Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3909
5.11.14 12:20

@Tinakaterina @Danny001 Holky, držte se dneska! Ať to zvládnete! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.11.14 12:29
@Simi11 píše:
raději v caru, protože v protnatalu třeba vůbec inf nezačínají v prosinci. i když ty máš jen ket, to by snad udělali :andel:

neudělají, já ho v prosinci chtěla loni a poslali mě do háje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.11.14 12:31

Ok děkuju moc za rady, takže počkám na výsledky a pak hned volám do pronatalu.Jj KET jo, to jsem měla i minulý rok v prosinci, jenže byla nakonec stopka kvůli sliznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.11.14 12:33
@Fíífía píše:
Ok děkuju moc za rady, takže počkám na výsledky a pak hned volám do pronatalu.Jj KET jo, to jsem měla i minulý rok v prosinci, jenže byla nakonec stopka kvůli sliznici

tak mě to v Pražským neudělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.11.14 12:47

@monika m
Aha, já byla taky v Praze, transfer bych měla den před zavřením.
Tak asi jsi začala dýl, a už by to nestihli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.11.14 12:54
@Fíífía píše:
@monika m
Aha, já byla taky v Praze, transfer bych měla den před zavřením.
Tak asi jsi začala dýl, a už by to nestihli :think:

pochybuju, že by šli do takovýho rizika, že když se něco nevyvede protáhne se jim to přes 19.12.kdy jsou tam naposledy,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.11.14 13:07
@Simi11 píše:
pochybuju, že by šli do takovýho rizika, že když se něco nevyvede protáhne se jim to přes 19.12.kdy jsou tam naposledy,

hele taky mě to udivuje, protože já volala první den cyklu, to bylo myslím nějak 2/12. KDybych měla dobrou sliznici, tak mi to klidně do 19/12 udělali, ale nechtěla mě sestra pozvat ani na UTZ
Pak sem čekala z různých osobních důvoců půl roku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.11.14 13:07

Jj bylo to tak, já měla vše možný na sliznici a stále se ji nechtělo růst, začala jsem nějak už koncem listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.11.14 13:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.11.14 13:12

Tak jsem to dohledala,30.11.,první den ms, jsem se objednavala na 4DC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
5.11.14 14:22

Ahoj holky. Tak já již nejsem těhotná… :-( to jsem myslela, že Always nebudu potřebovat déle.

K primářce jdu 6.1. a možná si koupím nějakou čínskou medicínku. Abych se trochu dala dokupy. No a pomažu zpět do práce a pak se zas budu nervovat, až pujdu na ket a co zas v práci říct a tak. A když pujdu zas na PN a třeba to zas nedopadne a zas se vrátím do práce. :jazyk: Tak to mě rovnou vyhoděj už. Dnes teda vše vidím černě… :-(
Danny, jak jsi na tom??? Hodně síly… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.11.14 14:30

Je to divný, ale já s hodně blbou imunitou otěhotněla 2× na první pokus. Od tý doby, co mám hodnoty naprosto v pořádku, se nedaří a nedaří. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.11.14 14:34

@Tinakaterina
:hug: :hug: :hug: jo je to boj, taky jsem těžko sbírala síly do dalšího boje, ale neboj, bude brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.11.14 14:38
@Fíífía píše:
Jj bylo to tak, já měla vše možný na sliznici a stále se ji nechtělo růst, začala jsem nějak už koncem listopadu

tak to je ono, začala jsi už v listopadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.11.14 14:40
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky. Tak já již nejsem těhotná… :-( to jsem myslela, že Always nebudu potřebovat déle.K primářce jdu 6.1. a možná si koupím nějakou čínskou medicínku. Abych se trochu dala dokupy. No a pomažu zpět do práce a pak se zas budu nervovat, až pujdu na ket a co zas v práci říct a tak. A když pujdu zas na PN a třeba to zas nedopadne a zas se vrátím do práce. :jazyk: Tak to mě rovnou vyhoděj už. Dnes teda vše vidím černě… :-(
Danny, jak jsi na tom??? Hodně síly… :hug:

vymluv se na operaci nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí