Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2042
21.10.14 12:04

@Simi11 děkuji za podrobný popis, co nás bude čekat :hug: Kortikoidy, prášky, beru několik let, momentálně prednison. Už se vážně těším, až začne léčba :lol:
@veveruschka ahoj, taky si myslím, že budu v dobrých rukách :D Mně se protilátky na štítku objevily a zase zmizely, občas mi to sem tam něco bliká :lol: nj, ohledně toho srdíčka miminka už mi straší několik let :? Na imunologii sem nikdy nebyla, jsem pacientkou RÚ a tam mi ji nabírají, teď v době otěhotnění vlastně pořád, takže vím, že se některé zhoršují. A proto už nečekám a jdu to řešit! :) Jak dlouho ses léčila, @veveruschka? Koukám, že jdu po tvých šlépějích, čeká nás 4.IUI a poprvé s clostíkem…

A všem Vám moc děkuji za odpovědi!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
21.10.14 12:07

Ahoj holky tak já stále čekám na první konzultaci u malíčkové už jen měsíc a jak to tady popisujete tak se hrozně těším, u nás nic „pořádného“ nenašli a tak si myslím, že bude nějaký zakopaný pes a tak se i trochu bojím co najde..

s těmi cary jak to tady píšete souhlasím, vůbec je nezajímali moje zprávy od lékařů, jenom asistovaná reprodukce a standartní postupy hormony a hormony a zase hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.10.14 12:11
@janvana píše:
Už sme sa prehupli zo štádia potratu do fáze predčasného porodu tak si to moc užívam. Teda nič nenasvedčuje žeby som mala rodiť predčasne, u mňa ide o ten stav mysle. :kytka:

já to mám stejný, už se těším na 24tt, od kdy se miminka zachraňují. takže to bude moje rvní meta, potom ta 30 tt. pak už budu úpně v klidu. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.10.14 12:12
@milas píše:
Holky může Dexamed způsobovat kobovou chuť v puse a štípaníjazyka?

já nic takovýho nikdy neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.10.14 12:13
@bunnysek píše:
@Simi11 děkuji za podrobný popis, co nás bude čekat :hug: Kortikoidy, prášky, beru několik let, momentálně prednison. Už se vážně těším, až začne léčba :lol:
@veveruschka ahoj, taky si myslím, že budu v dobrých rukách :D Mně se protilátky na štítku objevily a zase zmizely, občas mi to sem tam něco bliká :lol: nj, ohledně toho srdíčka miminka už mi straší několik let :? Na imunologii sem nikdy nebyla, jsem pacientkou RÚ a tam mi ji nabírají, teď v době otěhotnění vlastně pořád, takže vím, že se některé zhoršují. A proto už nečekám a jdu to řešit! :) Jak dlouho ses léčila, @veveruschka? Koukám, že jdu po tvých šlépějích, čeká nás 4.IUI a poprvé s clostíkem…A všem Vám moc děkuji za odpovědi!! :kytka:

chodíš do RU do VUCHRU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
21.10.14 12:19

@bunnysek Držím pěsti, aby Tobě ten Clostík zabral a povedlo se! Mě pořád v CARu říkali, že mají i případy, kdy se povede třeba 6. IUI, ale já pak už nechtěla čekat… dost mě to psychicky ničilo a nebyla jsem na tom moc dobře, proto jsme šli rovnou do IVF - aby viděli, jaká máme vajíčka a tak… No, mě na té imunologii několikrát vyhrožovali prášky - ale já se bránila - jinak jsem tam byla ve sledování asi 5 let tuším… Pak když mi to doktorka Malíčková doporučila, tak jsem podlehla a beru Metypred - od února myslím… a taky budu až do konce těhotenství… Ona ta reprodukční imunologie je tak specifická, že je dobré jít k odborníkovi.. a v ČR to dělá málokdo… Já se pořád uklidňuji, že ta procentuální šance na ten AV blok je malá a že snad to ty kortikoidy potlačí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.10.14 13:08
@veveruschka píše:
@bunnysek Držím pěsti, aby Tobě ten Clostík zabral a povedlo se! Mě pořád v CARu říkali, že mají i případy, kdy se povede třeba 6. IUI, ale já pak už nechtěla čekat… dost mě to psychicky ničilo a nebyla jsem na tom moc dobře, proto jsme šli rovnou do IVF - aby viděli, jaká máme vajíčka a tak… No, mě na té imunologii několikrát vyhrožovali prášky - ale já se bránila - jinak jsem tam byla ve sledování asi 5 let tuším… Pak když mi to doktorka Malíčková doporučila, tak jsem podlehla a beru Metypred - od února myslím… a taky budu až do konce těhotenství… Ona ta reprodukční imunologie je tak specifická, že je dobré jít k odborníkovi.. a v ČR to dělá málokdo… Já se pořád uklidňuji, že ta procentuální šance na ten AV blok je malá a že snad to ty kortikoidy potlačí!

jasně mimiskovi u tebe bude v pořádku neboj ona si tě mudr ohlídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
21.10.14 13:21

@milas Děkuji :hug: Jsem z toho vyděšená víc než bych normálně byla… a je těžké se občas chovat normálně - já třeba byla na krev na screening - tak jsem si volala, jak to dopadlo a jen jsem slyšela, jak si říká sestřička, že jsem zvláštní, že si volám :roll: Že jsem měla čekat těch 14 dní do UZ, že bych se to dozvěděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
21.10.14 13:33

@Simi11 chodím do Revmatologického ústavu v Pze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.10.14 13:36
@bunnysek píše:
@Simi11 chodím do Revmatologického ústavu v Pze.

no a to je VUCHR ne? na Albertově. já chodím do revmatologii do Motola. mám revmatoidní artritidu, taková mrcha - zánět v kloubech, takže se čeká, že po porodu, kdy se po šestinedělí hormony pěkně rozjedou hezky rozjedou klouby. Podle Malíčkový nebudu moct malou ani chovat, tak uvidíme. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
21.10.14 13:37

@veveruschka tak já funguju i bez clostíku, tak uvidíme. Mně je spíše doporučováno, ošetřující lékařkou z RÚ, abych využila IUI a IVF až v poslední řádě, jenže jí se to povídá… Tak uvidím, dr. Malíčková „rozhodne“, tedy myslím jak s léčbou a tak. A určitě bude miminko v pořádku, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
21.10.14 13:39

@Simi11 neznám to pod touhle zkratkou :mrgreen: Ale jo, je to Albertov. Já jsem tam kvůli autoimunním nemocem, mám proběhlou polyartritidu, takže bolesti taky znám :? Tak třeba se nic nestane, a budeš fungovat normálně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.10.14 13:40
@veveruschka píše:
@milas Děkuji :hug: Jsem z toho vyděšená víc než bych normálně byla… a je těžké se občas chovat normálně - já třeba byla na krev na screening - tak jsem si volala, jak to dopadlo a jen jsem slyšela, jak si říká sestřička, že jsem zvláštní, že si volám :roll: Že jsem měla čekat těch 14 dní do UZ, že bych se to dozvěděla…
:lol: :lol: :lol: :lol: to jsem taky při prvním těhotenství dělala. se mi vysmály, že žádný výsledky mi nic neřeknou, že se musí spojit speciálním programem s výsledky měření ze screeningu. a měly pravdu, to že to nevyšlo je jiná…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.10.14 13:44

@bunnysek budeš v dobrých rukách nebojjj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
21.10.14 13:48

@milas já vím, děkuju! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie