Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
31.10.14 13:02

@bunnysek to je fakt divný. Procházková má dovču, tak napiš Malíčkový mejla a třeba ti nabídne náhradní termín. To bude rychleší než čekat na to až se dovoláš Procházkový. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
31.10.14 14:38

Holky tak mám novinky.
Dnes jsem byla na UTZ u takové slepice to je něco. Mám 3 megozní folíky a jdu na IUI v neděli.
Každopádně jsem ji řekla, že mi potvrdili návštěvu na jejich Imunu a že bych to chtěla zrušit a jít jinam, ať mi dají žádanku. To bylo keců…
nakonec mi ji dala, protivná jak mraky. A když jsem se ptala, zda mi dá aspoň nějakou zprávu tak prý, že všechno mám. Ji říkám, že to teda nemám - jako co mi kdy dělali za odběry jsem neviděla nikdy. A ona prej, že mi to stejně budou dělat tak je to jedno. Sice má pravda a principielně je to čůza, protože chápete, že mi ani nedala zprávu, z dneška? Takže vím, že tam jsou 3, to jsem viděla na UTZ i že jsou veliké, ale kolik třebas měří fakt nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.10.14 15:47
@monika m píše:
Holky tak mám novinky.
Dnes jsem byla na UTZ u takové slepice to je něco. Mám 3 megozní folíky a jdu na IUI v neděli.
Každopádně jsem ji řekla, že mi potvrdili návštěvu na jejich Imunu a že bych to chtěla zrušit a jít jinam, ať mi dají žádanku. To bylo keců…
nakonec mi ji dala, protivná jak mraky. A když jsem se ptala, zda mi dá aspoň nějakou zprávu tak prý, že všechno mám. Ji říkám, že to teda nemám - jako co mi kdy dělali za odběry jsem neviděla nikdy. A ona prej, že mi to stejně budou dělat tak je to jedno. Sice má pravda a principielně je to čůza, protože chápete, že mi ani nedala zprávu, z dneška? Takže vím, že tam jsou 3, to jsem viděla na UTZ i že jsou veliké, ale kolik třebas měří fakt nevím :?

ty jooooo jak se jmenovala?
Chceš mi říct, že ti dal Pronatal žádanku ke konkurenčnímu imunologovi?
to by byl velmi velký pokrok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
31.10.14 15:57

@Simi11 Paseková :roll:
hele asi mi to dala jen proto, že mi to už Mardešič odsouhlasil. Ikdyž u nich, jen detail :mrgreen:
Navíc jsem řekla, že mi to doporučil hepatolog :mrgreen:
Možná taky pochopili, že stejně bych k Malíčkové šla
Jediné, co by docílili, že bych změnila cAr, kdyby se moc cukali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
31.10.14 16:00

@Simi11 možná dokážu být hodně přesvědčivá, když jsem naštvaná :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.10.14 16:02
@monika m píše:
hele asi mi to dala jen proto, že mi to už Mardešič odsouhlasil. Ikdyž u nich, jen detail :mrgreen:
Jediné, co by docílili, že bych změnila cAr, kdyby se moc cukali

to je pravda, je dobře na ně narukovat a stát si za svým. jsi šikula :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
31.10.14 16:04

@Simi11 ale řeknu ti - moje nervy
já mám pcoti, že ti doktoři jsou tam den ode dne protivnější
hlavně ty ženský teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
31.10.14 16:16
monika m** píše:
Jediné, co by docílili, že bych změnila cAr, kdyby se moc cukali

Super, si sikovna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
31.10.14 17:15

Holky, napsala jsem primářce, a odpověděla, že je v druhé půlce ledna 14 dní pryč. A že mají 30 volných termínů prosinec a leden. Tak jsem hnedka vlítla na objednání…prosinec tedy volný nebyl, ale 6.1.2015 v 10,30 JDEME!!! :lol: (takže ještě dříve).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
31.10.14 17:16

@monika m Tobě návštěvu nezrušily? Máš jít 21.1., ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
31.10.14 17:21

@monika m Jsi šikovná, že ses nedala! Jen tak dál!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
31.10.14 17:31

@bunnysek super, to uteče :palec:

Mě přišly ráno výsledky ze středečních odběrů. Výsledky jsou ukázkové vše v normě. Je možný, že se mi od 2.10. v těhotenství snížilo všechno na normu a D-dimery o půlku? Myslela jsem, že se to horší a nebo drží na stejných číslech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
31.10.14 17:34

@Danny001 Ty D dimery se snížily podle mě kvůli tomu Fraxíku… A nezapomeň, že mi říkala, že se imunita tlumí a zlepšuje v těhotenství, jen já jsem teda vyjímka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
31.10.14 17:36

@veveruschka aha to mi neříkala, že se tlumí. Mám každopádně radost a nečekala jsem to. Doufám, že se u tebe ta imunita zase vzpamatuje a bude to dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.10.14 17:44
@Danny001 píše:
@veveruschka aha to mi neříkala, že se tlumí. Mám každopádně radost a nečekala jsem to. Doufám, že se u tebe ta imunita zase vzpamatuje a bude to dobré :palec:

no paráda gratuluju, tak tedka ještě to úterý a pak abys stavbu měla úplně světovou :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí