. Za mne začněte plánovat KET. 6 týdnů před KET navrhuji začít podávat imunomodulační léčbu injekcemi dexamethasonu (lék Dexamed, podává se nitrosvalově 1× týdně, důvod injekční aplikace = rychlejší a trošku jiný efekt než u tabletového methylprednislonu). Ráda bych viděla parametry bun imunity ještě před ET.
Autoprotilátky z únorového odběru ještě nemám, doufám však, že budou negativní jako v prosinci
Já mám takovou radost!!!
@Bea1979 píše:
Holky, já se asi zbláznim! Už v půl 5 mi přišly výsledky od KM a já si toho NEVŠIMLA!Píše:
Já mám takovou radost!!!
Dobrý den, ty nehezké prosincové nálezy byly vskutku způsobeny kyretáží a hojením. Aktuální nálezy jsou už téměř normální. Za mne začněte plánovat KET. 6 týdnů před KET navrhuji začít podávat imunomodulační léčbu injekcemi dexamethasonu (lék Dexamed, podává se nitrosvalově 1× týdně, důvod injekční aplikace = rychlejší a trošku jiný efekt než u tabletového methylprednislonu). Ráda bych viděla parametry bun imunity ještě před ET.
Autoprotilátky z únorového odběru ještě nemám, doufám však, že budou negativní jako v prosinci
No uzasnyyyyyyy, takze kdy ti vychazi ivf? Mas mrazacky Nebo kompletni hormonalni pripravu?
Hlavne si k dojdi na kontrolu pred et vcas ![]()
@Mandlička v červnu 2014 jsme podali vyplněné formuláře s žádostí o adopci na Magistrát. Za 3 týdny k nám přišla domů soc. pracovnice. V září nás pozvali na psychotesty a tam nám řekli, že nás od října zařazují do adopční přípravky a za týden jdeme na poslední setkání. Pak by do nám asi do měsíce měo přijít vyjádření jestli nás schválili. U nás je komunikace na Magistrátu, Kraji a s těmi psycholožkami naprosto v pohodě.
@Danny001 jsme stejný kraj a je fajn, že to tu běží rychle. A u nás i to přidělování dítěte stihli rychlostí blesku ![]()
@Simi11 mám naštěstí 5 blastocyst u ledu
. Doufám, že mi dexamed sedne. Má někdo zkušenost s vedlejšíma účinkama?
Holky vy jste měly ket 21 dc? já měla teď ovu teprve 22 dc, ale tehdy v jiném caru mi dělali ket 10 dc