Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
Holky co jste po Ketu, kolikátý dc jste měly transfer?
Já 10 dc v umělém cyklu
@Fíífía píše:
Holky co jste po Ketu, kolikátý dc jste měly transfer?
21dc. měla jsem jít v pondělí, ale šla jsem ve steřdu, protože primář byl en den na sále, tak jsme o 2 dny prodloužili transfer.
@Simi11 píše:
10 dc???
Jo už 8 dc jsem měla kontrolu sliznice byla tehdy tuším 10 mm. a tak hned 10 dc byl ket, bylo to na hormonech vyvolané
@milas píše:
Jo už 8 dc jsem měla kontrolu sliznice byla tehdy tuším 10 mm. a tak hned 10 dc byl ket, bylo to na hormonech vyvolané
já jsem taky měla umělý cyklus ale fakt až 21 dc, poslední MS 22.5. a KET 11.6. no ale to mi vkládali vlastně 5 denní blastocytu, jinak bych ji měla teda 14dc.
@Simi11 píše:
já jsem taky měla umělý cyklus ale fakt až 21 dc, poslední MS 22.5. a KET 11.6. no ale to mi vkládali vlastně 5 denní blastocytu, jinak bych ji měla teda 14dc.
No já měla mít vložené rozmražené prvojádro po oplození ale ty to nepřežili tak jsem měla vložené 2 denní 6buňkua 4 buňku vážně
Aha, moc děkuji za vaše zkušenosti. Mně roste špatně sliznice, no ale určitě to letos zkusím, když by byly výsledky od primárky ok. Mě začíná ms právě koncem měsíce ![]()
@Fíífía píše:
Aha, moc děkuji za vaše zkušenosti. Mně roste špatně sliznice, no ale určitě to letos zkusím, když by byly výsledky od primárky ok. Mě začíná ms právě koncem měsíce
No to bych měla mít taky ms tak, ale uvidíš jak ti dopadnou testy
@milas Jj to já jen přemýšlím dopředu
kdyby náhodou bylo vše ok, jestli to ještě letos stíhám ![]()
@Fíífía píše:
@milas Jj to já jen přemýšlím dopředukdyby náhodou bylo vše ok, jestli to ještě letos stíhám
Teoreticky joo jak vrlkou jsi měla tnf alfu?
@Fíífía píše:
Tnf alfa 55,5,Interleukin 2: 49,5 % [8,0..28,0],
Interleukin jsem. měla tKy tak vysoký už ho mám v normě ![]()
@Fíífía píše:
Tak to je parádadexamed je fakt zázrak.
Trochu doufám že bych mohla mít výsledky ok a ještě letos stihnout Ket
I když asi budou mít zase v Pronatalu koncem roku volno
Už mám ho dokonce 25,0.