Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Barb0rka já jsem otěhotněla 2× přirozeně a potratila. Karin mě vyléčila a od tý doby ani ťuk. A to už jsem „zdravá“ skoro dva roky.
@Izzz píše:
@Barb0rka já jsem otěhotněla 2× přirozeně a potratila. Karin mě vyléčila a od tý doby ani ťuk. A to už jsem „zdravá“ skoro dva roky.
tak snad mimi teď dorazí k adopčátku…
Ahoj, tak už mám výsledky. V podstatě se nic nezjistilo:-( Apa syndrom nemám, jen mírně zvýšenou buněčnou imunitu (tnf 53%), ale to prý není důvodem potratů. Každopádně před Ket mám zavolat a budeme imunitu na těhu připravovat.
Jsem z toho taková rozladěná, doufala jsem v odhalení příčiny neúspěchu.
@Adona-i píše:
Ahoj, tak už mám výsledky. V podstatě se nic nezjistilo:-( Apa syndrom nemám, jen mírně zvýšenou buněčnou imunitu (tnf 53%), ale to prý není důvodem potratů. Každopádně před Ket mám zavolat a budeme imunitu na těhu připravovat.
Jsem z toho taková rozladěná, doufala jsem v odhalení příčiny neúspěchu.
určitě ti dá nějaké léky ať to imunitu potlačí neboj podaří se to!
@milas píše:
tak snad mimi teď dorazí k adopčátku…
s tím se počítá ![]()
@Izzz píše:
s tím se počítá
Však jo jen třeba to pak budou rovnou dva ![]()
@Adona-i tak nevím, zda říct blahopřeju nebo naopak. Protože defacto já také doufám v to, že se najde příčina
a když se nenajde, tak nevím, co si myslet
@Izzz To se casto stava, ze? Kdyz adoptujes miminko, tak se potom zadari prirozene
Vidim ve Tvem metriku, ze mate malicke detatko 1 rok. To je krasa. Prosim Te, co myslis tim „od te doby ani tuk“, jako ze neotehotnis? Od te doby, co Te Karin vylecila? Moc drzim palce do dalsiho snazeni.
@Barb0rka ani ťuk znamená, že předtím jsem otěhotněla hned na 1.pokus 2× a od vyléčení nic.
@Izzz Diky. No jo, to je vazne zvlastni. Ale asi vsechno ma ten spravny cas. Ja mam deti 2,5 roku od sebe a kdyz se narodila ta druha, uvedomila jsem si, ze jsem mohla trochu pockat, nez pujde ta starsi do skolky
Dve male deti jsou vazne masakr ![]()
@Barb0rka děkuji za zeptání, teď jsme ve fázy čekání, po dvou stimulacích v průběhu posledního roku se mi opět aktivovala endometrioza, dostala jsem léky na 3 měsíce a uvidí se zda to zabere, pak máme zamraženo, tak třeba by na jaře mohl být transfer jinou možnost si nepřipouštím!
@cokdyby Tak at se endometrioza do jara stahne na minimum a hura do KETu. To je parada, ze mas nanuky. Ja, pokud by to ted nevslo, budu muset znovu do stimulace
A nebo kdyby neco objevilo na te imunologii, tak bych si mohla delat nadeje, ze se zadari prirozene, ale v to moc neverim, ze by tam neco bylo ![]()
@milas jednou budu muset, ale momentálně se snažím neotěhotnět…