Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak bohužel paní doktorka nepřibírá nové pacientky a já na ní tak moc sázela, tak půjdu k paní doktorce Malečkové v ústí nad labem a doufám, že nám pomůže, zatím nevím kde je poblém, ale tak trochu doufám, že důvodem neůspěchů je právě imuno, koukám, že tu jsou už skoro všechny maminky to je skvělé ![]()
@verca37 píše:
Ahoj holky, tak bohužel paní doktorka nepřibírá nové pacientky a já na ní tak moc sázela, tak půjdu k paní doktorce Malečkové v ústí nad labem a doufám, že nám pomůže, zatím nevím kde je poblém, ale tak trochu doufám, že důvodem neůspěchů je právě imuno, koukám, že tu jsou už skoro všechny maminky to je skvělé
Neee já nee
@verca37 píše:
Ahoj holky, tak bohužel paní doktorka nepřibírá nové pacientky a já na ní tak moc sázela, tak půjdu k paní doktorce Malečkové v ústí nad labem a doufám, že nám pomůže, zatím nevím kde je poblém, ale tak trochu doufám, že důvodem neůspěchů je právě imuno, koukám, že tu jsou už skoro všechny maminky to je skvělé
nevěš hlavu, přibírá, ale teba až v dubnu. já na ni čekala půl roku.
uháněj ji, volej ji často, piš maily
@Simi11 píše:
Já jdu za ní zase po 7 týdnech a vážně chudák má úplně plno…
Přeci mě v tom nenecháš samotnou
ale samozřejmě ti to mimčo moc přeju to je jasný ![]()
@Simi11 píše:
Simi počkám jak dopadne ta Malečková a když to bude špatný tak jí nedám pokoj dokud mě nevezme a basta ![]()
@verca37 píše:
Přeci mě v tom nenecháš samotnouale samozřejmě ti to mimčo moc přeju to je jasný
No neboj ket bude později květen červen uvidíne podle výsledků
@milas píše:
Já jdu za ní zase po 7 týdnech a vážně chudák má úplně plno…
no vidíš máš velkou výhodu, ty k ní chodíš já ne ![]()
@verca37 já mám výhodu já jsem v péči Malíčkové od 4.11.2013
@verca37 no jo u 3 ivf se mi po metypredu taky imunita dala do háje, tak bylo ZT, no a pak jsem nějak čekala a na injekcích dexamedu tak jsem zvědavá co a jak
Holky má tiež vďaka Malíčkovej a imunoglobulinom za sebou úspešné těhu. IVIG som dostávala od nej, ale najskor to muselo odsuhlasiť vedenie. Rada by som napísala jej nadriadeným príde mi to ako dobrý nápad. Máte tip, alebo meno komu napisať.
Ja bych vse napsala pod ten clanek a treba za tyden poslala na vedeni nemocnice. Kontakty jsou jiste na webu. Jednotlivec nic nezmuze, masa ano ![]()
Holkyyyy mně je poslední dny nějak divně jakobych chytla chřipku ale defakto jakobych ji pořád neměla, metypredu už beru jen 1/4 myslíte že to může nějak souviset s těmi kortikoidy nebo vysazováním? jsem celá nějaká vedle..
jinak jste holky úžasné co tak dlouho bojujete a podporujete malíčkovou taky bych jí tam nejradši napsala ale ještě nemám co ale snad jí budu moci jednou poděkovat. psala jsem jí hodnocení na známýlékař ale to asi nikdo moc nečte.
@Tinakaterina na revizi jsem byla v 10 tt, ale embryo prý odpovídalo 6+3. Ono je to drahé vyšetření tak možná proto to nechtějí dělat a nebo na to nejsou všude zařízený. To moje embryo poslali z nemocnice do Gennetu tady v Liberci a tam mi ho vyšetřovali a od nich mám i tu zprávu.