Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
Ok děkuju, já právě do teď po týdnu, teď po 14 dnech, pak mám začít při ket po týdnu, tak jsem nevěděla kdy jako pak začít na začátku cyklu kde bude ket, nebo těsně před. Tak začnu na začátku, radši
Jinak já už jich mám za sebou píše: Více
toto letí, to je neuvěřitelný, a kdy jdeš tedy do ket? ještě před vánoci?
Holky, paní doktorka posílá výsledky sama od sebe nebo se jí mám ozvat sama? Nějak jsem se zapomněla přeptat.
@Adona-i píše:
Holky, paní doktorka posílá výsledky sama od sebe nebo se jí mám ozvat sama? Nějak jsem se zapomněla přeptat.
musíš ji napsat mail. pak ti odpoví ![]()
Uvidime jak se uráčí přijít ms mám zavolat do Pronatalu, pak mně řeknou jestli se to stihne v prosinci, nebo až v lednu ![]()
@Fíífía píše:Uvidime jak se uráčí přijít ms mám zavolat do Pronatalu, pak mně řeknou jestli se to stihne v prosinci, nebo až v lednu
@Simi11 píše:
toto letí, to je neuvěřitelný, a kdy jdeš tedy do ket? ještě před vánoci?
jasně, všechno má svoje plus i minus, zase se pořád opatrovat na vánoce není taky ideální.
@Simi11
Jj to je pravda
A co tvoje holčička? Už tě trošku zlobí?
@Fíífía píše:
@Simi11
Jj to je pravda
A co tvoje holčička? Už tě trošku zlobí?
Já to nemyslela špatně, chápu tě
já se bojím už teď, jak to všechno bude ![]()
Já jen jestli o sobě dává hezky vědět. Tak to je moc dobře že sebou šije ![]()
Pak nám dej vědět jak spolupracovala
Musí to bejt krásný ![]()
@Fíífía píše:
Já to nemyslela špatně, chápu tějá se bojím už teď, jak to všechno bude
Já jen jestli o sobě dává hezky vědět. Tak to je moc dobře že sebou šije
Pak nám dej vědět jak spolupracovalaMusí to bejt krásný
neee já to nijak špatně nepochopila. to jen to tak vyzní možná v tý písemný formě ![]()
jdu na to do thomayerky, tak jsem zvědavá. při nejhorším ji jen uvidím a nebudu mít video, ale budu ráda, že ji uvidím. ![]()
já si neumím představit, že bych měla být na začátku, za tu dobu jsem od června zestárla tak o 10 let ![]()
@Simi11 A kolik to vůbec v TN stojí, jestli se můžu zeptat?
@veveruschka píše:
@Simi11 A kolik to vůbec v TN stojí, jestli se můžu zeptat?
jasně že jo, na stránkách 1200, tak uvidíme jak se na to dáma bude tvářit. mám tu připravenou čokošku, protože jinak má kolem 15 vždy spánek a je v klidu, tak ji chci čokoládou vyprovokovat k akci
![]()
http://www.ftn.cz/…d-ultrazvuk/
@Simi11 píše:
neee já to nijak špatně nepochopila. to jen to tak vyzní možná v tý písemný formě
jdu na to do thomayerky, tak jsem zvědavá. při nejhorším ji jen uvidím a nebudu mít video, ale budu ráda, že ji uvidím.
já si neumím představit, že bych měla být na začátku, za tu dobu jsem od června zestárla tak o 10 let
u tomajerky bydlím
ty tam budeš rodit? v ústavu mateřství?
@monika m píše:
u tomajerky bydlímty tam budeš rodit? v ústavu mateřství?
jj přesně tam, rodí tam můj gynekolog. je nejlepší, zlatý ručičky, profík, dělal mi i hystero a revizi. vše perfektně udělaný.
bohužel jsem bez 3D, dorazila jsem do thomayerky a paní asistentka tam akorát poletovala, že ji volali nečekaně z motola, že musí na operaci. takže zítra volám o další termín.
@Simi11 tak to je škoda ![]()
hele a jak se jmenuje ten tvůj dr., že bych k němu hopla na tu hysterku nebo laparku, co plánuju???
@monika m píše:
@Simi11 tak to je škoda
hele a jak se jmenuje ten tvůj dr., že bych k němu hopla na tu hysterku nebo laparku, co plánuju???
jasně, klidně si ho doslova vyžádej, jakub tůma, fakt skvělej ![]()