Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
16.11.14 19:28

@i.irenka ahojky a kdy a kde ti dělali imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.14 19:29
@Ranny píše:
@Danny001 Aha, já myslela, že tyto protilátky nám budou hlídat už pořád, preventivně, i když nebudeme zrovna chtít těhotnět a hlavně po revizi, když hrozí rozhašení imunity. Jj, už jsem měla 3 ZT, bude mi 32 let a dítě nemám žádné :( Oplodnění u nás není problém, to se povede přirozeně většinou ihned, ale mimčo nikdy nevydrží déle jak do 8.tt. Malíčková mi do výsledků napsala, že právě pozitivita té scl 70 může být tím problémem :( Všechna ostatní vyšetření máme v pořádku.

mě taky v lednu bude 32 a mimi nemám. a u 3 ivf byl ohss a ZT, bohužel pak rozházená imunita zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
16.11.14 19:31

@Danny001 dělali mi ji v CAR Helios v Brně těsně před IVF. mám tam zvýšené hodnoty Chlamidie, ale Dr. nám vysvětlit, že to je hodnota, která pouze ukazuje, že jsem kdysi chlamidie měla a že v těle zůstavají protilátky, že se to ničím nepřeléčuje a ani to na IVF nebude mít vliv. ale víš jak, když se nedaří, každé stéblo dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.14 19:33
@Fíífía píše:
Ahoj holky, tak právě mně přišly výsledky od primářky. Máme povolený KET :dance:
Dexamed mně zůstává, jen teď po 14 dnech, po Et po tydnu zase a kroku miniheparin.
No ale nevím co teď. Dnes jsem 16DC, mám volat do CARU, kdy mám přijít, jestli ještě v tomto cyklu, nebo až na začátku dalšího :nevim: Myslíte že by mi mohly třeba tento cyklus zkrátit? :think:

jeee super my chceme v prosinci na konzultaci co dál kdy ket?
a ten dexamed mám stejně akorát nevím proč nemám ten fraxiparin taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
16.11.14 19:34

@milas hlavně do toho jsi až bude vše v pořádku a ty budeš připravená. Máš výhodu, že máš čas. Ten já už bohužel moc nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
16.11.14 19:37

@i.irenka aha tak ti poradím jednu věc. Sežeň si žádanku a objednej se malíčkový na novou imunologii. Protože to co dělají v Heliosu je jen základ reprodukčí imunologie a není to všechno. Já tam také chodila, vše o. k.. Nechtěli mi dát k Malíčkový žádanku, nakonec mi ji dal obvoďák a ona mi zjistila problém v buněčné imunitě. To co dělaí v CAR bych rozhodně nebrala jako kompletí imunologii. Nebo zkus požádato žádanku v Helisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
16.11.14 19:40

@Danny001 a jak si jednala dál? po přeléčení imunologie jsi šla zase do Heliosu na IVF? a pomohlo přeléčení?
já právě chci od IVF pauzu a chtěla bych pak zkusit minimálku ve FN Olomouc - i z finančním důvodů, protože mám PCO a tedy hodně vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.14 19:40
@Danny001 píše:
@milas hlavně do toho jsi až bude vše v pořádku a ty budeš připravená. Máš výhodu, že máš čas. Ten já už bohužel moc nemám.

Výhodu? nesmím už Dexamed brát dýl než do leden/únor takže tak, jinsk je vše ok akorát mám hroznou virozu a dobrala jsem atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.14 19:41
@i.irenka píše:
@Danny001 a jak si jednala dál? po přeléčení imunologie jsi šla zase do Heliosu na IVF? a pomohlo přeléčení?
já právě chci od IVF pauzu a chtěla bych pak zkusit minimálku ve FN Olomouc - i z finančním důvodů, protože mám PCO a tedy hodně vajíček

tak tak já mám.2 ohss za sebou není o co stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
16.11.14 19:47

