Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
3.2.15 21:04

Holky tak my v březnu musíme taky směr Praha, neboť pabí mudr chce udělat konyrolu aby jsme věděli co a jak jestli jít do ketu či nikoliv, no uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.2.15 07:08

@milas díky za radu, tobě zabral který lék?

holky ty imunoglobuliny doufám někomu zabraly?

paní doktorka mě chtěla asi povzbudit ale spíš mě rozplakala - no to tak většinou je když mě někdo uklidňuje vidím v tom spíš jakože má důvod uklidňovat, čeká mě asi ještě dlouhá cesta ale kde brát pořád sílu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.2.15 08:40

@Gilmorka Nevěš hlavu, mně KM řekla, že ty imunoglobuliny jsou nejlepší, že s nima má nejlepší zkušenost, ale protože jsou hodně drahý, tak pojišťovny jí tlačí začínat kortikoidama, který jsou mnohem levnější. Takže třeba já bych si je přála, ale zabíral mi zatím i metypred, ťuk ťuk, tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.2.15 09:05

@Gilmorka u mě zabraly imunoglobuliny velmi rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.2.15 09:13

@Bea1979 @Izzz tak to je fajn že teď mám asi to nejlepší co jde snad už se bude něco dít ale stejně nějak v podvědomí mám obavu jestli to vůbec pomůže nedokážu to pořádně vysvětlit takový zvláštní pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.2.15 09:22

@Gilmorka no jako mě zabraly na srovnání hodnot…když jsem měla hodnoty tragický, otěhotněla jsem 2× a potratila, jakmile byly hodnoty v normálu, tak nic…netuším, jestli to s tím může mít spojitost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.2.15 09:31

@Gilmorka
imunoglobuliny jsou to nej, hlavne to není takova sr..ka jako kortikoidy…vůbec je nehradi pojistovna…Malickova je ma diky nejakemu nemocnicnihu fondu, takze poodle me je ani nikde jinde nemá clovek sanci dostat¨- jen od ni…
a ja diky nim mam prcka(i diky kortikoidum) :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.2.15 10:30

@Papia nehradí to pojišťovna a jak to funguje když dostanu recept poštou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.2.15 10:38

@Gilmorka nejvýhodnější je to vybrat u nich v lékárně, tam není doplatek…v menších městech je prý doplatek až 500kč (to mi říkala Karin)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
4.2.15 10:38

@Gilmorka tak to asi budou injekce, ty pravděpodobně hradí pojištovna :think:…každopádně jak ti tu psaly holky, tak ted máš to nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
4.2.15 11:01
@Izzz píše:
@Gilmorka no jako mě zabraly na srovnání hodnot…když jsem měla hodnoty tragický, otěhotněla jsem 2× a potratila, jakmile byly hodnoty v normálu, tak nic…netuším, jestli to s tím může mít spojitost :nevim:

Byla jsem na tom stejně, otěhotnění velmi rychle na 1 pokus a pak ZT v 7tt. Výsledek 2×ZT a 2× biochemické. Popáté při pozitivním testu, rychle za paní doktorkou a imunoglubuliny. Zabraly a je z toho krásný kluk. Teď jen čekám na výsledky po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.2.15 11:13

@Izzz já to mám přes celou republiku ale 500,– to už je nic..

@Palyyy super gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.2.15 11:37
@Gilmorka píše:
@Papia nehradí to pojišťovna a jak to funguje když dostanu recept poštou?

aha-tak mozna ty mensi davky ano :think: -když mas recept, tak to je ok :palec:…ja vždy dostala rovnou lahvičky…a vim ze to platila nemocnice…asi zalezi na te davce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.2.15 11:40

@Gilmorka
kdyby jsi chtěla tak bych ti to v praze vyzvedla a zaslala postou…nevim kolik tech receptu budes mit, tak aby to moc nenaskočilo, ta cena pak :think:
ikdyz ono to ma byt v chladu- v lednici, tak to by asi neslo, nevim…

Příspěvek upraven 04.02.15 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
4.2.15 11:42

@Palyyy jéééééé, tak to je moc povzbuzující, gratuluju :kytka: :kytka:…můžu se zeptat, to jsi měla taky problém s TNF Alfa??? a pak se ti to podařilo udržet v normě, když jsi měla okamžitě imunoglobuliny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí