Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas ja vim no, muze
Tak sem aspon rada, ze sem si iui vydupala, kdyz nam jej nechtěli udelat, ze to je zbytečný
@monika m píše:
@milas ja vim no, muze
Tak sem aspon rada, ze sem si iui vydupala, kdyz nam jej nechtěli udelat, ze to je zbytečný
No vidíš máš velkou šanci držím. pěsti
Ahoj holky můžu poprosit o podrobný popis jak najít Malíčkovou? vím, že to tu někdo psal, ale neuložila jsem si to. moc díky
Ahoj holky..minulý týden jsem se objednávala(elektronicky) k paní doktorce Malíčkové a nejbližší termín je až na 27.1.2015…myslíte že třeba přes telefon by mohl být ten termín kratší?? je to šílené čekat 3 měsíce… ![]()
@adny píše:
Ahoj holky..minulý týden jsem se objednávala(elektronicky) k paní doktorce Malíčkové a nejbližší termín je až na 27.1.2015…myslíte že třeba přes telefon by mohl být ten termín kratší?? je to šílené čekat 3 měsíce…
hold jsou svátky to je bšžné k ní čekat tak dliuho já minulý rok čekala k ní 2 měsíce, má toho opravdu hofně paní doktorka
@milas píše:
A důvod?
ve zprávě důvod uveden nebyl, ale jak jsem tu psala, odepsala mi, že je v druhé půli ledna 14 dní nedostupná.
@Gilmorka stačí si zadat do vyhledavače a vybafne na tebe hnedka ![]()
Umístění ambulance
Ambulance klinické a reprodukční imunologie ÚLBLD VFN a 1.LF UK se nachází v budě fakultní polikliniky VFN, Karlovo nám. 32, vchod A, 3.patro, č. dveří 335.
@adny to je normální čekačka, ale buď ráda, že se k ní dostaneš! Teď sem koukala na elektronické objednání a má tam ještě volno 6.1. v 11hod
Já se v pátek objednala na tento den v 10,30 (po zrušené návštěvě).
@bunnysek píše:
ve zprávě důvod uveden nebyl, ale jak jsem tu psala, odepsala mi, že je v druhé půli ledna 14 dní nedostupná.
aha takže dovča to je fakt tak to nemohla ještě tehdy vědět.
Přehodila ti termín?
@adny píše:
Ahoj holky..minulý týden jsem se objednávala(elektronicky) k paní doktorce Malíčkové a nejbližší termín je až na 27.1.2015…myslíte že třeba přes telefon by mohl být ten termín kratší?? je to šílené čekat 3 měsíce…
já jdu 21. Volala jsem si, takže ne. Dřív to nebude
@bunnysek píše:
@adny to je normální čekačka, ale buď ráda, že se k ní dostaneš! Teď sem koukala na elektronické objednání a má tam ještě volno 6.1. v 11hodJá se v pátek objednala na tento den v 10,30 (po zrušené návštěvě).
pošli prosím odkaz ![]()
@Fíífía píše:
Holky tak už zítra jedu na KO
tak paráda, do konce týdne budou snad výsledky
![]()
@Simi11 už
tak to by bylo fajn…hned jak budou, tak Vám je písnu, jsem zvědavá jak dopadnou