Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
27.10.14 12:20
@milas píše:
my neee ale Danyyy

jj já vím, myslela jsem to na danny, ale nějak se to špatně zobrazilo. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.10.14 12:21
@Danny001 píše:
@milas no to moc neužijeme. Stále jsem na utrogestanu a bála bych se čehokoliv :P
@Simi11 už za týden v pátek. Strašně to letí. ;)

nooo já nemyslela přímo sexík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.14 12:22
@Danny001 píše:
@milas no to moc neužijeme. Stále jsem na utrogestanu a bála bych se čehokoliv :P

ty jooooo, 7.11.je nádherný datum. to budete mít určitě krásný. s miminkem pod srdíčkem. kdy máš tu kontrolu? na kdy tě tvoje gyn objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.10.14 12:27
@Danny001 píše:

tak hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.10.14 12:28

@Simi11 kontrolu mám 4.11, mohla jsme přijít ještě ve středu nebo ve čtvrtek, ale ve středu jedu k Malíčkový a čtvrtek musím na kontrolu na endokrinologii. Tak snad to bude vše do úterka dobrýa před svatbou se dozvím jen pozitivní zprávy.
@milas ale já jo :lol: Jasně jsou i jiný způsoby, ale kdo ví v jakým stavu se bude nacházet ten můj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.10.14 12:29

@monika m děkuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.14 12:31
@Danny001 píše:
@Simi11 kontrolu mám 4.11, mohla jsme přijít ještě ve středu nebo ve čtvrtek, ale ve středu jedu k Malíčkový a čtvrtek musím na kontrolu na endokrinologii. Tak snad to bude vše do úterka dobrýa před svatbou se dozvím jen pozitivní zprávy.
@milas ale já jo :lol: Jasně jsou i jiný způsoby, ale kdo ví v jakým stavu se bude nacházet ten můj. :mrgreen:

já taky myslela sexik :lol: :lol: :lol: jsou i jiný způsoby. je to pravda.
hele takže příští týden musí být po všech stránkách úspěšný :hug: :hug: :hug: :hug: od úterý do pátka :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.10.14 12:36

@Simi11 :lol: jasně, že musí. Ale po pravdě mám šílený bobky. A do toho v pondělí máme první setkání ohledně adopce. Náročný podzim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.10.14 12:40
@Danny001 píše:
@Simi11 :lol: jasně, že musí. Ale po pravdě mám šílený bobky. A do toho v pondělí máme první setkání ohledně adopce. Náročný podzim :roll:

rozhodli jste se pro adopci? chlap je s tím ok? můj to nechce
a proč chcete vůbec adoptovat, jestli se můžu zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.10.14 12:47

@monika m ano zažádali jsme o adopci. Je to hlavně kvůli věku a že už na další pokusy nemáme peníze ani energii. Mě je 39 a příteli 53,takže adopce skoro v poslední chvíli. Přítel má už 2 dospělé děti. Obdivuji ho, že se mnou všechno podstupuje a dokonce souhlasil s adopcí. Prý ví, že bych bez dítěte nebyla šťastná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.10.14 12:50

@Danny001 já myslela, že jsi teď navíc i těhu. To si pletu.

hele tak to tě obdovuju. Já bych manžu nikdy nepřemluvila. on raději mít děti nebude. ikdyž je pravdou že za pár let až mi bude taky skoro 40, tak se to třeba změní

Předpokládám, že po vyplnění milionu formulářů jste čekali asi hodně dlouho na schůzku co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.10.14 12:53
@Simi11 píše:
já taky myslela sexik :lol: :lol: :lol: jsou i jiný způsoby. je to pravda.
hele takže příští týden musí být po všech stránkách úspěšný :hug: :hug: :hug: :hug: od úterý do pátka :hug: :hug: :hug:

můj byl marod v den svatby, vůbec nepil byl na atb měl horečku a kýlu ach jo ale taky pěkná svatební. noc ve výřivce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.10.14 12:54
@Danny001 píše:
@monika m ano zažádali jsme o adopci. Je to hlavně kvůli věku a že už na další pokusy nemáme peníze ani energii. Mě je 39 a příteli 53,takže adopce skoro v poslední chvíli. Přítel má už 2 dospělé děti. Obdivuji ho, že se mnou všechno podstupuje a dokonce souhlasil s adopcí. Prý ví, že bych bez dítěte nebyla šťastná. :)

tsk můj je na tom stejně stejný názor ale adopci zatím nemůžeme skoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.10.14 12:58

@milas nemůžete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.10.14 13:02