Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jesterka001
veliká gratulace. To je nádhera a hodně povzbuzující číst takový příběh. Držím palce ![]()
Holky díky
Já pevně věřím tomu, že se dočká každá z vás, uvidíte, že mám pravdu
![]()
@jesterka001 píše:
Holky díkyJá pevně věřím tomu, že se dočká každá z vás, uvidíte, že mám pravdu
![]()
jsem. zvědavá kdy budeš mít pravdu…
@jesterka001 píše:
Ahoj holky, je bych vás chtěla povzbudit. K Malíčkové chodím čtyři roky. Špatná imunita, NK buňky, antifosfolipidový syndrom, jeden vaječník a vejcovod, o věku ani nemluvě. Za sebou mám osm let snažení, sedm inseminací, tři IVF a jeden SP v 8 tt. A teď jsem ve 30 tt! Naprosto přirozeně a bez jakékoliv léčby se najednou zadařilo! Ve 43 letech!!! Imunita se sama srovnalaJen si teď píchám Fraxiparin.
Takže věřte, že zázraky se dějí![]()
Moc vám držím palečky
Ja si ťa nejasne pametàm. Moc gratulujem a ďakujem za krásnu správu. ![]()
Ahojte, musim byt na lacno zitra u malickove na odbery? Jdu k ni poprve. Diky za info
@Ajris. píše:
Ahojte, musim byt na lacno zitra u malickove na odbery? Jdu k ni poprve. Diky za info
nee nemusíš neboj klidně si něco dej ale ne tučné
Holky, jste tu některá po zt při léčbě u Maličkové? A jak se vám případně zhouply hodnoty…? Já jsem teď měsíc po zt a revizi. Léčbu jsem vysadila postupně a k primářce jedu po šestinedělí. Ale mám strach, že to bude o dost horší. :-/
@Tinakaterina píše:
Holky, jste tu některá po zt při léčbě u Maličkové? A jak se vám případně zhouply hodnoty…? Já jsem teď měsíc po zt a revizi. Léčbu jsem vysadila postupně a k primářce jedu po šestinedělí. Ale mám strach, že to bude o dost horší. :-/
Jooo já jsem poprvé u Malíčkové Alfa 60% a po ZT dokonce 68% a k tomu ještě IFg nějaké zhoršené prostě 8 věcí jsem měla za hranicemi, no a nasadila injekce Dexamed a hned za 8 týdnů po 8 injekcích hodnoty byly téměř v normě…
@Tinakaterina já teda né zt, ale odešlo s opožděnou menstruací…prášky neberu poměrně dlouho, něco kolem roku, v červnu jsem byla na krvi a výsledky ideální…
@milas Vážně? Já mám alfa 73 %. Budu taky píchat Dexamed a v březnu snad KET. Podařilo se ti to nakonec? Jsi těhotná nebo jsi už porodila?
Ahoj holky, chvíli jsem se sem nedostala. Hlásím novinky – po iui mám parádní 4cm cystu. Bolí jak čert, a protože jsem cystu nikdy neměla, moc se bojím a nevím, co s tím budu dělat.
Dr. v Caru říkala, že se musí sledovat a čekat, zda se vstřebá, a protože mám blbou srážlivost, nemůžu dostat ani antikoncepci, která prý pomáhá.
![]()
@monika m píše:
Ahoj holky, chvíli jsem se sem nedostala. Hlásím novinky – po iui mám parádní 4cm cystu. Bolí jak čert, a protože jsem cystu nikdy neměla, moc se bojím a nevím, co s tím budu dělat.
Dr. v Caru říkala, že se musí sledovat a čekat, zda se vstřebá, a protože mám blbou srážlivost, nemůžu dostat ani antikoncepci, která prý pomáhá.![]()
![]()
ahoj, tak to je mi opravdu líto.
občas se to prý stává a s ms odejde…
![]()
@Simi11 tak ta už byla a horší jsem snad nezažila
cysta ale je ![]()