Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
27.10.14 09:25
@Simi11 píše:
nevim proč tě stimuluje clostíkem a ne třeba menopurem, puregonem.
já na clostil nereagovala vůbec. v pronatalu dávají clostik maximálně před IUI, aspon před 3 rokama tomu tak bylo.

jojo, dávají klostík. Taky ho zrovna mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.10.14 09:30
@milas píše:
Souhlasím my v květnu při 3 ivf a po ZT jsme byli přímo na rozvod opravdu ale teďcje to.ok dodá sílu všem a musím. klepat na dřevo

tak to jsem teda zvědavá, co ten můj. Ten je takovej morous a hroznej paličák, že s ním většinou nikdo nepohne.
Navíc dítě chci hlavně já. On furt tvrdí, že kdybychom jej neměli, tak mu to tolik vadit nebude. Má rád svý pohodlí.
Kdyby dítě opravdu chtěl, tak asi bojuje mnohem víc a nevzdá to hned tak brzo. Ale ty prachy ho serou a když vidí, že to nikdam nevede, tak raději chce, abychom si ty prachy nechali na auto, hypotému, dovolenou atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.10.14 09:31

@Ajris. hele ale jsem hrozně napnutá, co ti malíčková řekne. Pak dej určo vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.10.14 09:34

Je to ale ještě 5 týdnů, než tam pujdu. Stve mě ta jejich ordinační doba…takový nával tam je, taková čekačka a oni ordinují 3× v týdnu dopoledne. 2,5 mesíců než mě vezme, to je fakt síla.
Mám ale dotaz, musí tam se mnou manžel, nebo jde jen o mě??? na co se mám připravit??? jaká ta Malíčková vlastně je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.14 09:55
@Ajris. píše:
Je to ale ještě 5 týdnů, než tam pujdu. Stve mě ta jejich ordinační doba…takový nával tam je, taková čekačka a oni ordinují 3× v týdnu dopoledne. 2,5 mesíců než mě vezme, to je fakt síla.
Mám ale dotaz, musí tam se mnou manžel, nebo jde jen o mě??? na co se mám připravit??? jaká ta Malíčková vlastně je???

když vezmeš manžela, rovnou vyšetří i jeho, takže je to jen plus.
Malíčková je zlatá, musíš poznat sama. a ona pracuje od nevidim do nevidim. ale naštěstí je zbytek dnů mimo ambulanci v laboratoři, venuje se výzkumum apod. není to žádný obyčejný obvodák co píše recepty. je to profík, takže bud ráda, že jsi u ní, i kdybys měla čekat 6 měsíců na první konzultaci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.10.14 09:57

Samozřejmě, že bude nejlepší…každý ji jen chválí, jen mě prostě štve ta čekačka, to není tady v ČR více takových schopných doktorů??? Když jsem zkoušela volat do Plzně, tak termín do 14 dnů, ale tam mi to můj lékař moc nedoporučoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.14 10:00
@Ajris. píše:
Samozřejmě, že bude nejlepší…každý ji jen chválí, jen mě prostě štve ta čekačka, to není tady v ČR více takových schopných doktorů??? Když jsem zkoušela volat do Plzně, tak termín do 14 dnů, ale tam mi to můj lékař moc nedoporučoval.

no vidíš, máš odpověd. jdi někam kam ti to nedoporučují za to hned. I když v Plzni je prof. Ulčová, to je kapacita jako Malíčková. takže tam bych se taky nebála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.10.14 10:19

@Ajris. hele je to hrozný, to máš pravdu. Já jdu až v rudhé polovině ledna :(
jsem taky zvědavá, co mě čeká
budu brát rovnou i manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.10.14 12:05
@Danny001 píše:
@milas @Simi11 ahoj holky o čem je tu řeč? :mrgreen: Když si představím, že v srpnu jsem byla na hysteroskopii, pak hned stimulace, teď jsem těhotná tak ten můj zaslouží metál. Ani nevíme co to je sex a ty roky snažení předtím ani nemluvím. A to nás čeká brzy svatební noc. :pankac:

Tak svatební noc si užijete aspoň neboj..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.14 12:11
@milas píše:
Tak svatební noc si užijete aspoň neboj..,

no joooooo vždyt vy máte tu svatbu. :hug: :hug: :hug: kdy ji máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.10.14 12:12

Holky budu vám držet pěsti co jdete k Malíčkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.10.14 12:13
@Simi11 píše:
no joooooo vždyt vy máte tu svatbu. :hug: :hug: :hug: kdy ji máte?

my neee ale Danyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
27.10.14 12:16

Ahoj holky já taky stále čekám ale naštěstí z 3 měsíců jsou to už jen 3 týdny.. no nemůžu se už dočkat, jen doufám, že je tak zlatá jak píšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.10.14 12:18

@Gilmorka to tam jdeš koukám taky za chvilinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.10.14 12:19

@milas no to moc neužijeme. Stále jsem na utrogestanu a bála bych se čehokoliv :P
@Simi11 už za týden v pátek. Strašně to letí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí