Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
9.12.14 11:05

@Danny001 Tak to klobouk dolů, já toho mám za sebou polovinu a jsem už taky vyčerpaná. To čekání je dlouhý, člověk se vždycky nadchne, že ted už to vyjde a o to je to zklamání větší. ALE ONO TO TEĎ OPRAVDU VYJDE :). Já si aspoň nemusím lámat hlavu s financema, to věřim, že musí být obrovská starost, ty doplatky jsou velký, počet hrazenejch pokusů je, podle mě, u případů, kde hraje roli imunita, která je pro hodně CARů ještě velká neznámá, strašně nízkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
9.12.14 16:19

@Danny001 V jakém jsi byla týdnu? Já v osmém. Vývoj se zastavil na 6. Nic nezjistili. Pentomer mi taky dělal blbě. Nakonec i vyrážku a červené fleky pod kůži, tak mi ho primářka vysadila, hodnoty jsem měla už v normě a rikala, že Metypred by to měl udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
9.12.14 16:21

@Danny001 Už normálně přemýšlím i nad vyvolávačkou. I když zas další hormony. :nevim: A vy máte ještě na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.12.14 17:32

Holky nejspáš vám pomůže ten Dexamed… i když Dany ho myslím už tsky brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.12.14 18:47

@Tinakaterina na revizi jsem byla v 10tt. Ale už na UTZ v 8 tt když bylo srdíčko jsme odpovídali 6+1. To m předali z CAR už do těhotenské poradny ke gynekoložce a za 2 týdny mi na kontrole řekla, že se vývoj zastavil přibližně 6+3. Takže pár dní po UTZ v CAR. Ono mi i HCG nestoupalo správně. MS by měla doazit do 40 dnů, takže pořád máme do soboty čas. U minulé revize jsem to dostala 39 den.
Na KET máme ještě jednoho sněhuláka, ale mám z toho strach. Pořád máe špatná embrya tak mu moc nevěřím, že bude dobré. Přitom mám vždy krásné vyhatchované blastocysty, ale geneticky nejsou dobré :(
@milas dexamed jsem neměla jen Metypred a Pentomer. Možná ho dá teď když bude už léčba podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.12.14 18:50
@Danny001 píše:
@Tinakaterina na revizi jsem byla v 10tt. Ale už na UTZ v 8 tt když bylo srdíčko jsme odpovídali 6+1. To m předali z CAR už do těhotenské poradny ke gynekoložce a za 2 týdny mi na kontrole řekla, že se vývoj zastavil přibližně 6+3. Takže pár dní po UTZ v CAR. Ono mi i HCG nestoupalo správně. MS by měla doazit do 40 dnů, takže pořád máme do soboty čas. U minulé revize jsem to dostala 39 den.
Na KET máme ještě jednoho sněhuláka, ale mám z toho strach. Pořád máe špatná embrya tak mu moc nevěřím, že bude dobré. Přitom mám vždy krásné vyhatchované blastocysty, ale geneticky nejsou dobré :(
@milas dexamed jsem neměla jen Metypred a Pentomer. Možná ho dá teď když bude už léčba podruhé.

Aha já myslela že Dexamed, tak promiň určitě ti teď zabere věřím mu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.12.14 18:52

@Bea1979 myslím, že by měla být nějaká vyjímka a u nás co máme problémy s imunitou nebo genetikou, tak by mělo být na pojišťovnu víc pokusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.12.14 18:53
@Danny001 píše:
@Bea1979 myslím, že by měla být nějaká vyjímka a u nás co máme problémy s imunitou nebo genetikou, tak by mělo být na pojišťovnu víc pokusů.

To je fakt bylo by to nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.12.14 18:53

@milas to je v pohodě. Třeba mi zase dá Metypred, ale je s ním je to nadlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.12.14 19:46
@Danny001 píše:
@milas to je v pohodě. Třeba mi zase dá Metypred, ale je s ním je to nadlouho.

Nee určo ti dá něco jiného mi to taky dala určo budeš mít imunitu astromicky vysokou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
9.12.14 21:06

@Danny001 No tak to máme podobně. Mě se taky mimi zastavilo v 6 týdnu. Bylo srdíčko vidět, jak tiká. Na příštím utz už ne. :-( Hcg pak klesalo. Vůbec jsem nekrvácela.
Jsem zvědavá, co Ti zjistí z histo. Mě řekli, že moc malinké, jen konstatovali, že bylo těhotenství.
Při histo mimi v 17 tt ale bylo vše ok. My máme podle mě teda mimi zdravá-i když geny se můžou zkřížit špatně vždy. Taky se bojím. A hlavně manžel už nechce… Vidí, jak mě to zničilo. Musím ho zpracovat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.12.14 22:12
@Tinakaterina píše:
@Danny001 No tak to máme podobně. Mě se taky mimi zastavilo v 6 týdnu. Bylo srdíčko vidět, jak tiká. Na příštím utz už ne. :-( Hcg pak klesalo. Vůbec jsem nekrvácela.
Jsem zvědavá, co Ti zjistí z histo. Mě řekli, že moc malinké, jen konstatovali, že bylo těhotenství.
Při histo mimi v 17 tt ale bylo vše ok. My máme podle mě teda mimi zdravá-i když geny se můžou zkřížit špatně vždy. Taky se bojím. A hlavně manžel už nechce… Vidí, jak mě to zničilo. Musím ho zpracovat. :srdce:

Utčitě máš mražáčky určitě tam bude mimisek ten pravý Malíčková ti opravdu pomůže k druhátku..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.14 14:53

Ahoj holky, mohla bych poprosit o kontakt kde se mohu objednat k paní dr. Malíčkové?
Velice děkuji.
V lednu dostanu žádanku z CAR, tak ať pak nečekám. Prý jsou dlouhé čekací doby.

• Citovat
  • Upravit
4235
12.12.14 15:24

Ahoj,
přes ten odkaz na stránkách, co ti najedou nebo přes asistentku
 http://ulbld.lf1.cuni.cz/…i-imunologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.12.14 20:03

Holky,
já jsem absolutně mimo, co se CARů týče, ale příbuzná nemá vejcovody (tím to asi bude) a měla všechny IVF hrazený, do koruny, neplatila vůbec nic. A měla prolacený to genetický vyšetření embryí. Zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí