Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka @monika m podle výpisu z pojišťovny celé vyšetření stálo 41 000kč ale nevím zda to co dělala mě, dělá všem…
@estrela fíha, to se nedivím, že nám pak Cary nechtějí dávat žádanky, když my jim tam necháme tak 25tis
Ahojik holky, tak jsme to našly, výsledky asi konec prosince budu volat
@Misulka 30 Řekla ti, že výsledky budou koncem prosince? To je paráda, já jdu na odběry zítra, to bych mohla stihnout taky. Rok 2015 začnu léčbou a končit ho budu porodem, a hotovo ![]()
@Bea1979 Ahojik,tak to určité stihnes, budu držet palce, no my to vidíme na rok 2016,ted nás to stalo dost peněz, tak musíme šetřit, i paní doktorka nikam ted nepospichejte, tak jsem zvědavá na vysledky ![]()
@Misulka 30 No já jsem si taky dělala spíš legraci, po tak dlouhý době a tolika neúspěších už ani nedoufám, že by se mohlo tak zadařit, ale blíží se Vánoce, tak si to aspoň budu přát, nevim teda, jestli Ježíšek šéfuje i IVF, imunitu a KETy ![]()
@estrela asi je to individuální - každému dělá asi něco jiného i podle diagnózy.. takže jen ty odběry krve tolik stály? prý jsou drahé ty imunoglobuliny nebo tak co mám napsány ve zprávě kdyby kortikoidy nezabraly..
@Misulka 30 ahojda, tak ti píšu raději tady - jak ta návštěva tedy probíhala a co vám vše řekla a vysvětlila?
Jsem nepnutá jak struna ![]()
Zdravím
, já jsem slyšela, že vyšetření bez žádanky by stálo kolem 7tisíc
. Ale asi se jedná pouze o to vstupní vyšetření.. jak říkáte, každý to potom má jiné, platby za léky a tak.. to se nasbírá.
@Bea1979 jojo je dobré se na něco těšit
a mít vidinu! asi každá z nás snažilek si takové přáníčko pod stromeček bude dávat.
@vanil sedm tisíc bych tipla jen repro imunitu, protože jen ta hodnota TNF alfa stojí přes dva tisíce.
@vanil právě jsem se dívala a ještě to nemám vykázané ale jsem fakt zvědavá za ivf tam mám letos jednu položku 38tis. a to ještě není celková suma.. tak nevím no jestli není jednodušší první vyloučit imunologické příčiny..třeba to bude časem všechno jinak
@Gilmorka ono to v tom vyúčtování nebude pohromadě, musí se to posčítat. Já tam měla víc než 60 položek. Jsem zvědavá k jaké cifře se dobereš ty.
@monika m ahojik
,no probírala s námi nemoce rodině, jestli moje moje mamca mela problém s otěhotněním, to same u přítele, atd…ptala se a co planujeme dal, já říkám, ze máme ještě jeden pokus na pojišťovnu a ona at nikam netlacime, ze jsme mládi a já říkám, tak do dvou let bysme SLI na poslední pokus, kéž by se stal zázrak a mimco by si nás našlo normální cestou
,dala jsem ji staré zprávy z Imuno, a na rychlost řekla, ze tam nevidí nic závazného, no uvidíme jak dopadne krev, u nás bude problém spermio ![]()