Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2042
2.11.14 11:34

@monika m Ahoj, pokud si nedostala zprávu, tak to neres a zbytecne se nestresuj,. Já v patek dostala SMS i mail o zrušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.11.14 12:02
@bunnysek píše:
@monika m Ahoj, pokud si nedostala zprávu, tak to neres a zbytecne se nestresuj,. Já v patek dostala SMS i mail o zrušení.

A důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
2.11.14 12:33

@bunnysek no uz pred tim jsem ji pro jistotu napsala, ale zatim nepsala, tak snad to platí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
2.11.14 15:04

Holky, posílám jen rychlou zpravicku. Dnes sem byla na iui, spermiogram ok. Přesnou zprávu jsme ale nedostali, jako vzdy :( V tech mých 3 folikulech by snad taky mohlo neco byt, tak za 14 dni uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.11.14 16:03
@monika m píše:
Holky, posílám jen rychlou zpravicku. Dnes sem byla na iui, spermiogram ok. Přesnou zprávu jsme ale nedostali, jako vzdy :( V tech mých 3 folikulech by snad taky mohlo neco byt, tak za 14 dni uvidime

no paráda, moc moc gratuluju a uvidíš. měla bys dostat zprávu, že bylo provedeno iui, jak probíhal, kdy dělat test a co v případě pozitivního/negativního testu.tos ndostala?
kdo měl dneska službu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
2.11.14 16:40

@Simi11 Jojo, toto mam. Jen bych rada vudtla i presne výsledky toho spermia, napr
Dnes byla nejaka nova. Byla mladá a hrozne milá. Melicharova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.11.14 17:37
@monika m píše:

držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.11.14 18:25
@monika m píše:
@Simi11 Jojo, toto mam. Jen bych rada vudtla i presne výsledky toho spermia, napr
Dnes byla nejaka nova. Byla mladá a hrozne milá. Melicharova

nene to nedávají, oni tam nedělají žádný testy spermia. jen kouknou jestli se hýbou a pročistí je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.11.14 19:36

Co se týče wobenzymu, tak jsem jej začala brát po srpnových špatných výsledcích imuna (tnf alfa 52)…brala jsem zvýšenou dávku 3×10 dražé a v říjnu jsem byla na kontrolních testech a ty byly ještě o horší než v srpnu (57 tnf alfa). Za mě tedy wobenzym ne…věřila jsem mu hodně a výsledky ještě horší. Tak jen pro informaci, že to není taková pecka, jak se všude píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.11.14 19:38

Holky měla jste některá léčbu injekcemi imunoglobuliny igamplia? Teď je dostávám…tak jsem zvědavá, jaké budou výsledky…zatím mám za sebou 3 injekce, po páté budou kontrolní odběry a když bude vše ok, tak ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
2.11.14 19:46

Já mu teda taky nevěřím, přijde mi to škoda peněz… A motolští imunologové mi to ani nedoporučovali… tak jsem ho už před několika lety zavrhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.11.14 19:49
@Mica82 píše:
Holky měla jste některá léčbu injekcemi imunoglobuliny igamplia? Teď je dostávám…tak jsem zvědavá, jaké budou výsledky…zatím mám za sebou 3 injekce, po páté budou kontrolní odběry a když bude vše ok, tak ket

netuším..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.11.14 19:51

Holky tak já jsem pořádně nachlazená a za týden mám jít na HSG tak snad se vyléčím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
2.11.14 19:54
@Simi11 píše:
nene to nedávají, oni tam nedělají žádný testy spermia. jen kouknou jestli se hýbou a pročistí je.

Jenze nam delat meli, Pac manzel mel spermio uz straaaasne davno :(
Hlavne tenkrat nam tvrdili, ze jich ma málo, nepohyblivé i se špatným tvarem. Najednou jsou ok a to nam iui ani nechtěli udelat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.11.14 20:00
@monika m píše:
Jenze nam delat meli, Pac manzel mel spermio uz straaaasne davno :(
Hlavne tenkrat nam tvrdili, ze jich ma málo, nepohyblivé i se špatným tvarem. Najednou jsou ok a to nam iui ani nechtěli udelat!!!

může se měnit opravdu rychle to spermio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital