Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
23.11.14 12:40

@janvana nevidím tvůj metřík…jak to je u vás?
Jo my jsme slavili…1.narozeniny, začal chodit týden před nimi, 9 zubů…pořád pokroky a ohromná sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.11.14 12:46

@Simi11
jojo- Malickova za mnou dokonce chodila osobne…ona je proste bozi :pankac:
a ted se stara o moji segru, která je taky tehotna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.11.14 12:46
@Izzz píše:
@janvana nevidím tvůj metřík…jak to je u vás?
Jo my jsme slavili…1.narozeniny, začal chodit týden před nimi, 9 zubů…pořád pokroky a ohromná sranda

no super hlavně že máš krásné zdravé mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.11.14 12:48
@Papia píše:
Ahoj holky,
11.11.14 se nam narodila ve 39+4 dcera Nikolka 3450 gramu, 49 cm…po tom co jsme v polovine tehotenstvi prisli 3× o miminko to beru jako maly zazrak. Lezela jsem 4 mesice u Apolinare a Malickova s Kouckym me měli pod dozorem.Od 19tt jsem byla zasita. Brala jsem kupu leku, přes infuze imunoglobulinu, metypred, duomox, Clexan, Atosiban…ale bez toho by jsme se miminka nikdy nedockali…
Takze holky drzim vam vsem moc palce at i u Vas to klapne a miminka se dockate :hug:Příspěvek upraven 23.11.14 v 12:26

Jeeee moc moc gratuluji k Nikolce je to malý zázrak ale dočkali jste se a to je hlavní!!!"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.11.14 13:09
@Papia píše:
@Simi11
jojo- Malickova za mnou dokonce chodila osobne…ona je proste bozi :pankac:
a ted se stara o moji segru, která je taky tehotna :hug:

Tak to se jen tak nevidi :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.11.14 13:15

@Simi11
když byla na konferenci v ostrave, tak mi posilala mejla, kde mi vyrizovala pozdrav od prof. Ulcove-Gallove…to se proste jen tak nevidi…je vazne skvela…

jen ted nevim jaky darek by ji clovek mel donest aby to nebylo blbe…miliony nemame, ze by clovek prispel na nejaky grant a tak proste nevim…to same Kouckemu…nemate nejaky napad co jim dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.11.14 13:50
@Papia píše:
@Simi11
když byla na konferenci v ostrave, tak mi posilala mejla, kde mi vyrizovala pozdrav od prof. Ulcove-Gallove…to se proste jen tak nevidi…je vazne skvela…jen ted nevim jaky darek by ji clovek mel donest aby to nebylo blbe…miliony nemame, ze by clovek prispel na nejaky grant a tak proste nevim…to same Kouckemu…nemate nejaky napad co jim dat?

Naprosto chapu.
Ja se chystam dat primari do caru moeta protoze vim, ze ma rad sampansky.
S malickovou si taky budu lamat hlavu, ale mozna ji koupim poukazku treba k pohlreichovi do restairace nebo tak neco. budu to resit po porodu jako ty.
Prosim te a tys lezela 5 mesicu u apolinare? proc te sili? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
23.11.14 14:21
@Papia píše:
Ahoj holky,
11.11.14 se nam narodila ve 39+4 dcera Nikolka 3450 gramu, 49 cm…po tom co jsme v polovine tehotenstvi prisli 3× o miminko to beru jako maly zazrak. Lezela jsem 4 mesice u Apolinare a Malickova s Kouckym me měli pod dozorem.Od 19tt jsem byla zasita. Brala jsem kupu leku, přes infuze imunoglobulinu, metypred, duomox, Clexan, Atosiban…ale bez toho by jsme se miminka nikdy nedockali…
Takze holky drzim vam vsem moc palce at i u Vas to klapne a miminka se dockate :hug:

Příspěvek upraven 23.11.14 v 12:26

Moc moc gratuluji :hug: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
23.11.14 14:39

@Izzz jé malý už chodí a je zubatý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
23.11.14 14:41

Holky no budem rada za tip, tiež uvažujem čo Malíčkovej za náš zázrak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.11.14 15:23

@Papia moooooc gratuluji. :kytka: :hug: Je to krásný a pro nás ostatní co bojujeme jsi veliká neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.11.14 15:24

@Izzz gratuluji k roku a ke všemu novému co se u vás odehrává. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.11.14 16:17

@Simi11
lezela jsem tam 4mesice…
sili me protože se mi vždy otevrel cipek a zacal predcasny porod…
ale oni udelali vlastne všechno co slo- jedno ez druhého by nemelo cenu…jen zasiti by me nezachranilo- bylo potřeba to osefovat i téma vsema lekama…oni vlastne poradne nevedej co u me zabralo, ale nemůže se nic vysadit, protože nikdo presne nevi co je to nejdulezitejsi…podle me je to ten imunoglobulin- tomu ja verim nejvic, ale brala jsem celou dobu i utrous a magnezko…proste kombinace vseho

jsem si rikala, ze jim třeba koupim nejaka vina…ja ale ani nevim jestli to pijou :think:…je to tezke něco vymyslet-asi jim každý něco nosi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.11.14 16:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.11.14 18:03

@Papia příspěvek na grant by byl super, dobrej nápad, ale já bych šla do něčeho čistě osobního…ale těžko radit, co by to mělo být. Něco originálního. Mě tenkrát na kontrole, když jsem jí jela říct, že léky nechci, že jdeme do adopce, ukazovala kalendář nějaké paní, který má schovaný…jsou na něm dva kluci, první adoptovanej, druhej už její narozenenj…tím mě taky potěšila. Ona je fakt báječná. Ale vymyslet jí dárek, to je oříšek. Asi bych taky jako Simi volila nějakej zážitek…furt pracuje, má nemocnýho syna, tak aby si oddychla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí