Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina já vím. Jen mě to zajímá, protože se bojím toho samého a na UTZ jdu v úterý. Takže nervy pracují. Malíčková ti určitě tu imunitu srovná, ale asi to bude chtít teď chvilku odpočinek. ![]()
@Danny001 Já nekrvácím. Ještě mám jít zítra na hcg a v pondělí na utz. Ale už to mám potvrzené od dvou doktorů.
Jinak právě že vše bylo takový dobrý-druhou čárku jsem měla už šestý den, hcg bylo 1244 při kontrolním odběru. Minulý týden bilo srdíčko.. Kontrolní odběr u Maličkové dopadl dobře… A pak tohle ![]()
@Tinakaterina měla jsi přesně HCG jako já u prvního a taky to nedopadlo přesně jako ty v 7 tt SP. Ani ukázkový začátek těhotenství bohužel neznamená, že to dopadne dobře. Nejspíš mohlo mít emryjko špatně pospojovaný chromozomy, proto se přestalo vyvíjet. Je to moc smutný a je mi to líto. ![]()
@Danny001 Ona mi ji právě srovnala. Beru dva metypredy, Loseprazol, Caltrate. Začínala jsem na třech Metypredech. Ještě jsem měla Pentomer. Ale dělaly se mi fleky a vyrážka, tak ten mi vysadila. Když jsem měla hodnoty v normě, tak jsem měla doporučené ivf. Tak jsme šli na poslední pokus. Máme ještě zamračené, ale myslím, že Metypred se nesmí tak dlouhodobě brát… A já můžu na ket nejdřív za tři měsíce… Proto nevím, co dál. Jak přestanu brát léky, tak se mi imunita zase zhorší… ![]()
@Tinakaterina pokud by to u mě nedopadlo tak budu řešit něco podobného. Metypred beru od března a hodnoty mi klesly až v červenci, takže jsem šla hned na hysteroskopii a začátkem září IVF. Také to je poslední pokud, terý jsme si už platili. Zůstal nám jeden mrazáček. Do ničeho dalšího už nepůjdu. Pentomer jsem nesnášela. Bylo mi po vžycky půl dne zle. Jsme zvědavá co ti poradí. Myslím, že po revizi ti bude chtít udělat kontrolu.
@Tinakaterina Katuš, to snad neeee!!! to máš podobné co já tehdy pamatuješ?,taky hrůza já to měla naštěstí kapánek dřív, hrozně mě to mrzí!""drž se holka
Ahojky, tak mi právě přilítla zpráva, že mé objednání bylo zrušeno
Stalo se Vám to některé? Se mám objednat znovu, nebo navrhnou sami termín? Díky.
@bunnysek Já bych tam zkusila v pondělí zavolat… nic víc asi nevymyslíme…
@bunnysek jejda holka, tak doufám, že nebudeš čekat další 2 měsíce ![]()
@bunnysek píše:
Ahojky, tak mi právě přilítla zpráva, že mé objednání bylo zrušenoStalo se Vám to některé? Se mám objednat znovu, nebo navrhnou sami termín? Díky.
hned ji zavolej, procházková je evidentně u pc, když to ruší
![]()
@bunnysek píše:
Ahojky, tak mi právě přilítla zpráva, že mé objednání bylo zrušenoStalo se Vám to některé? Se mám objednat znovu, nebo navrhnou sami termín? Díky.
Kde, kdy, jak? mě neee
@monika m píše:
@bunnysek jejda holka, tak doufám, že nebudeš čekat další 2 měsíce
to určitě nee posunou to na kolem toho termínu
@Simi11 píše:
hned ji zavolej, procházková je evidentně u pc, když to ruší![]()
ta má dovču do 7.11
@milas píše:
ta má dovču do 7.11
to je divný tak co ruší Malíčková? ![]()