Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
21.10.14 23:01
@monika m píše:
@veveruschka neslyšela, Jakto?
diky, stejne budu mit asi smůlu a jen tak se nikam nedostanu Čekacky budou všude dlouhý

tam je tuším Maďar a holky od něj utíkají právě taky k Malíčkové.
Potom vím i o nějaké z Plzně ale to je z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
21.10.14 23:05

@monika m No, prý tam jedou dost přes kopírák a všem dají akorát tak Prednison… A navíc nedělají takové komplexní testy jako právě Malíčková. Mně přímo v CAR doporučili ji nebo Gallovou-Ulčovou z Plzně… Jinak se obávám, že to tak bude - můžeš to zkusit obvolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 07:14

Zkusim, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.10.14 09:31

@monika m
Ahoj Moni, co se týče imunologie-byla jsem i v Podolí i u Malíčkové. Za sebe Ti opravdu doporučuji počkat a objednat se k Malíčkové, i když to déle trvá. Paní doktorka je velmi erudovaná i lidská, léčbu všem nastavuje individuálně. Nechci hanit Podolí, dr. Madar pomohl také hodně pacientkám, ale opravdu má vše jako přes kopírák-pouze prednison a gumasex. Navíc, u měj jsou také delší čekací doby-v roce 2012 to tuším bylo 6 týdnů a ještě mu ty výsledky taky trvají dlouho, než je vyhodnotí. Dr. Malíčková zjišťuje navíc i více ukazatelů-a individuálně nasazuje i minihepariny, místo predsnisonu šetrnější metypred, ve vážných případech i imunoglubuliny. A na gumasex říká, že je to blbost:)Na dr. Ulčovou jsem slyšela též chválu. Po nikom jiném nepátrej-tyhle tři doktoři jsou špička u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
22.10.14 09:36
@Simi11
@Simi11 píše:
no myslím, že stane. zažila jsem si to už po revizi při prvním potratu ve 14 tt.pak jsem trpěla. nicméně i za to to stojí. jojo VUCHR je známej, je to zkratka výzkumný ústav chorob revmatických, ale mezi revmatakama je to známý jako VUCHR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vidíš, já tam chodím už 13let, a tuhle zkratku fakt neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
22.10.14 09:40
@monika m píše:
@milas jo obvodní by mi štítku udělal
No konec ledna, to se dalo cekat :(

na toho 20.1. jsem k dr. Malíčkový objednána já :lol: takže teď čekačka, ale rááááda si počkám! Jinak já chodím do CARu do Podolí a tam mi o imunologii zatím ani neřekli, tak to řeším po svém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.14 09:40
@bunnysek píše:
@Simi11Vidíš, já tam chodím už 13let, a tuhle zkratku fakt neznám :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nechápu :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
22.10.14 09:41

Holky za jak dlouho budu mít výsledky od malíčkové po první konzultaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.14 09:42
@Gilmorka píše:

podle toho co ti bere, ale po první je to většinou hodně podrobné, klidně i 14 dní. ale sama ti to řekne kdy si máš napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
22.10.14 10:31
@Gilmorka píše:

nejpozději do 14 dnů veškeré testy uděla a vyhodnotí a tobě řekne jdy ji máš uhánět mejlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 10:45
@bunnysek píše:
na toho 20.1. jsem k dr. Malíčkový objednána já :lol: takže teď čekačka, ale rááááda si počkám! Jinak já chodím do CARu do Podolí a tam mi o imunologii zatím ani neřekli, tak to řeším po svém…

chodím do pronatalu a jdu tam dnes
pochybuji, že mi vyšetření sami nabídnou a proto si to budu řešit také po svém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 10:46
@sofie1974 píše:
@monika m
Ahoj Moni, co se týče imunologie-byla jsem i v Podolí i u Malíčkové. Za sebe Ti opravdu doporučuji počkat a objednat se k Malíčkové, i když to déle trvá. Paní doktorka je velmi erudovaná i lidská, léčbu všem nastavuje individuálně. Nechci hanit Podolí, dr. Madar pomohl také hodně pacientkám, ale opravdu má vše jako přes kopírák-pouze prednison a gumasex. Navíc, u měj jsou také delší čekací doby-v roce 2012 to tuším bylo 6 týdnů a ještě mu ty výsledky taky trvají dlouho, než je vyhodnotí. Dr. Malíčková zjišťuje navíc i více ukazatelů-a individuálně nasazuje i minihepariny, místo predsnisonu šetrnější metypred, ve vážných případech i imunoglubuliny. A na gumasex říká, že je to blbost:)Na dr. Ulčovou jsem slyšela též chválu. Po nikom jiném nepátrej-tyhle tři doktoři jsou špička u nás.

díky za info
hele a ta Ulčová je taky z Karláku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945

@milas díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
@Simi11 píše:
podle toho co ti bere, ale po první je to většinou hodně podrobné, klidně i 14 dní. ale sama ti to řekne kdy si máš napsat.

tak to je fakt, že kamarádka, co chodí do podolí mi říkala, že tam dostane výsledky až tak za měsíc
to je Malíčková teda lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.14 10:51
@monika m píše:
chodím do pronatalu a jdu tam dnes
pochybuji, že mi vyšetření sami nabídnou a proto si to budu řešit také po svém

tak počkej, jestli ti v pronatalu nabídnou imuno, tak to znamená mudr Skopový, tam nechtěj!!! prsotě počkej na Malíčkovou, Skopový umí jen medrol, je mu to jedno, nechá ti ho brát klidně rok a víc bez kontrol.
Ulčová je v Plzni.
Vyčkej jednoznačně na Malíčkovou. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí