Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 @Tinakaterina Holky moje čo to vidím. Je mi to moc ľúto
:hug :
Danny to je mi líto nechte si to poslat na vyšetření zda to bylo geneticky v pořádku. Jo a byli vaše polovičky na vyšetření intraakrozomálního enzymu? ten na toto může mít také vliv.
No já ted čekám jak dopadne 8 IVF a mám testovat příští týden. No a vše tentokrát bylo špatné spermie i vajíčka tak taky uvidím jak toto dopadne. jiank půjdeme ještě do 2 IVf a pak je již konečná. i pro nás.
@Mandlička píše:
Danny to je mi líto nechte si to poslat na vyšetření zda to bylo geneticky v pořádku. Jo a byli vaše polovičky na vyšetření intraakrozomálního enzymu? ten na toto může mít také vliv.
No já ted čekám jak dopadne 8 IVF a mám testovat příští týden. No a vše tentokrát bylo špatné spermie i vajíčka tak taky uvidím jak toto dopadne. jiank půjdeme ještě do 2 IVf a pak je již konečná. i pro nás.
držím pěstičky…
@Danny001
co? ty také…
ach jo, holky, tak moc jsem vam držela palce… ![]()
![]()
Holky děkuju za podporu. Už jsem napsala Malíčkový jak mám dál postupovat. Asi také budu vysazovat všechno. Imunita bude zase v háji. Máme jednoho mrazáčka, ale už si nejsem jistá jestli do toho půjdu znovu. Bojím se. Ty naše embrya jsou sice hezký na pohled, ale nejspíš špatný geneticky. Možná už zůstaneme jen u té adopce. ![]()
@veveruschka V lázních jsem už byla loni. Jenže mi vůbec nepomohly a navíc synovi se po mě stýskalo. A mě po něm taky moc…
@Danny001 To mě moc moc mrzí… Já taky zítra revize… Musíme se držet… ![]()
@maraida píše:
@Tinakaterina já byla na 1.revizi loni v létě. Potom když jsem chtěla jít na další IVF jsem se znovu léčila, protože hodnoty byly zase vysoké. Já na další pokus šla ale až po roce. Otěhotněla jsem, ale dopadlo to zase stejně, byla jsem na 2.revizi. Léky mi ale Dr.dala jiné. Místo Pentomeru a Metypredu jsem měla Dexamed. má rychlejší účinky.
moc nerozumím jak jsi mohla přijít o miminka, když jsi brala léky
myslela jsem, že pomůžou
@Danny001 píše:
Holky tak u mě je konec. Srdíčko už není a miminko odpovídá stále 7tt. Ráno nastupuji do nemocnice na revizi
to mě strašně mrzí, jak je to možné? neměla jsi správné léky?
je mi to fakt líto, dneska je to nějaký zakletý
@Mandlička píše:
drž se holka, takovejch pokusů bych nezvládla
Mě mrzí, že Malíčková neudělala manželovi žádná vyšetření až Gallová a to po neuvěřitelných více jak 5 letech. No a hle tam byl problém.
@monika m IVF je prostě sázka do loterie. Buď vyhraješ nebo ne a nepomůže ti ani nejkrásněji vyplněný tiket.
Léky taky nejsou všemocné, ale hlavně ty se ani nedozvíš co mohlo za neúspěch. Mohla to být tvoje blbá imunita, špatné vajíčko, špatné embryo…je toho tolik.
Fakt ale je, že bez léčby jsem ani neotěhotněla, kdežto s léčbou pokaždé.
@monika m Já taky brala léky a hodnoty jsem měla dobrý a stejně ZT. ![]()
@Mandlička Jaká vyšetření manželovi? Mému něco dělala, ale už nevím přesně co.
Jinak mi dnes gynda říkal, že mi příští týden vezme ještě test na nějaký infekce nebo co. Že to třeba mohlo být tim. Já už jsem z toho vážně jelen ze všeho. Jo a ptal se mě taky, jestli jsem očkovaná na zarděnky.
Jinak k primářce jedu hned po šestinedělí. Tak se jí zas na vše zeptám.
@Danny001 píše:
Holky tak u mě je konec. Srdíčko už není a miminko odpovídá stále 7tt. Ráno nastupuji do nemocnice na revizi
Ale neeeeeeeeee!!!Je mi to moc líto
![]()