@i.irenka měla jsem v Heliosu své 3 a 4 IVF a ak už jsme měli vše platit. Hnali mě do IVF s dárkyní za 100 tis. Kdybych to podstoupila, tak bych ty peníze vyhodila, protože mám ve své buněčné imunitě zvýšené TNF ALfa a ty zabíjí vše cizí. Takže i embryo. Sehnala jsem si sama žádanku a jela k Malíčkový a ta mi to vše zjistila. Poslala jsem to do Heliosu a volal mi přímo Texl a prý teda honem do IVF než mi nemoc napadne orgány…docela drsný. Odešla jsem od nich. Ale Brno je pro nás i daleko - kolem 300 km. Tak jsem šla do Prahy do Cube, tam jsme spokojený. Mají i nejlepší ceny pro samoplátce. Respektují léčbu od Malíčkový a hlavně ji uznávají jako nejleší imunoložku.
Pokud ti nevadí počkat, tak si nech to vyšetření u Malíčkový pro jistotu udělat. Ale počítej s tím, že má hodně dlouhé termíny na objednání. Ale stojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
16.11.14 19:48

@milas myslím věkovou výhodu. Mě teď bude za půl roku 40. Ale vím, pokud je zdravotní problém, tak je jedno kolk nám je. Důležité je aby byla šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
16.11.14 19:53
simi11** píše:
nikam nespechej. Udelej si hezky vanoce a pak sup do ket.
Moooooc gratuluju, dexamed je zazrak :kytka: :kytka: :pankac:

Fakt je zazrak, když si vzpomenu jakou hromadu medrolu jsem snědla :zed: :pocitac:
Njn spíš to vidím taky na leden, přesně tak už jsem to měla tento rok.
Já ti mooooc děkuju, hlavně díky tobě jsem předběhla k Malíčkový :kytka: :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.11.14 19:54

Danny tak to jsi na to stejně jako já.
Irenko jak psala Danny Helios nedělá kvalitní imunologii jen Malíčková/ženy/ a Ulčová Gallová /muže/. U mého přišla na něco až před 8 IVF léčba zabrala, ale u mě Heliso podělal všechno při tomto poslední pokusu na ZP kde prvně měla být udělaná genetika embryíí. takže mi ji nikdy Zp neuhradí a já to platit už také nebudu. Jsem ráda, že jsem už z Heliosu utekla. Všude jinde mám polovišku vajíček a také o polovičku více embryí než u ních u nich celkem 50 vajíček a jen 4 ubohé embrya jinde 25 a 6 embryíí. takže to je můj názor honem pryč a jinam.

Víš oni mi dělali to jejich imunologii a do telefonu řekli, že ně jen něco o trošklu zvýšené, ale že to nemá na nic vliv nejže mělo. měla jsem tam řadu alergii, ale nevěděla jsem na co zda je to lepek a jiná potravina a byla to ta kterou jsem jedla nejčastěji. tekže jsem jí musela vysadit a čistit se půl roku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
16.11.14 20:03

@Mandlička to mě mrzí, že to u tebe zase nevyšlo :hug: Ono Hellios určitě není špatné centrum a hodně holek tam otěhotnělo. Jenže pokud je orpavdu probém, tak to neřešili. á jsem u nich měla stejně vajíček jako teď v Cube a zůstalo přibližně stejně embryí. Stimuace byla také stejná. Je škoda, že jsem neměla léčbu od Malíčkové před tím než jsem šla do Helliosu, kde mi jednou transferovali zdravé embryjko. Mohlo to třeba dopadnout jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
16.11.14 20:04
**@milas píše:
jeee super my chceme v prosinci na konzultaci co dál kdy ket?
a ten dexamed mám stejně akorát nevím proč nemám ten fraxiparin taky?

To jsme na tom teda stejně, Nám KET vyjde asi taky na leden :)
Já beru teď prášek na ředění krve, něco mně našla :nevim: po případným otěhotnění by mě ho pak nasadila prej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí