Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monika m laparka lepší to je jasný
každopádně bych na to šla ikdyž by Malíčková něco našla, prostě bych chtěla jistotu, že po téhle stránce je to v pohodě.
@estrela nejhorší je, že laparku jsem už měla před několika lety, kdy mi brali vaječník. Nebejt to blbci, tak mě okouknou už tenkrát a nikdy bych nemusela o další operaci uvažovat. Navíc se s vaječníkem běžně bere i slepák a na to se mi taky vykašlali. Tenkrát jsem byla úplně vyhukaná a nic jsem si nestihla zjistit.
Do teď jsem si dokonce víceméně jistá, že tu žloutenku jsem měla kvůli operace…
Ahoj holky.
Zkouším se tady poptat, jestli náhodou nebudete některá rušit objednaný termín vyšetření ještě teď do konce roku 2014. Pokud ano, prosím, kontaktujte mne, ráda bych šla místo vás. Jsem na vyšetření objednaná, ale až v polovině února 2015 a ráda bych zahájila léčbu co nejdříve. Moc děkuji.
Holky tak já mám hsg v pohodě vejcáky průchozí jen vaječníky už nereagují na nic tak je to na prd
@milas píše:
Holky tak já mám hsg v pohodě vejcáky průchozí jen vaječníky už nereagují na nic tak je to na prd
@milas Tak vejcovody super, ale co se dá dělat s těmi vaječníky???
Holčiny prosím Vás, na jaký mail si píšete Malíčkový o výsledky?
Holky dalo ivf které já už nemusím vydýchat… takže to až krajní možnost.
Jinak holky vždyť máme jednu zdravou a krásnou zmrzlinku které budeme věřit
@milas máš teď léčbu? a kdy jedeš na další konrolu.. jsem fakt zvědavá co nám najde
@Gilmorka píše:
@milas máš teď léčbu? a kdy jedeš na další konrolu.. jsem fakt zvědavá co nám najde
Na kontrolu až s pozitivním testem po ket.
V prosinci se chci domluvit v RF kdy to zmáknem a co a jak? a nebo jestli by byl příští měsíc folík tak třeba iui.
Jo jo mám Dexamed co 14 dní