Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001
tak na Cube slyším všude samou chválu-a hlavně mají výsledky. Já jsem uvažovala, že bych tam potenciálně šla na své 4 IVF, dokonce jsem tam vloni byla na nezávazné konzultaci-a ke komu chodíš? K Višňové?
@sofie1974 já tam šla na poslední pokus, s tím že pak končíme. Původně patřím k Višňové, ale ta tam často není, takže hysteroskopii, ET i oba UTZ mi dělal Budka. My ho máme moc rádi. Takže doporučuji i jeho.
@monika m píše:
no mě dělaj komplikace v právi víš, tak proto tak řeším i ten posranej měsíc
taky jsemměla Vobořila, ale dnes jdu k Zelenkový. Vobořil neměl volno
já před dvěma roky skončila od 19.12 do 28.12 na kaoačkách k vůli zkur 2 ivf přehormonovali mě v tehdejším caru a bylo mi zle bez et hned po opu ve špitále!!! díky němu asi už po každém ivf budu mít ohss a další ivf mě možná může i zabít to mi řekla jedna mudr.
Proto nrchci jít už ani do ketu teď v prosinci.
@estrela píše:
@monika m za mne jedině Malíčková, kdybych já šla do Podolí, tak jsem úplně zdravá, protože nedělají ty hodnoty, které mám špatně. Takže bych neustále zkoušela a nic, pořád by to dopadalo stejně. Na Malíčkovou bych si rozhodně počkala, ikdybych měla v práci dát výpověď.
tak tak v minulém caru jsem měla základní imuno a s Malíčkovou jsem víš kde zjistila kde je problém
Holky já za Malíčkovou dojíždím přez celou republiku 400 km a jde to. Teď nechala i manželovi vyšeyřit imuno ze spermiii
@milas chápu. Mám několik známých, které měly hodně silnou reakci a už nikdy to znovu nechtějí zažít
já měla u prvního štěstí. Teda neříkám, že mi bylo dobře, to ne. Bylo mi hodně zle, ale dokázalo se to zvládnout
@veveruschka píše:
@milas To je strašnéStěžovala sis nějak?
a jak? ještě si naúčtovali 2× pokus v jeden den na pojišťovnu ale tam jsem si to vybojovali a stornovali mi ho ten jeden pokus.
@milas To je příšerné!!! Ještě takové věci! Nevím, stěžovat si na toho doktora, co to tak udělal… Nejdřív asi u šéfa a pak na lékařskou komoru nebo tak???
@monika m píše:
@milas chápu. Mám několik známých, které měly hodně silnou reakci a už nikdy to znovu nechtějí zažít
já měla u prvního štěstí. Teda neříkám, že mi bylo dobře, to ne. Bylo mi hodně zle, ale dokázalo se to zvládnout
u 1 ivf lehký náběh na ohss, druhé ivf těšký ohss, 3 ivf až po zakousnutí embrijků propuknul ještě těžší ohss
@veveruschka píše:čéf se tak zachoval ještě hlř jak jsem se svíjela bolestí a on mi nadal neposkytl pomoc a seřval i sestřičku co kolem mě běhala pak jsme podstoupili ket po půl roce a skoro všechny embrijka blbě rozmrazili pak jsme odešli!!!
@milas To je příšerné!!! Ještě takové věci! Nevím, stěžovat si na toho doktora, co to tak udělal… Nejdřív asi u šéfa a pak na lékařskou komoru nebo tak???
@milas píše:
u 1 ivf lehký náběh na ohss, druhé ivf těšký ohss, 3 ivf až po zakousnutí embrijků propuknul ještě těžší ohss
a to ses dostala k malíškové jo? a ta tě z toho dostala
@milas Uff, tak to bych z tama mizela hned!!! Už bych je ani nechtěla vidět! To je fakt strašné chování… ani Ti nepomohli - chudáku…
@monika m píše:
a to ses dostala k malíškové jo? a ta tě z toho dostala
já ksrm u Malíčkové 11 měsíců reagovala jsem pěkně na metypred a pentomer a tsk jsem šla do 3 ivf a jK to dopadlo už víš.
Pak mi zase imuno vydkočilo do závratných výwin tak jsem na injekcich, teď už jsou skoro v normálu výsledky a z 1× xa týden podunula interval na 1× 2 týdny.
No teď čekám na ms, pak clostík samosnažení a hsg vejcovodů, pokud bude ok tak v prosinci iui a jinak v lednu ket.
@veveruschka píše:
@milas Uff, tak to bych z tama mizela hned!!! Už bych je ani nechtěla vidět! To je fakt strašné chování… ani Ti nepomohli - chudáku…
bohužel blbý Fertimed proto dojíždíme do Reprofitu Olomouc, v Heliosu kde mi doporučil můj gynekolog dělají všechno jak přez kopírák a samé ohss, díky za ty dary.
Jsme rádi v RF u Macháče