Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
30.10.14 19:38
@Tinakaterina píše:
Prosím, jestli někdo neměl podobný případ a jak jste pokračovali… Jsem v 7 tt a dnes přestalo bít srdíčko. Tzn. po revizi budu muset tři měsíce přečkat a pak až ket. Brali jste celou dobu léky od primářky i mezitím? Problém je, že je beru už od dubna a Pentomer jsem musela vysadit kvůli nežádoucím účinkům. Díky…

ahoj, je mi moc líto co prožíváš :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: nicméně nejfundovanější odpověd dostaneš od rimářky. napiš ji, určitě odpoví :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: at je brzo dobře :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
30.10.14 19:52

@Tinakaterina ahoj moc mě to mrzí :hug: :hug: :hug: :hug: Jak píše Simi napiš hned Malíčkový mejla. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
30.10.14 20:06

Jo té už jsem psala. Spíš mě zajímalo, jak to kdo měl a jak to nakonec dopadlo… Mám zkušenosti jen s velkým potratem ve druhém trimestru a tam mi doporučili čekat rok. Po revizi asi tři měsíce si myslím… Jen nevím, jak to skloubit s léčbou imunity… :-(
Předtím jsem problém s imunitou neměla. To nastalo až jako následek druhotrimestrálního potratu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.10.14 20:16
@Tinakaterina píše:
Jo té už jsem psala. Spíš mě zajímalo, jak to kdo měl a jak to nakonec dopadlo… Mám zkušenosti jen s velkým potratem ve druhém trimestru a tam mi doporučili čekat rok. Po revizi asi tři měsíce si myslím… Jen nevím, jak to skloubit s léčbou imunity… :-(
Předtím jsem problém s imunitou neměla. To nastalo až jako následek druhotrimestrálního potratu. :-(

to je mi strašně líto, v jakém tt jsi minule měla revizi? to nebylo chybou imunity?
já se dostala k malíčkové až po revizi ve 13tt, takže na tvuj dotaz neumím odpovědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
30.10.14 20:20

@Tinakaterina také neumím poradit. Když jsem měla poprvé SP v 7tt, tak jsem ješě na imunologii nejezdila. A máš udělané vyšetření genetiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
30.10.14 20:35

@Danny001 Genetiku máme ok. Mám zdravého syna.
A naše společná mimi s manželem byla taky ok. Po potratu se dělal rozbor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
30.10.14 20:37

@Simi11 Minule v 16+5 mi praskl vejcovod s mimoděložním. Tim umřelo i mimi v děloze a za pár dní mi vyvolali potrat. Tim vším se mi pokazilo všechno a i imunita.. :-( ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.10.14 20:39
@Tinakaterina píše:
@Simi11 Minule v 16+5 mi praskl vejcovod s mimoděložním. Tim umřelo i mimi v děloze a za pár dní mi vyvolali potrat. Tim vším se mi pokazilo všechno a i imunita.. :-( ach jo…

panebože, takže se ti chytli dvě, jedno v děloze a o druhý schovaný do 16+5 ve vejcovodu??? to jsem ještě nikdy neslyšela! je mi to líto :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197

Holky a jak dlouho jste na revizi čekaly? Mě doktor poslal dnes po vyšetření normálně domů. Jela jsem na pohotovost a V nemocnici mi řekli, že to je zákrok na objednání… Tak nevím, jak dlouho budu čekat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736

@Tinakaterina to je mi moc líto :hug: Takže jsou to jen blbé náhody. A teď ti to zjistili na UTZ a nebo jsi začala krvácet? Bojím se totiž také ZT a i doktor v CAR mě tím strašil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197

@Simi11 ano. Jsem extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
30.10.14 20:40

@Tinakaterina Drž se a bojuj :hug: Ráda bych poradila, ale toto bohužel nevím, taky bych napsala primářce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.10.14 20:41
@Tinakaterina píše:
Holky a jak dlouho jste na revizi čekaly? Mě doktor poslal dnes po vyšetření normálně domů. Jela jsem na pohotovost a V nemocnici mi řekli, že to je zákrok na objednání… Tak nevím, jak dlouho budu čekat… :-(

na screeningu mi zjistili vadu, rovnou jsem jela do thomayerky na vyšeteřní a odběr krve a druhý den v 8 ráno nástup na revizi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736

@Tinakaterina to ti neřekli termín? Já začala krvácet v pondělí, tak jsem jela do CAR a to mě poslali do nemocnice. Tam mimču chtěli dát ještě šanci, tak mě nechali do čtvrtka ležet doma a když jsem jela na kontrolu, tak mimčo přes hematom už skoro nebylo vidět, tak v pátek revize. Ten týden byl šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197

@Danny001 až dnes na utz, minulý týden tlouklo srdíčko. Ale nechci sem házet negativní náladu. Holky všechny potřebujeme hodně síly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí