Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina @Danny001 Holky, držte se dneska! Ať to zvládnete! ![]()
@Simi11 píše:
raději v caru, protože v protnatalu třeba vůbec inf nezačínají v prosinci. i když ty máš jen ket, to by snad udělali
neudělají, já ho v prosinci chtěla loni a poslali mě do háje
Ok děkuju moc za rady, takže počkám na výsledky a pak hned volám do pronatalu.Jj KET jo, to jsem měla i minulý rok v prosinci, jenže byla nakonec stopka kvůli sliznici
@Fíífía píše:
Ok děkuju moc za rady, takže počkám na výsledky a pak hned volám do pronatalu.Jj KET jo, to jsem měla i minulý rok v prosinci, jenže byla nakonec stopka kvůli sliznici
tak mě to v Pražským neudělali
@monika m
Aha, já byla taky v Praze, transfer bych měla den před zavřením.
Tak asi jsi začala dýl, a už by to nestihli ![]()
@Fíífía píše:
@monika m
Aha, já byla taky v Praze, transfer bych měla den před zavřením.
Tak asi jsi začala dýl, a už by to nestihli
pochybuju, že by šli do takovýho rizika, že když se něco nevyvede protáhne se jim to přes 19.12.kdy jsou tam naposledy,
@Simi11 píše:
pochybuju, že by šli do takovýho rizika, že když se něco nevyvede protáhne se jim to přes 19.12.kdy jsou tam naposledy,
hele taky mě to udivuje, protože já volala první den cyklu, to bylo myslím nějak 2/12. KDybych měla dobrou sliznici, tak mi to klidně do 19/12 udělali, ale nechtěla mě sestra pozvat ani na UTZ
Pak sem čekala z různých osobních důvoců půl roku ![]()
Jj bylo to tak, já měla vše možný na sliznici a stále se ji nechtělo růst, začala jsem nějak už koncem listopadu
Tak jsem to dohledala,30.11.,první den ms, jsem se objednavala na 4DC ![]()
Ahoj holky. Tak já již nejsem těhotná…
to jsem myslela, že Always nebudu potřebovat déle.
K primářce jdu 6.1. a možná si koupím nějakou čínskou medicínku. Abych se trochu dala dokupy. No a pomažu zpět do práce a pak se zas budu nervovat, až pujdu na ket a co zas v práci říct a tak. A když pujdu zas na PN a třeba to zas nedopadne a zas se vrátím do práce.
Tak to mě rovnou vyhoděj už. Dnes teda vše vidím černě… ![]()
Danny, jak jsi na tom??? Hodně síly… ![]()
Je to divný, ale já s hodně blbou imunitou otěhotněla 2× na první pokus. Od tý doby, co mám hodnoty naprosto v pořádku, se nedaří a nedaří. ![]()
@Tinakaterina
jo je to boj, taky jsem těžko sbírala síly do dalšího boje, ale neboj, bude brzy líp ![]()
@Fíífía píše:
Jj bylo to tak, já měla vše možný na sliznici a stále se ji nechtělo růst, začala jsem nějak už koncem listopadu
tak to je ono, začala jsi už v listopadu…
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky. Tak já již nejsem těhotná…to jsem myslela, že Always nebudu potřebovat déle.K primářce jdu 6.1. a možná si koupím nějakou čínskou medicínku. Abych se trochu dala dokupy. No a pomažu zpět do práce a pak se zas budu nervovat, až pujdu na ket a co zas v práci říct a tak. A když pujdu zas na PN a třeba to zas nedopadne a zas se vrátím do práce.
Tak to mě rovnou vyhoděj už. Dnes teda vše vidím černě…
Danny, jak jsi na tom??? Hodně síly…
vymluv se na operaci nebo tak…