Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monika m Ahoj, pokud si nedostala zprávu, tak to neres a zbytecne se nestresuj,. Já v patek dostala SMS i mail o zrušení.
@bunnysek píše:
@monika m Ahoj, pokud si nedostala zprávu, tak to neres a zbytecne se nestresuj,. Já v patek dostala SMS i mail o zrušení.
A důvod?
@bunnysek no uz pred tim jsem ji pro jistotu napsala, ale zatim nepsala, tak snad to platí
Holky, posílám jen rychlou zpravicku. Dnes sem byla na iui, spermiogram ok. Přesnou zprávu jsme ale nedostali, jako vzdy
V tech mých 3 folikulech by snad taky mohlo neco byt, tak za 14 dni uvidime
@monika m píše:
Holky, posílám jen rychlou zpravicku. Dnes sem byla na iui, spermiogram ok. Přesnou zprávu jsme ale nedostali, jako vzdyV tech mých 3 folikulech by snad taky mohlo neco byt, tak za 14 dni uvidime
no paráda, moc moc gratuluju a uvidíš. měla bys dostat zprávu, že bylo provedeno iui, jak probíhal, kdy dělat test a co v případě pozitivního/negativního testu.tos ndostala?
kdo měl dneska službu?
@Simi11 Jojo, toto mam. Jen bych rada vudtla i presne výsledky toho spermia, napr
Dnes byla nejaka nova. Byla mladá a hrozne milá. Melicharova
@monika m píše:
Holky, posílám jen rychlou zpravicku. Dnes sem byla na iui, spermiogram ok. Přesnou zprávu jsme ale nedostali, jako vzdyV tech mých 3 folikulech by snad taky mohlo neco byt, tak za 14 dni uvidime
držím pěsti!!!
@monika m píše:
@Simi11 Jojo, toto mam. Jen bych rada vudtla i presne výsledky toho spermia, napr
Dnes byla nejaka nova. Byla mladá a hrozne milá. Melicharova
nene to nedávají, oni tam nedělají žádný testy spermia. jen kouknou jestli se hýbou a pročistí je.
Co se týče wobenzymu, tak jsem jej začala brát po srpnových špatných výsledcích imuna (tnf alfa 52)…brala jsem zvýšenou dávku 3×10 dražé a v říjnu jsem byla na kontrolních testech a ty byly ještě o horší než v srpnu (57 tnf alfa). Za mě tedy wobenzym ne…věřila jsem mu hodně a výsledky ještě horší. Tak jen pro informaci, že to není taková pecka, jak se všude píše.
Holky měla jste některá léčbu injekcemi imunoglobuliny igamplia? Teď je dostávám…tak jsem zvědavá, jaké budou výsledky…zatím mám za sebou 3 injekce, po páté budou kontrolní odběry a když bude vše ok, tak ket
Já mu teda taky nevěřím, přijde mi to škoda peněz… A motolští imunologové mi to ani nedoporučovali… tak jsem ho už před několika lety zavrhla…
@Mica82 píše:
Holky měla jste některá léčbu injekcemi imunoglobuliny igamplia? Teď je dostávám…tak jsem zvědavá, jaké budou výsledky…zatím mám za sebou 3 injekce, po páté budou kontrolní odběry a když bude vše ok, tak ket
netuším..,
Holky tak já jsem pořádně nachlazená a za týden mám jít na HSG tak snad se vyléčím
@Simi11 píše:
nene to nedávají, oni tam nedělají žádný testy spermia. jen kouknou jestli se hýbou a pročistí je.
Jenze nam delat meli, Pac manzel mel spermio uz straaaasne davno ![]()
Hlavne tenkrat nam tvrdili, ze jich ma málo, nepohyblivé i se špatným tvarem. Najednou jsou ok a to nam iui ani nechtěli udelat!!!
@monika m píše:
Jenze nam delat meli, Pac manzel mel spermio uz straaaasne davno
Hlavne tenkrat nam tvrdili, ze jich ma málo, nepohyblivé i se špatným tvarem. Najednou jsou ok a to nam iui ani nechtěli udelat!!!
může se měnit opravdu rychle to spermio