Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
30.11.14 22:25

@jesterka001 :kytka: veliká gratulace. To je nádhera a hodně povzbuzující číst takový příběh. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
30.11.14 22:45

Holky díky :) Já pevně věřím tomu, že se dočká každá z vás, uvidíte, že mám pravdu :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
1.12.14 09:36

@jesterka001 Moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.12.14 21:03
@jesterka001 píše:
Holky díky :) Já pevně věřím tomu, že se dočká každá z vás, uvidíte, že mám pravdu :hug: :srdce:

jsem. zvědavá kdy budeš mít pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
1.12.14 21:24
@jesterka001 píše:
Ahoj holky, je bych vás chtěla povzbudit. K Malíčkové chodím čtyři roky. Špatná imunita, NK buňky, antifosfolipidový syndrom, jeden vaječník a vejcovod, o věku ani nemluvě. Za sebou mám osm let snažení, sedm inseminací, tři IVF a jeden SP v 8 tt. A teď jsem ve 30 tt! Naprosto přirozeně a bez jakékoliv léčby se najednou zadařilo! Ve 43 letech!!! Imunita se sama srovnala :) Jen si teď píchám Fraxiparin.
Takže věřte, že zázraky se dějí :D :hug:
Moc vám držím palečky :kytka:

Ja si ťa nejasne pametàm. Moc gratulujem a ďakujem za krásnu správu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.12.14 18:11

Ahojte, musim byt na lacno zitra u malickove na odbery? Jdu k ni poprve. Diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.12.14 19:02
@Ajris. píše:
Ahojte, musim byt na lacno zitra u malickove na odbery? Jdu k ni poprve. Diky za info

nee nemusíš neboj klidně si něco dej ale ne tučné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
2.12.14 19:46

Holky, jste tu některá po zt při léčbě u Maličkové? A jak se vám případně zhouply hodnoty…? Já jsem teď měsíc po zt a revizi. Léčbu jsem vysadila postupně a k primářce jedu po šestinedělí. Ale mám strach, že to bude o dost horší. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.12.14 23:02
@Tinakaterina píše:
Holky, jste tu některá po zt při léčbě u Maličkové? A jak se vám případně zhouply hodnoty…? Já jsem teď měsíc po zt a revizi. Léčbu jsem vysadila postupně a k primářce jedu po šestinedělí. Ale mám strach, že to bude o dost horší. :-/

Jooo já jsem poprvé u Malíčkové Alfa 60% a po ZT dokonce 68% a k tomu ještě IFg nějaké zhoršené prostě 8 věcí jsem měla za hranicemi, no a nasadila injekce Dexamed a hned za 8 týdnů po 8 injekcích hodnoty byly téměř v normě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.12.14 08:04

@Tinakaterina já teda né zt, ale odešlo s opožděnou menstruací…prášky neberu poměrně dlouho, něco kolem roku, v červnu jsem byla na krvi a výsledky ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.12.14 10:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
3.12.14 11:02

@milas Vážně? Já mám alfa 73 %. Budu taky píchat Dexamed a v březnu snad KET. Podařilo se ti to nakonec? Jsi těhotná nebo jsi už porodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.12.14 15:43

Ahoj holky, chvíli jsem se sem nedostala. Hlásím novinky – po iui mám parádní 4cm cystu. Bolí jak čert, a protože jsem cystu nikdy neměla, moc se bojím a nevím, co s tím budu dělat.
Dr. v Caru říkala, že se musí sledovat a čekat, zda se vstřebá, a protože mám blbou srážlivost, nemůžu dostat ani antikoncepci, která prý pomáhá. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.12.14 16:06
@monika m píše:
Ahoj holky, chvíli jsem se sem nedostala. Hlásím novinky – po iui mám parádní 4cm cystu. Bolí jak čert, a protože jsem cystu nikdy neměla, moc se bojím a nevím, co s tím budu dělat.
Dr. v Caru říkala, že se musí sledovat a čekat, zda se vstřebá, a protože mám blbou srážlivost, nemůžu dostat ani antikoncepci, která prý pomáhá. :zed: :zed: :zed:

ahoj, tak to je mi opravdu líto.
občas se to prý stává a s ms odejde… :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.12.14 16:33

@Simi11 tak ta už byla a horší jsem snad nezažila
cysta ale je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit