Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
19.10.14 18:46

@milas 8o super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
21.10.14 07:39

Ahojky, můžu se přidat? :lol: Popravdě, přečetla jsem celou Vaši diskusi, pár dnů to zabralo…ale jsem velmi ráda, že jsem četla pozitivní příspěvky, tedy ty s happyendem! :palec: Včera jsem se objednala k dr. Malíčkový, takže 20.1. jdu na první návštěvu. Také jste tak dlouho čekaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
21.10.14 08:48

@bunnysek ahojky, vítám tě, sice sem už moc nepřispívám, ale uvítat tě mohu ;). Já čekala tenkrát relativně krátkou dobu, cca měsíc a půl a to jen kvůli tomu, že jsem předtím měla SP, tak aby bylo po šestinedělí. Malíčková je výborná volba, já věřím že bez ní bychom ten happy and nezažili. Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.10.14 09:07
@bunnysek píše:
Ahojky, můžu se přidat? :lol: Popravdě, přečetla jsem celou Vaši diskusi, pár dnů to zabralo…ale jsem velmi ráda, že jsem četla pozitivní příspěvky, tedy ty s happyendem! :palec: Včera jsem se objednala k dr. Malíčkový, takže 20.1. jdu na první návštěvu. Také jste tak dlouho čekaly?

ahoj, sem chodí každý pro radu atak, není to tu žádná uzavřená skupinka co by neporadila, takže určitě vítej a v případě se kdykoli ptej. copak ti je? jak dlouho se snažíte? všechny tady válčíme, ale Malíčková pomůže téměř 100% holkám, jsou bohužel i výjimky, ale i těm se brzo zadaří :kytka: :kytka: :kytka:
K Malíčkové se dřív neobjednávalo přes tenhle formulář, prostě když ses ji dovolala tak tě objednala podle svýho sešitu, žádná asistentka tam nebyla a ona byla zavalená. Možná i právě proto občas nepříjemná, což se ji nedá divit.
Tedka jak sama říká má víc času na pacienty, což je to hlavní. :hug: :hug: :hug: :hug:
takže je jedno, že jdeš po vánocích, aspon si je užiješ a na jaro budeš krásně v jejích rukách. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.10.14 09:13

Ahoj holky dlho som tu nebola tak sa idem ukázať ;) Už som skoro na konci a zatiaľ sa aj cez veškeré problémy držím. naša holčička krásne rastie a už sa nevieme dočkať kedy bude s nami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
21.10.14 09:27

@janvana tak to to utíká, jaké jste vybrali jméno? Držím palečky i nadále. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
21.10.14 09:36

@estrela @Simi11 děkuju za uvítání :kytka:
Snažíme se 1,5 roku a 6 měsíců jsme v CARu, kde máme za sebou „jen“ 3 IUI, v listopadu čtvrté. Před IVF chci k Malíčkový, což se podařilo/podaří. Mám autoimunní onemocnění, celiakii a co mi zkoumali v RÚ imunologii, tak i pozitivní protilátky (ve zkratce: LFT RF, ANA, anti-RO, anti Sm, nRNP, ACLA IgM). Jsem moc ráda, že mně bere do péče :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.10.14 09:48

@bunnysek ty máš teda poriadny protilatkový koktail 8o Máličková je zázrak a robíš dobre, že k nej ideš pred IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.10.14 10:23
@janvana píše:
Ahoj holky dlho som tu nebola tak sa idem ukázať ;) Už som skoro na konci a zatiaľ sa aj cez veškeré problémy držím. naša holčička krásne rastie a už sa nevieme dočkať kedy bude s nami.

to je nádhera, otěhotněla jsi 2 měsíce přede mnou a já ti tehdy tak záviděla a doufala :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: moc si to užívejte holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.10.14 10:25
@bunnysek píše:
@estrela @Simi11 děkuju za uvítání :kytka:
Snažíme se 1,5 roku a 6 měsíců jsme v CARu, kde máme za sebou „jen“ 3 IUI, v listopadu čtvrté. Před IVF chci k Malíčkový, což se podařilo/podaří. Mám autoimunní onemocnění, celiakii a co mi zkoumali v RÚ imunologii, tak i pozitivní protilátky (ve zkratce: LFT RF, ANA, anti-RO, anti Sm, nRNP, ACLA IgM). Jsem moc ráda, že mně bere do péče :hug:

Tak to je teda mazec co ti zjistili, dobře že jdeš k ní, podle mě ti dá rovnou dexamed nebo prostě rovnou nějakou rychlejší léčbu. jsem zvědavá, je to kouzelnice kouzelná. vždycky mě bavilo sedět u ní v čekárně, jak páry vycházely z její ordinace naprosto rozzářený a pěly chválu. je zlatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
21.10.14 10:43

@janvana jsem taková rarita :? V CARu nám imuno ani nedělali a rovnou nás chtěli přeřadit do programu IVF. Ale protože vím, že jsem „pozitivní“, tak chci kontrolu u paní doktorky :)
@Simi11 dexamed jsou injekce? no to bude… :mrgreen:

Holky, a co se bude dít na první návštěvě? Konzultace a odběry? A jak dlouho u Vás léčba trvala.

Jinak Vám přeji pohodové těhulkování! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.10.14 11:11
@bunnysek píše:
@janvana jsem taková rarita :? V CARu nám imuno ani nedělali a rovnou nás chtěli přeřadit do programu IVF. Ale protože vím, že jsem „pozitivní“, tak chci kontrolu u paní doktorky :)
@Simi11 dexamed jsou injekce? no to bude… :mrgreen:

Holky, a co se bude dít na první návštěvě? Konzultace a odběry? A jak dlouho u Vás léčba trvala.

Jinak Vám přeji pohodové těhulkování! :hug:

budeš si s ní hezky povídat, bude se ptát co máte za sebou, atd.
pak ti dá žádanky na krev tobě i zřejmě partnerovi, pokud ho vezmeš tak i jemu a zhruba do týdne nebo 14 dnů max jsou výsledky.
Mailem ti napíše výsledky a návrhne léčbu. ty si skočíš pro léky a užíváš, ona ti rovnou dá kontrolní odběr krve třeba na za 2 měsíce aby věděla, jak reaguješ. podle toho bud přidá, nebo ubere, nebo navrhne IVF.

dexamed jsou injekce kortykoidu, ale já tomu nerozumím. jen vím, že jsou účinný a bez vedlejších účinků jako medrol, teda prášky.
ale ještě používá další léky a injekce dle anamnézy.
je fakt dobrá.
a to že by tě car hnal do IVF je jasný, mně by na imuno neposlali nikdy, měla bych už asi 10 IVF, pro ně perfektní zdroj příjmů a já v Bohnicích.
Jim je upřímně jedno jestli otěhotníš, vlastně jinak, nechtějí a není jejich cílem, abysme otěhotněly hned. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.10.14 11:32
@Simi11 píše:
to je nádhera, otěhotněla jsi 2 měsíce přede mnou a já ti tehdy tak záviděla a doufala :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: moc si to užívejte holky.

Už sme sa prehupli zo štádia potratu do fáze predčasného porodu tak si to moc užívam. Teda nič nenasvedčuje žeby som mala rodiť predčasne, u mňa ide o ten stav mysle. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
21.10.14 11:42

@bunnysek Ahoj :mavam: Určitě děláš moooc dobře, že ses objednala k paní doktorce. Jsem toho názoru, že v lepších rukách být ani nemůžeš… To se skoro můžeme předhánět - taky mám takový pěkný protilátkový koktejl :D Pozitivní ANA, ENA - antiSSA/Ro, SCL, aniti nukleosomy, ANCA, zvýšená TNF alfa a interleukin 2… A to se léčím se štítnou žlázou, ale tam teda autoprotilátky zatím nemám :mrgreen: Ale nám se i s tímto nálezem podařilo! Jen pak v těhotenství budeš pod veeelikým dohledem - nejhorší později pro mimčo jsou ty antiSSA :roll: Ty totiž prochází placentou a mohou narušovat převodní systém srdeční mimča a může mít prostě poruchu rytmu - takže celé těhotenství je potřeba dost kontrol a chodí se i na echo srdíčka miminka… Takže je moc dobře, že Tě někdo bude hlídat! Ale s tím nálezem jsi ještě nechodila na imunologii? Já teda jo - ale oni byly k těhotenství takový laxní, tak jsem raději přešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.10.14 11:51

Holky může Dexamed způsobovat kobovou chuť v puse a štípaníjazyka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí