Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
22.10.14 12:03

@monika m
nejde mi zkopírovat-ten odkaz, PC asi stávkuje, tel je: pí. Procházková - 224 966 392

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 12:04
@Simi11 píše:
nene asistentka je procházková

nemužu ji najít
vyjela mi jen nějaké ze stomatologie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 12:05
@sofie1974 píše:
@monika m
nejde mi zkopírovat-ten odkaz, PC asi stávkuje, tel je: pí. Procházková - 224 966 píše: Více

super
díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.10.14 12:07

@monika m
Jinak jde vygooglovat jako Karin Malíčková ambulance klinické a reprodukční imunologie -můžeš se objednat i online

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 12:09

Takže mám to

21. ledna sem objednaná

jen jsem se blbec nezeptala, asi i s manžou že? a nalačno :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.10.14 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
22.10.14 12:09

@monika m No, já bych být Tebou to taky na chvíli odložila… není kam spěchat… navíc v práci budou víc v klidu, když to na pár měsíců odložíš. Než běhat zase každý měsíc na IUI… Bacha aby ses nedostala do takového toho kolotoče - pak člověk z toho zblbne - to mě varovala psycholožka a říkala, že v tomto stavu se nikomu otěhotnět nepodařilo. V práci budeš mít klid /teda je strašné, že už někoho přijala šéfová :cert: /. Budeš mít všechna vyšetření… a pak hurá do toho! A jaké lepší vyšetření na štítnou žlázu chceš? Já myslím, že stejně je nejdůležitější hodnota TSH, která by měla být do 2,5, když se snažíš otěhotnět. Někteří jsou i pro nižší hodnoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 12:12
@veveruschka píše:
@monika m No, já bych být Tebou to taky na chvíli odložila… není kam spěchat… navíc v práci budou víc v klidu, když to na pár měsíců odložíš. Než běhat zase každý měsíc na IUI… Bacha aby ses nedostala do takového toho kolotoče - pak člověk z toho zblbne - to mě varovala psycholožka a říkala, že v tomto stavu se nikomu otěhotnět nepodařilo. V práci budeš mít klid /teda je strašné, že už někoho přijala šéfová :cert: /. Budeš mít všechna vyšetření… a pak hurá do toho! A jaké lepší vyšetření na štítnou žlázu chceš? Já myslím, že stejně je nejdůležitější hodnota TSH, která by měla být do 2,5, když se snažíš otěhotnět. Někteří jsou i pro nižší hodnoty…

oni mě do toho v práci tlačí. Jako šefka si to neuvědomu, ale furt dokola se mě ptá, kdyzase pujdu atd
jako chápu, nechce platit člověka navíc, ale musela ji prostě mít, tak ji má…

jinak na štítku mi nic nedělali, jen nějaký odběr v pronatalu
a to mi taky jedna holka psala, že u ni tobylo stejný. Pak si vydupala vyšetření u odborníka a ten ji na něco přišel. Přitom ji v CAR řekli, že ok. Jenže se ji s odběrem asi trefili, kdy ty hodnoty měla dobrý
teď ji to díky tomu vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
22.10.14 12:18

@monika m Jo, takže šéfka chce, abys byla těhotná a tlačí Tě do těhotenství. Tak to je zrovna důvod, kdy bych se na ni vykašlala…Přece se nebudeš řídit jí, ne? Je to její chyba, že ji přijala, to je šílené… Hned přijmout dalšího člověka 8o A nemáš nějaký CAR blízko práce - že bys tam chodila o poledních pauzách? No, je to složité, to je pravda… navíc málo carů dělá odpoledne a tak. To je takové nevyřešené s tou prací :-(

Jinak ještě k těm státním CARům - jen vám řeknu názor, který mi kdysi řekla jedna genetička. Ta by mě třeba do Motola nikdy neposlala - protože se tam učí mladí embryologové - v soukromých už jsou Ti zdatní, prostě nejlepší - no a to je taky strašně důležité mít dobrého embryologa.. já vím, že někde se to naučit musí… ale tak víte, když se jedná o vaše vajíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.10.14 12:21

@monika m
nalačno nemusíš, manžela někdy chce vidět, neb chlapům bere občas taky krev-mého vidět nechtěla, neb jsme měli základní vyšetření už z Podolí od Madara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.14 12:27
@veveruschka píše:
@monika m Jo, takže šéfka chce, abys byla těhotná a tlačí Tě do těhotenství. Tak to je zrovna důvod, kdy bych se na ni vykašlala…Přece se nebudeš řídit jí, ne? Je to její chyba, že ji přijala, to je šílené… Hned přijmout dalšího člověka 8o A nemáš nějaký CAR blízko práce - že bys tam chodila o poledních pauzách? No, je to složité, to je pravda… navíc málo carů dělá odpoledne a tak. To je takové nevyřešené s tou prací :-(Jinak ještě k těm státním CARům - jen vám řeknu názor, který mi kdysi řekla jedna genetička. Ta by mě třeba do Motola nikdy neposlala - protože se tam učí mladí embryologové - v soukromých už jsou Ti zdatní, prostě nejlepší - no a to je taky strašně důležité mít dobrého embryologa.. já vím, že někde se to naučit musí… ale tak víte, když se jedná o vaše vajíčka…

jojo to sedí. všichni embryologové v pronatalu jsou přetažení z motola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 12:29
@veveruschka píše:
@monika m Jo, takže šéfka chce, abys byla těhotná a tlačí Tě do těhotenství. Tak to je zrovna důvod, kdy bych se na ni vykašlala…Přece se nebudeš řídit jí, ne? Je to její chyba, že ji přijala, to je šílené… Hned přijmout dalšího člověka 8o A nemáš nějaký CAR blízko práce - že bys tam chodila o poledních pauzách? No, je to složité, to je pravda… navíc málo carů dělá odpoledne a tak. To je takové nevyřešené s tou prací :-(Jinak ještě k těm státním CARům - jen vám řeknu názor, který mi kdysi řekla jedna genetička. Ta by mě třeba do Motola nikdy neposlala - protože se tam učí mladí embryologové - v soukromých už jsou Ti zdatní, prostě nejlepší - no a to je taky strašně důležité mít dobrého embryologa.. já vím, že někde se to naučit musí… ale tak víte, když se jedná o vaše vajíčka…

s těma studentama mě to vůbec nenapadlo, ale máš pravdu
kde jinde se to budou učit než ve státním

ale je fakt, že jednou jsem potkala v pronatalu nějaké studentky, kteří šli na zkoušku k někomu z pronatalu a hdorzně se tam v čekárně o tombavili, tak kdo ví, jak to je, jestli to nekonec nebude všude stejný :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 12:30
@sofie1974 píše:
@monika m
nalačno nemusíš, manžela někdy chce vidět, neb chlapům bere občas taky krev-mého vidět nechtěla, neb jsme měli základní vyšetření už z Podolí od Madara

takže ho tam napoprvé raději asi vemu rovnou ne, kdyby náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 12:32

Holky díky moc, ukážu se zase později
za chvíli pádím do pronatalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257