Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3909
25.10.14 19:35

@monika m No, popravdě mě to trošku nazlobilo, ale je to jen můj názor. Přijde mi dost divné chodit tam i tam - je to podle mě plýtvání peněz nás všech… Jsi objednaná k odbornici, tak buď ráda. Ale volbu lékaře samozřejmě máš… Toť asi vše, co jsem Ti chtěla říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.10.14 19:39

@Danny001 a jak to vypadá s miminkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.10.14 19:45

Panecku, co to tady ctu…@monika m - byla jsem u Skopoveho - KATASTROFA!!! To není reprodukcni imunolog, nerozumi tomu, ver mi / nam! Konzultovala jsem jeho vystreni (jak vystruje, zjistuje) s primarkou Malickovou a Prof. Ulcovou-Gallovou. Pristup k pacientovi ne nula ale MINUS. Hooodne pacientek od Skopového uteklo…A opravdu Malickova je jedina v republice, která tomu nejlíp rozumi… Bohuzel jedina…Reprodukcni imunologie není bezny obor a málokdo tomu opravdu rozumi jako primarka Malickova. Je to ale TVOJE volba. Ja jsem nastesti u Skopovyho byla jenom 2× a mela jsem opravdu dost, krome toho, ze mi velice spatne stanovil diagnozu, nechci si představit, co by to udelalo s mym zdravim, kdybych u Skopového zustala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
25.10.14 19:54
@monika m píše:
Jinak malickovou tu doporučuje te jen vy. Ja co se bavím jeste i jinde tak mi doporučují jeste i jiná mista, kde to je pry skvělý
Urcite je malickova úžasná, ale asi ne jedina na světe

Malíčkovou doporučujeme proto, že dělá kompletní imunologii tzn. reprodukční i „normál“ jsou pracoviště, které ti udělají jen část - Podolí, Imunie, ten v tvém Caru, prostě udělají jen to co považují za důležité z hlediska plození, jenže ono všechno souvisí se vším, takže reprodukční imuno můžeš mít naprosto v cajku (můj případ) a „normál“ může mít někde zásek a je zaděláno na průser. Dokola bys chodila na IVF, nevedlo by se a ty by jsi byla psychicky v pr…takhle bych přesně dopadla já, kdybych šla do Imunie kam posílá Gennet, byla bych z imunologického hlediska naprosto zdravá a mohla bych tak pořád dokola zkoušet a potrácet a nikdo by nevěděl proč, přeci vše bylo O. K.
Nejsem věřící, ale teď bych řeknu/napíšu: „Děkuji bohu za to, že jsem pacientka doktorky Malíčkové, protože ona přišla na to, že moje normál imunita je vražedná a dokonce mi odhalila spící autoimunitní onemocnění a hlavně ONA NÁM POMOHLA K TOMU NAŠEMU ZÁZRAKU.“
A další velký plus pro ní - i po porodu si mě kvůli mé posr. né normál imunitě nechala v péči a to se soustředí jen na plodící páry. Mohla mě předat nějakému svému kolegovi imunologovi a neudělala to.

Víš co, co člověk to názor, je jasné že pokud má tvůj CAR imunologa, tak tě pošla tam, jsou to body pro ně, proč posílat ke konkurenci…ale ty máš možnost volby, ty rozhoduješ o svém těle/životě. @simi měla možnost vyzkoušet oba doktory, její zkušenost bych vzala v potaz. Málokdo ti může dát pohled z obou stran. Za mě - žádanku od obvodní a jít k Malíčkový. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
25.10.14 19:56

Tak nám udělali u manžela pořádnou imunologii před 8 IVf a do těd mě mrzí, že jsem měla 4 imunologie, ale k ničemu. Malíčková bohužel dělala jen mě a chyba byla u manžela. takže se přeléčil a nyní jdeme na poslední pokus. Mohla jsem si ušetři 3 roky IVF pokusů a také např. 300 tisíc a mít už dávno doma nějakého potomka než 0 kč na učtě a stále prázdnou náruč. Byla jsem i u Trnk..,ale ta také určitým hodnotám nerozumí. Byli mi divné jedny hodnoty a přemýšlela jsem a přišla na to až ted tak doufám, že se konečně dočkáme. No a jestli si myslíš, že to mám za barákem tak se mýlíš. Někdy vyjiždíme ve 2 hodiny ráno abychom dorazili do 11 hodiny k dr. No byla jsem u Madara, ale před 5 lety a vyšetření vlastně pořádné neudělal ani CAR ten dělá vždy jen obyčejné třeba NK bunky, ale neumí je rozdělit na typy atd. takže věř nám tady všem jsou to naše nasbírané zkušenosti a řada z nás zpětně lituje, že se k odbornicím dostali později. Všechno toto má vliv na nás všechny i na rodiné vztahy a stovky zklamání, bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
25.10.14 19:59

@Mandlička já byla na prvním vyšetření i s partnerem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.10.14 20:00

Moniko, ja jsem byla na vysetreni u Madara, pak Skopového a nakonec u Malickove. Prehled mam slusny a za me jednoznacne Malickova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.10.14 20:03

Holky a Malíčková dává i žádanky které ví že vám. pomůžou a vačí dr na to vás nechtějí poslat je super no!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
25.10.14 20:13

@estrela :palec: jak když jsi to napsala i za mě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
25.10.14 20:16

@milas jsem předaná ke své gynekoložce a tam jdu 4.11. Takže do té doby budu doufat, že bojuje. Na posledním UTZ bylo mimčo mladší o 10 dní a doktor říkal, že to e už jen na přírodě. Ve středu jedu k Malíčkový na kontrolní odběry, tak jsme zvědavá. Ale cítím se naprosto netěhotně. Vůbec nic mi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.10.14 20:24
@Danny001 píše:
@milas jsem předaná ke své gynekoložce a tam jdu 4.11. Takže do té doby budu doufat, že bojuje. Na posledním UTZ bylo mimčo mladší o 10 dní a doktor říkal, že to e už jen na přírodě. Ve středu jedu k Malíčkový na kontrolní odběry, tak jsme zvědavá. Ale cítím se naprosto netěhotně. Vůbec nic mi není.

Držím pěsti aby to mimis nevzdalo a byl to piřádný bojovník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.10.14 15:33

@monika m
právo na změnu odborného lékaře máš tuším po třech měsících, respektive to tak bývalo, být tebou bych si to ověřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.10.14 20:17

@sofie1974 diky, vicemene na toto jsem se ptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.10.14 20:23

Děvčata ja se omlouvám, ale muj jednoduchý dotaz, zda mohu během čtvrt roku navštívit 2 imunology se trochu zvrhla uplne v neco jiného. Jak uz jsem psala, sem k malickove davno objedná a neni co rešit, takze bych to uz dal fakt nerozvadela a celou diskuzi ukončila.

Je mi líto, ze neznám vaše příběhy (jen někdo je mi tu psal), ale celkem by me zajímalo jak tady na tom tedy jste. Kdy jste se rozhodly jit na imuno, kolik mate uz pokusu ivf(ikdyz tedy někdo to mate v podpisu), kdy se vám povedlo otěhotnět atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.10.14 20:28
@monika m píše:
Děvčata ja se omlouvám, ale muj jednoduchý dotaz, zda mohu během čtvrt roku navštívit 2 imunology se trochu zvrhla uplne v neco jiného. Jak uz jsem psala, sem k malickove davno objedná a neni co rešit, takze bych to uz dal fakt nerozvadela a celou diskuzi ukončila.Je mi líto, ze neznám vaše příběhy, ale celkem by me zajímalo jak tady na tom tedy jste. Kdy jste se rozhodly jit na imuno, kolik mate uz pokusu ivf(ikdyz tedy někdo to mate v podpisu), kdy se vám povedlo otěhotnět atd

znám holky co až po 7 pokusu ivf tady úspěšně u ní otěhotněli, pak 5 ivf,4 ivf nějaké kety.
No a u mě to víš 3 ivf, první při léčbě a konečně // ale ZT a revize.
Ale i jiné holky znám co teď po první léčbě u ní otěhotněly na poslední úokusy ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí