Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veveruschka píše:
@milas No, to chápu…to je mi jasné, tak jsem to nemyslela… říkala jsem si, že by měly ty léky právě zabrat a měla bys ji už mít, ne?
je to Northisteron a dnes ho beru 5 den mim ho brát 10 dní a pak 4-6 den dorazí ms.
Musím si do caru zavolat o clostilbegyt a pak ho začnu zobat a půjdu do hsg
@milas Aha, tak to potom jo… já jen komentovala to, jak jsi to napsala a jak to vyznělo… nemyslela jsem to nějak špatně. Jedno balení mám neotevřené Clostilu - hned bych Ti ho dala
A pak půjdete teda hned do KETu? Tak to budu držet pěsti!!!
@veveruschka píše:
@milas Aha, tak to potom jo… já jen komentovala to, jak jsi to napsala a jak to vyznělo… nemyslela jsem to nějak špatně. Jedno balení mám neotevřené Clostilu - hned bych Ti ho dalaA pak půjdete teda hned do KETu? Tak to budu držet pěsti!!!
nee ket až v lednu, díky za nabídku taky mám jedno balení ještě doma
Ahojky, poradíte mi? Chodím do pronatalu v Praze a docela rada bych, aby začali neco delat a poslali me na nejaka vyšetření na štítku atd. Hlavne tedy i na imunologii. Někdo me tu na vas odkázal, ze mi poradíte kam jit v Praze. Doporučuje mi tu někdo malickovou, ale bere prý az za dlouho a ja bych rada stihla do prosince dalsi ivf. Nevíte kam jeste jit? Kamarádka chodí myslim do podoli, ale víc nevim
@monika m píše:
Ahojky, poradíte mi? Chodím do pronatalu v Praze a docela rada bych, aby začali neco delat a poslali me na nejaka vyšetření na štítku atd. Hlavne tedy i na imunologii. Někdo me tu na vas odkázal, ze mi poradíte kam jit v Praze. Doporučuje mi tu někdo malickovou, ale bere prý az za dlouho a ja bych rada stihla do prosince dalsi ivf. Nevíte kam jeste jit? Kamarádka chodí myslim do podoli, ale víc nevim
já chofím jen k maůíčkové a pochybuji že nějaký fobrý imunolog tě veme hned, k fobrému jsou fronty..,
Jinak štítku a tak na vlastní pěst vyšetřuj
@milas diky, štítku zkusim no, snad me někam v caru pošlou.
Malíčková prý bere za hooodne dlouho, podle me az pristi rok
@monika m píše:
jo včera se k ní holka objednávala a až 20.1.2015.
jinak v caru tě nikam nepošlou udělá ti štítku tvůj obvodní ti vyšetří
@milas jo obvodní by mi štítku udělal
No konec ledna, to se dalo cekat ![]()
@monika m píše:
@milas jo obvodní by mi štítku udělal
No konec ledna, to se dalo cekat
jo jo já čekala taky tehdy 8 týdnů bohužel no kapacity mají plno a taky nebete všechny většinou jen nějamé průserařky je to tak no a má pořát plno a navíc dětí se díky ní rodí hodně
@monika m píše:
ale jak čtu tvůj popisek tak si myslím že tě veme
@milas no zjišťuji možnosti
Jeste mi radili i to podoli, tak vubec nevim
@monika m Já teda o Podolí moc chvály neslyšela
No, uvidíš… ale asi Ti nikoho lepšího neporadíme…
@veveruschka neslyšela, Jakto?
diky, stejne budu mit asi smůlu a jen tak se nikam nedostanu Čekacky budou všude dlouhý