Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
23.12.14 10:45

@Monulek jsem ráda, že to někdo cítí stejně já přemýšlela i nad ministrem zdrav. i když nemám s tím žádné zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
23.12.14 10:53

@Mandlička :( je to všechno hrozně smutné, ale pokud budou všichni jen mlčet tak to nikdy nic nezmění a marná snaha je taky snaha, je to hrozně smutné já jsem na tom po 1 IVF ještě velmi dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
23.12.14 10:59

Gilmorko já jsem u malíčkové baly až před 7 IVF jenže manžel byl na kvalitní imunologii až před 8 IVF. Jenže tam něco má za problém ten se dá ale řešit. No a Car mi ani po roce nedal žádanku na imunologii stále bych jen čekala a to od 10/2013 a máme konec letošního roku a stále ji nemám a nechla jsem u nich neuvěřitelných 200 tisíc. Nám např. ZP odmítla 4× uhradit genetiku emmbryíí museli jsme ji změnit a to také trvá dlouho a nakonec nyní na to nebyli vhodné embrya. takže tak a dělat stimulaci bez hormonálního profilu po potratu je sázka do loterie. Zajdu si na endokrinologii a uvidím co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
23.12.14 12:10

@Mandlička je to fakt smutné co se děje v tomto státě přitom neplodných je čím dál víc.. to je jakoby si museli připlácet lidi za jiné nemoci.. imunologii manžela myslíš spermiogram? na tom můj ani nebyl má jen ty základní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.12.14 15:20

@janvana jeee tak to je krása!!! :dance: velká gratulace! je to za to čím jste si prošli ta největší odměna a nej vánoční dáreček! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
23.12.14 18:35

Gilmorko přesně tak chybí mu ve spermiích enzym na prvotní dělení a na proniknutí do vajíčka. léčba zabrala hned ted je vysazená a zase tak tři měsíce před IVf to bude muset brát opět. jsou to jen léky na prokrvení. Má ten tvůj udělanou dna-fragmentaci a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
24.12.14 07:02

@Mandlička nemá :roll: pokud něco takovéhé nedělali při ivf nebo iui.. taky nevím kdo by nás na to poslal… čeká nás teprve 2.ivf a to je pro doktory pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
24.12.14 12:04

Gilmorko je to ale placené vyšetření a já být tebou bych ho nechala udělat. Ono totiž pokud vyjde špatně máš nárok na genetiku embryíí na zp a na to máš nárok už jsem 3×. Je to vyšetření genetické informace spermií. Dáváte PSCI. Pokud má spermie geneticky špatnou informaci tak embrya jsou poškozená a je třeba najít ty se správnou genetikou jinak jsou potraty apodobně. I když je někdo zdraví i tak může mít špatná geneticky embrya. Víš ono pak bys na to měla nárok jen už dvakrát. Poptej se v CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
25.12.14 09:09

@Mandlička takže bych měla chtít imunologii pro partnera? nebo jak se přesně to vyšetření nazývá? asi napíšu email do caru.. kolik to vyšetření stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.12.14 15:54
@Gilmorka píše:
@Mandlička takže bych měla chtít imunologii pro partnera? nebo jak se přesně to vyšetření nazývá? asi napíšu email do caru.. kolik to vyšetření stojí?

Normalně jak půjdeš k Malíčkové tak ho vem sebou a ona ho taky proklepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.12.14 17:29

@Mandlička ahoj :mavam:, já jsem objednaná k Malíčkové na 3. února, byla jsem tam sama už asi dvakrát a vždy ok, ale je to zase víc jak půl roku. Chci se zeptat, když jsem objednaná už po několikáté, tak sama nepotřebuji žádanku, ale můžu s sebou vzít také manžela? Chtěla bych, aby ho proklepla, pač má dost mizerný spermio. Můžu ho vzít s sebou bez žádanky nebo tam mam raději předem zavolat? A chlap odevzdává jen sperma nebo také krev? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
25.12.14 23:06

Milas mě dr. malíčkovéá žádnou žádanku pro manžela nedala. nic mu ani neudělala ani nikam neposlala. Já si vyžádala imunologii u své gyndařky po ZT. No a tak jsme jeli k Ulčové na tuto jednu žádanku manželovi to nikdo nechtěl totiž dát a Ulčové to stačilo a udělala mu vyšetření intraakrozomálních enzymů kde je chyba léčba zabrala, ale výsledke žádný. 3patně zvolená stimulace na 8 IVF bez předešlého hormonálního profilu po ZT a revizi stačil starý. tento pokus byl bohužel poslední na ZP a měla jsem schválenou i genetiku. Genetiku jsme měli schválenou až na 4 žádost u ZP a mezi tím jsme jí museli změnit. Máte i dna fragmentaci??? to se hradí nejde to ze ZP tam může být také zakopaný pes. Toto vyšetření máme dobré, ale u Ulčové špatné stačil jen lék na prokrvení a šli hodnoty nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.12.14 23:52
@Mandlička píše:
Milas mě dr. malíčkovéá žádnou žádanku pro manžela nedala. nic mu ani neudělala ani nikam neposlala. Já si vyžádala imunologii u své gyndařky po ZT. No a tak jsme jeli k Ulčové na tuto jednu žádanku manželovi to nikdo nechtěl totiž dát a Ulčové to stačilo a udělala mu vyšetření intraakrozomálních enzymů kde je chyba léčba zabrala, ale výsledke žádný. 3patně zvolená stimulace na 8 IVF bez předešlého hormonálního profilu po ZT a revizi stačil starý. tento pokus byl bohužel poslední na ZP a měla jsem schválenou i genetiku. Genetiku jsme měli schválenou až na 4 žádost u ZP a mezi tím jsme jí museli změnit. Máte i dna fragmentaci??? to se hradí nejde to ze ZP tam může být také zakopaný pes. Toto vyšetření máme dobré, ale u Ulčové špatné stačil jen lék na prokrvení a šli hodnoty nahoru.

Tak já ji o tohle Malíčkovou poprosila u 3 návštěvy po ZT a manželovi dala na totéž pak vyšetření takže pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.12.14 23:53
@Mandlička píše:

Jo jo manžel už má od srdíčka na prokrvení takže tak.., nee dna fragmentaci bohužel nemáme teda embrijka nebyli nikdy tak vyšetřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.12.14 23:55
@Martrich píše:
@Mandlička ahoj :mavam:, já jsem objednaná k Malíčkové na 3. února, byla jsem tam sama už asi dvakrát a vždy ok, ale je to zase víc jak půl roku. Chci se zeptat, když jsem objednaná už po několikáté, tak sama nepotřebuji žádanku, ale můžu s sebou vzít také manžela? Chtěla bych, aby ho proklepla, pač má dost mizerný spermio. Můžu ho vzít s sebou bez žádanky nebo tam mam raději předem zavolat? A chlap odevzdává jen sperma nebo také krev? Díky

Určitě ho vem sebpu veme mu krev a případně dá nějaké vyšetření na spermio, kdo ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí