Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monika m píše:
@veveruschka neslyšela, Jakto?
diky, stejne budu mit asi smůlu a jen tak se nikam nedostanu Čekacky budou všude dlouhý
tam je tuším Maďar a holky od něj utíkají právě taky k Malíčkové.
Potom vím i o nějaké z Plzně ale to je z ruky.
@monika m No, prý tam jedou dost přes kopírák a všem dají akorát tak Prednison… A navíc nedělají takové komplexní testy jako právě Malíčková. Mně přímo v CAR doporučili ji nebo Gallovou-Ulčovou z Plzně… Jinak se obávám, že to tak bude - můžeš to zkusit obvolat…
@monika m
Ahoj Moni, co se týče imunologie-byla jsem i v Podolí i u Malíčkové. Za sebe Ti opravdu doporučuji počkat a objednat se k Malíčkové, i když to déle trvá. Paní doktorka je velmi erudovaná i lidská, léčbu všem nastavuje individuálně. Nechci hanit Podolí, dr. Madar pomohl také hodně pacientkám, ale opravdu má vše jako přes kopírák-pouze prednison a gumasex. Navíc, u měj jsou také delší čekací doby-v roce 2012 to tuším bylo 6 týdnů a ještě mu ty výsledky taky trvají dlouho, než je vyhodnotí. Dr. Malíčková zjišťuje navíc i více ukazatelů-a individuálně nasazuje i minihepariny, místo predsnisonu šetrnější metypred, ve vážných případech i imunoglubuliny. A na gumasex říká, že je to blbost:)Na dr. Ulčovou jsem slyšela též chválu. Po nikom jiném nepátrej-tyhle tři doktoři jsou špička u nás.
@Simi11 píše:
no myslím, že stane. zažila jsem si to už po revizi při prvním potratu ve 14 tt.pak jsem trpěla. nicméně i za to to stojí. jojo VUCHR je známej, je to zkratka výzkumný ústav chorob revmatických, ale mezi revmatakama je to známý jako VUCHR![]()
![]()
![]()
Vidíš, já tam chodím už 13let, a tuhle zkratku fakt neznám ![]()
@monika m píše:
@milas jo obvodní by mi štítku udělal
No konec ledna, to se dalo cekat
na toho 20.1. jsem k dr. Malíčkový objednána já
takže teď čekačka, ale rááááda si počkám! Jinak já chodím do CARu do Podolí a tam mi o imunologii zatím ani neřekli, tak to řeším po svém…
Holky za jak dlouho budu mít výsledky od malíčkové po první konzultaci
@Gilmorka píše:
podle toho co ti bere, ale po první je to většinou hodně podrobné, klidně i 14 dní. ale sama ti to řekne kdy si máš napsat.
@Gilmorka píše:
nejpozději do 14 dnů veškeré testy uděla a vyhodnotí a tobě řekne jdy ji máš uhánět mejlem
@bunnysek píše:
na toho 20.1. jsem k dr. Malíčkový objednána játakže teď čekačka, ale rááááda si počkám! Jinak já chodím do CARu do Podolí a tam mi o imunologii zatím ani neřekli, tak to řeším po svém…
chodím do pronatalu a jdu tam dnes
pochybuji, že mi vyšetření sami nabídnou a proto si to budu řešit také po svém
@sofie1974 píše:
@monika m
Ahoj Moni, co se týče imunologie-byla jsem i v Podolí i u Malíčkové. Za sebe Ti opravdu doporučuji počkat a objednat se k Malíčkové, i když to déle trvá. Paní doktorka je velmi erudovaná i lidská, léčbu všem nastavuje individuálně. Nechci hanit Podolí, dr. Madar pomohl také hodně pacientkám, ale opravdu má vše jako přes kopírák-pouze prednison a gumasex. Navíc, u měj jsou také delší čekací doby-v roce 2012 to tuším bylo 6 týdnů a ještě mu ty výsledky taky trvají dlouho, než je vyhodnotí. Dr. Malíčková zjišťuje navíc i více ukazatelů-a individuálně nasazuje i minihepariny, místo predsnisonu šetrnější metypred, ve vážných případech i imunoglubuliny. A na gumasex říká, že je to blbost:)Na dr. Ulčovou jsem slyšela též chválu. Po nikom jiném nepátrej-tyhle tři doktoři jsou špička u nás.
díky za info
hele a ta Ulčová je taky z Karláku?
@Simi11 píše:
podle toho co ti bere, ale po první je to většinou hodně podrobné, klidně i 14 dní. ale sama ti to řekne kdy si máš napsat.
tak to je fakt, že kamarádka, co chodí do podolí mi říkala, že tam dostane výsledky až tak za měsíc
to je Malíčková teda lepší
@monika m píše:
chodím do pronatalu a jdu tam dnes
pochybuji, že mi vyšetření sami nabídnou a proto si to budu řešit také po svém
tak počkej, jestli ti v pronatalu nabídnou imuno, tak to znamená mudr Skopový, tam nechtěj!!! prsotě počkej na Malíčkovou, Skopový umí jen medrol, je mu to jedno, nechá ti ho brát klidně rok a víc bez kontrol.
Ulčová je v Plzni.
Vyčkej jednoznačně na Malíčkovou.
![]()